سلام
دوستان من از زمانی که لپ تاپم و خریدم ( 2 سال )از ویندوز 7 32 بیتی استفاده میکردم تا اینکه دیشب ویندوز 64 بیتی نوین پندار رو نصب کردم .
بعد از نصب ویندوز متوجه شدم که اصلا بلوتوث ندارم و 3 تا کلید F10 , 11,12 که مربوط به صدا هستن اصلا کار نمیکنن و وب کمم همین طور علاوه بر اون زمانی که سعی کردم گوشی ام و به سیستم وصل کنم (Vivaz) باز هم موفق نشدم و بعد از چک کردن device manager متوجه شدم که 4 تا درایور تحت عنوان CDC COMMS Interface هم نصب نیست.
فکر کردم که درایورها رو موقع نصب جا انداختم اما بعد از اینکه سعی کردم تا دوباره درایور نصب کنم هیچ کدام از مشکلاتم حل نشد و وایرلسم هم قطع شد.من هم دوباره ویندوز و عوض کردم و این دفعه چند تا درایور محدود و نصب کردم حتی وایرلس درایور رو هم نصب نکردم اما باز هم تونستم به اینترنت وصل بشم.
از اونجائیکه علی رقم اونچه که روی dvd درایور ها نوشته بود که هم برای win32/64 مناسبه من باز رفتم تو سایت asus و درایور های ناقص مربوط به لپ تاپم ( F83VF) دانلود کردم و سعی کردم اون ها رو نصب کنم. اما باز هم نشد مثلا موقع نصب درایور بلوتوث no bluetooth device dedected...
خلاصه این طور که من فهمیدم نقص درایور دارم ولی نمیدونم چه طور باید حلش کرد فوق العاده ام کلافه ام کرده. خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارید کمک کنید.
ممنونم
![]()