تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشکل در نصب درایور َAsus

داره خودمونی میشه samane.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    گرگان

5 مشکل در نصب درایور َAsus

سلام
    دوستان من از زمانی که لپ تاپم و خریدم ( 2 سال )از ویندوز 7 32 بیتی استفاده میکردم تا اینکه دیشب ویندوز 64 بیتی نوین پندار رو نصب کردم .
    بعد از نصب ویندوز متوجه شدم که اصلا بلوتوث ندارم و 3 تا کلید F10 , 11,12 که مربوط به صدا هستن اصلا کار نمیکنن و وب کمم همین طور علاوه بر اون زمانی که سعی کردم گوشی ام و به سیستم وصل کنم (Vivaz) باز هم موفق نشدم و بعد از چک کردن device manager متوجه شدم که 4 تا درایور تحت عنوان CDC COMMS Interface هم نصب نیست.
    فکر کردم که درایورها رو موقع نصب جا انداختم اما بعد از اینکه سعی کردم تا دوباره درایور نصب کنم هیچ کدام از مشکلاتم حل نشد و وایرلسم هم قطع شد.من هم دوباره ویندوز و عوض کردم و این دفعه چند تا درایور محدود و نصب کردم حتی وایرلس درایور رو هم نصب نکردم اما باز هم تونستم به اینترنت وصل بشم.
    از اونجائیکه علی رقم اونچه که روی dvd درایور ها نوشته بود که هم برای win32/64 مناسبه من باز رفتم تو سایت asus و درایور های ناقص مربوط به لپ تاپم ( F83VF) دانلود کردم و سعی کردم اون ها رو نصب کنم. اما باز هم نشد مثلا موقع نصب درایور بلوتوث no bluetooth device dedected...
    خلاصه این طور که من فهمیدم نقص درایور دارم ولی نمیدونم چه طور باید حلش کرد فوق العاده ام کلافه ام کرده. خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارید کمک کنید.
    ممنونم

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان من از زمانی که لپ تاپم و خریدم ( 2 سال )از ویندوز 7 32 بیتی استفاده میکردم تا اینکه دیشب ویندوز 64 بیتی نوین پندار رو نصب کردم .
    بعد از نصب ویندوز متوجه شدم که اصلا بلوتوث ندارم و 3 تا کلید F10 , 11,12 که مربوط به صدا هستن اصلا کار نمیکنن و وب کمم همین طور علاوه بر اون زمانی که سعی کردم گوشی ام و به سیستم وصل کنم (Vivaz) باز هم موفق نشدم و بعد از چک کردن device manager متوجه شدم که 4 تا درایور تحت عنوان CDC COMMS Interface هم نصب نیست.
    فکر کردم که درایورها رو موقع نصب جا انداختم اما بعد از اینکه سعی کردم تا دوباره درایور نصب کنم هیچ کدام از مشکلاتم حل نشد و وایرلسم هم قطع شد.من هم دوباره ویندوز و عوض کردم و این دفعه چند تا درایور محدود و نصب کردم حتی وایرلس درایور رو هم نصب نکردم اما باز هم تونستم به اینترنت وصل بشم.
    از اونجائیکه علی رقم اونچه که روی dvd درایور ها نوشته بود که هم برای win32/64 مناسبه من باز رفتم تو سایت asus و درایور های ناقص مربوط به لپ تاپم ( F83VF) دانلود کردم و سعی کردم اون ها رو نصب کنم. اما باز هم نشد مثلا موقع نصب درایور بلوتوث no bluetooth device dedected...
    خلاصه این طور که من فهمیدم نقص درایور دارم ولی نمیدونم چه طور باید حلش کرد فوق العاده ام کلافه ام کرده. خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارید کمک کنید.
    ممنونم
    دوست عزیز اول یک چیزی به شما بگم شما در حین نصب درایور مربوط به اون قطعه مثل وایرلس یا بلوتوث حتما اونو اول از لحاظ سخت افزاری فعال کنید چون اگه فعال نشه انگار همچین امکانی در لپتاپ شما وجود نداره در ضمن کمپانیها معمولایک سری نرم افزارهای یونیلیتی برای هر لپتاپی قرار میدند تا این کلیدهای ترکیبی در ویندوز کار کنند شما باید اون نرمافزار مربوطه رو حتما دانلود کنید

3. این کاربر از ali2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    ممنونم
    یک عکس از دیوایس میتیحر بزارین

بله برا بلوتوث و وایرلس از خود لپ تاب هم باید فعال باشه

5. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

ببخشید بلوتوث و وایرلس باید فعال بشه یعنی چی؟ این جلو کنار موس پد من یک دکمه on/of هست که مشترکن مربوط به بلوتوث و وایرلسه و موقع نصب on بوده ، وایرلس وصل شد ولی بلوتوث نه
    اصلا من وقتی روی یک فایل گزینه send to رو انتخاب میکنم از طریق بلوتوث وجود نداره.
    Last edited by samane.; 19-08-2012 at 16:35.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    گرگان
    Last edited by samane.; 19-08-2012 at 16:56.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

یک سوال دیگه ام دارم در مورد بلوتوث و وب کم و کلید های F خوب مشکل از درایور است اما اون 4 تا Interface که زرد است اون ها درایور های مربوط به گوشی میشن یا به لپ تاپ؟ اون 4 تا Interface در کل وقتی ظاهر میشن که گوشی به لپتاپ وصل میشه اما در کل گوشی من برای کانکت شدن به درایور نیاز نداره یعنی هیچ وقت نداشته یعنی نسل جدید سیمبیان کلا مثل فلش میمونن و برای کانکت شدن به چیزی احتیاج ندارن.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

ّF83 VF این و دقیقا پشت لپ تاپ و روی DVD درایور و روی باتری و در properties سیستم هم نوشته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by samane.; 19-08-2012 at 17:27.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من فکر کنم درایورها درست نصب نشده به نظر من ویندوز رو مجددا عوض کنید همون 64 بیتی و درایورهای 64 بیتی رو دانلود کنید و مجددا درایور های لپ تاب رو نصب کنید چیزی از رو سی دی نصب نکنید درایور هارو همرو از سایت خود لپ تاب بگیرید و نصب کنید
    Last edited by EXTREME; 19-08-2012 at 22:35.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

من ویندوز را تا حالا 3 بار عوض کردم و بلافاصله اقدام به نصب درایور کردم ولی موضوع اینه که درایور نصب نمیشه مثلا در مورد بلوتوث میگید که اول فعالش کن بعد درایور و نصبش کن آخه من چه طوری بلوتوثی که وجود نداره رو روشن کنم؟
    در ضمن دفعه اول بعد از نصب ویندوز شروع به نصب درایور ها کردم اما بعد از کامل نصب درایور ها بلوتوثم که کار نکرد اینترنتم هم قطع شد
    یه چیز دیگه : به نظرتون من میتونم از درایورهای یک مدل دیگه از لپ تاپ های asus استفاده کنم؟
    راستی من 2 بار لپ تاپ و برای نصب ویندوز به شرکتی که ازشون لپ تاپ خریدم سپردم و هر دو دفعه لپ تاپ مشکل کلید های F و بلوتوث و ... نداشت. فکر کنم معنی اش اینه که اون ها درایورهای درست و دارن من الان جای دیگه ای هستم و نمیتونم لپ تاپ و ببرم همون شرکت اما با توجه به اینکه dvd های اوریجینال درایور دست خودمه ( البته اون ها هم ضاهرا از همین dvd برای نصب درایور استفاده میکنند) به نظرتون اون ها از کدام درایور ها استفاده میکنند که هیچ مشکلی وجود نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •