تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: Acer aspire v3-571

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض Acer aspire v3-571

این لب تاپ با این کانفینگ :

core i7(3610Qm2.3 up to 3.3)-ram 8 gig ddr3 (1333mhz)-hdd:750 gig (5400rpm)-vga: nvidia gt640m 2gig ddr3)-display:led hd 15.6-odd: dvd-rw-operation :free dos-webcame,blutooth,hdmi,usb3-wieght:2.6 kg

قیمت : تقربا نزدیک 1900 (البته گارانتی های مختلف فرق داره)

اگه کسی داره معایبش رو لطف کنه بزاره ؟
    دوتا سوال هم خودم دارم اینه که آیا باتری داخلی این قابل تعویضه یا نه ؟
    سوال بعدی هم این که : چرا قیمت این نوت بوک با وجود چنین کانفینگی پایینه ؟
    این نوت بوک برای بازی و کارهای گرافیکی چطوره ؟
    آیا این نوت بوک گرافیک 640m روش نصبه یا 640m le ؟(البته روی خود نوت بوک زده 640m منتهی میخوام بدونم واقعی یا نه ؟)
    Last edited by chart; 18-08-2012 at 14:42.

2. این کاربر از chart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

core i7(3610Qm2.3 up to 3.3)-ram 8 gig ddr3 (1333mhz)-hdd:750 gig (5400rpm)-vga: nvidia gt640m 2gig ddr3)-display:led hd 15.6-odd: dvd-rw-operation :free dos-webcame,blutooth,hdmi,usb3-wieght:2.6 kg

قیمت : تقربا نزدیک 1900 (البته گارانتی های مختلف فرق داره)

اگه کسی داره معایبش رو لطف کنه بزاره ؟
    دوتا سوال هم خودم دارم اینه که آیا باتری داخلی این قابل تعویضه یا نه ؟
    سوال بعدی هم این که : چرا قیمت این نوت بوک با وجود چنین کانفینگی پایینه ؟
    آیا این نوت بوک گرافیک 640m روش نصبه یا 640m le ؟(البته روی خود نوت بوک زده 640m منتهی میخوام بدونم واقعی یا نه ؟)
    کی میگه قیمتش پایینه؟z580 لنوو با بلوریو کارت گرافیک gtx660 قیمتش 2200 هست...البته لپتاپ های acer اصولا هدفشون بازار های ارزان قیمت هست محصولاتشون رو با این سیاست میسازن: کیفیت برابر با قیمت کمتر که البته خیلی جاها موفق نیستن...یه مثال:hp میاد رو لپتاپ هاش اسپیکر beats میزاره اما ایسر یه بلندگو با کیفیت مشابه اما با قیمت بسیار کمتر میزاره...لذا ارزان تر میشه

4. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کی میگه قیمتش پایینه؟z580 لنوو با بلوریو کارت گرافیک gtx660 قیمتش 2200 هست...البته لپتاپ های acer اصولا هدفشون بازار های ارزان قیمت هست محصولاتشون رو با این سیاست میسازن: کیفیت برابر با قیمت کمتر که البته خیلی جاها موفق نیستن...یه مثال:hp میاد رو لپتاپ هاش اسپیکر beats میزاره اما ایسر یه بلندگو با کیفیت مشابه اما با قیمت بسیار کمتر میزاره...لذا ارزان تر میشه
    یعنی کلی برای ایسر میگم.سوالهی دیگه من هم جواب بدید تو پست اول گفتم

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اگه کسی داره معایبش رو لطف کنه بزاره? من این مدل رو ندارم و احساس می کنم اگه میخواین این همه پول بدین بهتره از سایر برند ها بردارید... درسته که acer الآن پابه پای سایر برند ها میاد شاید از لحاظ کیفیت هم از اونها کم نداشته باشه اما با حدود 2000 پول انتخاب های بسیار گسترده ای دارید...من برند خاصی رو پیشنهاد نمیکنم و نمیگم ایسر بد هست چون نه متخصص هستم و نه این لپتاپ رو داشتم اما شما الآن 100 میلیون پول داشتید بنز میخریدید یا هیوندای؟ با این که کیفیت هیوندای هم کم نیست...در در کل به نظرم acer در قیمت 1500 به پایین خیلی شاخه اما از اون بالاتر انتخاب های بهتری هم هست...
    دوتا سوال هم خودم دارم اینه که آیا باتری داخلی این قابل تعویضه یا نه ؟نمیدونم
    سوال بعدی هم این که : چرا قیمت این نوت بوک با وجود چنین کانفینگی پایین؟همون طور که گفتم برند ایسر به دنبال ساخت لپتاپ هایی با قیمت پایین هست تا مشتری ها رو جذب کنه که تا حدودی موفق بود... مثالی که در پست بالا گفتم شامل سایر قطعات هم میشه...
    آیا این نوت بوک گرافیک 640m روش نصبه یا 640m le ؟(البته روی خود نوت بوک زده 640m منتهی میخوام بدونم واقعی یا ن؟از فروشنده بپرسید.... و موقعی که لپتاپ رو باز میکنید احتمالا سمت چپ پایین یه برچسب هست با مارک انویدیا که روش مدل کارت گرافیک رو نوشته...با نرم افزار cpuz هم بعدا که ویندوز نصب کردید میتونید بفهمید....
    اگه کارت گرافیکش 640m باشه تو این صفحه قدرت کارت گرافیکش رو نوشته شما در آخر صفحه میتونید ببیندی که چه بازی هایی با چه فریمی رو این کارت گرافیک اجرا میشه...من یه نگاه سطحی که انداختم دیدم که اغلب بازی ها رو روی کیفیت متوسط اجرا میکنه و بعضی ها بعضی ها رو با کیفیت بیشتر ...پس در حد خودش خوبه....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی فقط به گفته های من اکتفا نکنید بیشتر تحقیق کنید...موفق باشید..

7. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

من شنیدم v3 کلا خوبه اگه یه سری به قسمت مشکلات سخت افزاری بزنی اونقدر که سونی با اون قیمت نجومیش مشکل پیدا کرده ابسر پیدا نکرده

9. 2 کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمتش بین 1700 تا 1750
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی شک نکنید این لپ تاپ جا بیفته بالاتر 2200 میره
    من خودم بین asus n55sf دارم و این لپ تاپ تو 3 بازی dirt3 , cilivizatoin4 , batelfield 3 هر 3 بازی gt555 ایسوس بین 10 تا 20 فریم کم اورد
    بهترین کارت گرافیک موجود تو لپتاپهای معمولی یا مولتی مدیاست یعنی رو دست +n55 , msi ge620 dx و msi gx 680 ,y570 , از این بالاتر فقط رو سری گیمهای بالای 3000 میتونید پیدا کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

من با کانفیگ 4-500 GB یه ماه پیش خریدم 1320000 . خدا رو شکر تا الان مشکلی نداشته راضیم. از نظر ظاهری هم خیلی شیکه .

گرافیک سیستم من 630m هست.

12. 2 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

من با کانفیگ 4-500 GB یه ماه پیش خریدم 1320000 . خدا رو شکر تا الان مشکلی نداشته راضیم. از نظر ظاهری هم خیلی شیکه .
    دوست عزیز تویه چند مدته با بدنه ش مشکل نداشتین؟؟ خط و خش برداره؟؟؟
    کیفیت صفحه نمایشش تویه دید افقی و عمودی چطوره؟؟؟
    Core i7 این مدل گرافیک GT640m و Core i5 گرافیک GT630m هست (GT640m واقعیه ...)

14. این کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوست عزیز تویه چند مدته با بدنه ش مشکل نداشتین؟؟ خط و خش برداره؟؟؟
    کیفیت صفحه نمایشش تویه دید افقی و عمودی چطوره؟؟؟

Core i7 این مدل گرافیک GT640m و Core i5 گرافیک GT630m هست (GT640m واقعیه ...)
    بدنه خیلی شفافی داره و اثر دست روش میمونه . اگه یه مقدار حساس باشی باید زیاد دسمال بکشی رو بدنه شو . : دی
    صفحه نمایش خوبی داره . خب مث اکثر لپتاپای دیگه باید زاویه مناسبشو با چشم بسازه تا بهترین تصویرو بده.

16. این کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

امروز خریداری شد با قیمت 1360

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •