تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: چند سوال مبتدی در مورد انتخاب cpu

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض چند سوال مبتدی در مورد انتخاب cpu

سلام بچه ها، من می خوام سی پی یو سیستممو عوض کنم (خیلی ضعیفه) و می خوام یه سی پی یو 2.5 به بالا و کش حدود 6 اینا که برای کارم لازمش دارم تهیه کنم، حالا یه سری سوال دارم :

1. یه جایی خوندم سی پی یو های دوهسته ای سرعت شونم ضرب در 2 می شه، در مورد کش هم این صدق می کنه؟! (یعنی 2 هسته ای با کش 3 در واقع همون کش 6 محسوب می شه؟!)
    2. یه سری مطالب هم در مورد صدای بلند فن شنیدم که در مورد سی پی یوهای مختلف فرق می کنه انگار، از کجا بفهمم فن سی پی یو که انتخاب کردم پرسروصداست یا نه؟!
    3. وقتی قیمتا رو نگاه می کنم سی پی یو های amd با مشخصات مشابه به مراتب ارزون تر از اینتل ها هستند، علت خاصی داره؟! انتخاب اینتل با مشخصات ضعیف تر عاقلانه تره یا amd قوی تر؟!
    4. من از بقیه ی مشخصات سی پی یو ها زیاد مطلع نیستم، به نظر شما بهترین انتخاب بین قیمت های 100 تا 200 (با توجه به چیزایی که نوشتم) چیا می تونه باشه؟! و می شه مادربورد مناسب برای پیشنهادتونم لطفا معرفی کنین؟!

پیشاپیش ممنون

2. 2 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar

پيش فرض

در مورد کش درست نیست

در مقایسه کلی در مدلهای مساوی از این دو سری می توان گفت که کش CPU های Intel بیشتر از AMD است. CPU های Intel کارهای موازی را بهتر انجام می دهند ولی اگر دو مدل مساوی از این دو مارک را در کنار هم بگذاریم CPU های Intel بین 50 تا 100 هزار تومان در مدلهای بالا گرانتر از AMD هستند.
    نمی توان گفت کدام CPU برای چه کاری بهتر است. اگر نرم افزاری بر اساس معماری و تواناییهای Intel طراحی شده باشد در صورت استفاده از Intel بهتر می توانید با آن کار کنید. اگر بازی یا برنامه بر اساس دستورات AMD طراحی شده باشد AMD آن را بهتر اجرا می کند.
    به طور کلی AMD به دلیل قیمت پایین تر به صرفه تر از Intel است. در واقع شما با یک هزینه ثابت می توانید CPUی قویتری از سری AMD نسبت به Intel تهیه کنید.
    مسائل دیگری را هم باید در نظر گرفت .خودم اینتل رو ترجیح میدم

intel‏ بدون گارانتي 70% از فروش جهان و 87% از فروش ايران رو به خودش اختصاص داده.و amd‏ با گارانتي فقط 30% از فروش جهان و 13% از فروش ايران رو به خودش اختصاص داده است.(مربوط به 2 سال پیش هستش)

در ضمن این بودجه واسه پردازنده کمه (با کش 6) اما Intel PentiumG850 میتونه خوب باشه .سوکت 1155 و کش 3 .
    در مورد مادربورد هم باید بودجتون مشخص باشه
    Last edited by FX; 26-08-2012 at 11:19.

4. 5 کاربر از FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

در مورد کش درست نیست

در مقایسه کلی در مدلهای مساوی از این دو سری می توان گفت که کش CPU های Intel بیشتر از AMD است. CPU های Intel کارهای موازی را بهتر انجام می دهند ولی اگر دو مدل مساوی از این دو مارک را در کنار هم بگذاریم CPU های Intel بین 50 تا 100 هزار تومان در مدلهای بالا گرانتر از AMD هستند.
    نمی توان گفت کدام CPU برای چه کاری بهتر است. اگر نرم افزاری بر اساس معماری و تواناییهای Intel طراحی شده باشد در صورت استفاده از Intel بهتر می توانید با آن کار کنید. اگر بازی یا برنامه بر اساس دستورات AMD طراحی شده باشد AMD آن را بهتر اجرا می کند.
    به طور کلی AMD به دلیل قیمت پایین تر به صرفه تر از Intel است. در واقع شما با یک هزینه ثابت می توانید CPUی قویتری از سری AMD نسبت به Intel تهیه کنید.
    مسائل دیگری را هم باید در نظر گرفت .خودم اینتل رو ترجیح میدم

intel‏ بدون گارانتي 70% از فروش جهان و 87% از فروش ايران رو به خودش اختصاص داده.و amd‏ با گارانتي فقط 30% از فروش جهان و 13% از فروش ايران رو به خودش اختصاص داده است.(مربوط به 2 سال پیش هستش)

در ضمن این بودجه واسه پردازنده کمه (با کش 6) اما Intel PentiumG850 میتونه خوب باشه .سوکت 1155 و کش 3 .
    در مورد مادربورد هم باید بودجتون مشخص باشه
    مرسی که جواب دادین، این معماری پردازنده که گفتین باید بتونه جوابگوی نرم افزار ما باشه، برای نرم افزارهای مربوط به ارائه ی معماری (مثل اتوکد، تری دی مکس، رویت و فوتوشاپ و...) کدومش مناسب تره؟ اینتل یا amd؟!
    من تصور می کردم تا این حد می تونه مناسب باشه ، می شه بدون در نظر گرفتن این محدوده ی بودجه هم پیشنهادتونو بگین بی زحمت؟!
    مادربوردم نمی دونم دیگه... کلا فک می کنم کلا خیلی کمتر از اونی که لازمه در نظر گرفتم واسه همه چی، یعنی من شنیده بودم با حدود 1 ملیون می شه کیس خوب جمع کرد ولی این حرف برای چند سال پیش بود و ظاهرا خیلی بیشتر از اینا لازم می شه... می شه شما نمونه هایی با قیمت معقول رو معرفی کنین بی زحمت؟ طوری که 1 سال دیگه مجبور نشم دوباره خرج کنم و حداقل یه چند سالی جواب بده...به جز اینا رم و کارت گرافیک هم لازم دارم... می خواستم مجموعا 1 ملیون بشه ولی فک کنم باید یه کم بیشتر باشه...خیلی ممنون می شم اگه راهنماییم کنین که این 4 تا رو چه جوری باید انتخاب کنم؟!
    Last edited by farzaneh*f; 26-08-2012 at 19:36.

6. این کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

راستی من یه سری مدل از اینتل انتخاب کردم از تو یه جدولی (intel core 2 due : T9300, T9500, E8190, E8200, E8400, E8500 ) بعد که رفتم دنبال مشخصات کاملشون بگردم تو سایتای ایرانی اطلاعات خاصی در موردشون پیدا نکردم، اینا تو ایران فروخته نمی شن یا مخصوص لپ تاپن یا اینکه هستن ولی تو اینترنت مطلبی در موردش پیدا نمی کنم؟؟!! می شه شما نظراتونو در مورد اینا بگین؟!
    و یه سوال دیگه، معماری 32nm از 45nm بهتره دیگه؟! مثلا amd FX 6100 که کش و فرکانسش مشابهه، ولی معماری 32 داره نسبت به اینتلایی که بالا نوشتمو معماری شون 45 هست بهتره ؟!!

Last edited by farzaneh*f; 26-08-2012 at 19:50.

8. 2 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghadami2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

راستی من یه سری مدل از اینتل انتخاب کردم از تو یه جدولی (intel core 2 due : T9300, T9500, E8190, E8200, E8400, E8500 ) بعد که رفتم دنبال مشخصات کاملشون بگردم تو سایتای ایرانی اطلاعات خاصی در موردشون پیدا نکردم، اینا تو ایران فروخته نمی شن یا مخصوص لپ تاپن یا اینکه هستن ولی تو اینترنت مطلبی در موردش پیدا نمی کنم؟؟!! می شه شما نظراتونو در مورد اینا بگین؟!
    و یه سوال دیگه، معماری 32nm از 45nm بهتره دیگه؟! مثلا amd FX 6100 که کش و فرکانسش مشابهه، ولی معماری 32 داره نسبت به اینتلایی که بالا نوشتمو معماری شون 45 هست بهتره ؟!!
    با سلام دوست عزیز. مدلهایی که ذکر کردین همگی مربوط به سوکت LGA775 هستن که جزو سوکتهای موفق ولی تقریبا از رده خارج اینتل هستن.از بین اینها سری Tکه کلا بدرد شما نمیخوره و جزو سری کم مصرف اینتل هستن 35W . دارای 2 هسته فیزیکی هستند و فاقد هایپر تریدینگ .فرکانسشونم پایین هست .حافظه کش L2هم 6مگا بایت .FSB 800 هستند.بقیه هم E8500 -E8400 و...... دارای FSBیا گذرگاه 1333MHZ هستن و دارای 2 هسته با کش سطح دوم L2 به میزان 6 مگابایت مصرفشونم 65Wهست. تکنولوژی 45 نانو متر.فرکانشونم مثلا برای 8500 3.16 گیگا هرتز هست. همونطور که گفتم در شرایط فعلی P/P خوبی ندارند پس ارزش خرید ندارند.

تکنولوژی 32 هم از 45 بهتره.چون دست سازنده بازتره میتونه تعداد ترانزیستور های بیشتری در die یا هسته پردازنده بکار بگیره. مصرف کمتر میشه. دما پایینتره و............

در مورد 6100 هم باید توجه کنین 32 nm معماری نیست بلکه تکنولوژی یا همون لیتوگرافی ساخت پردازندست که با معماری پردازنده خیلی متفاوته. معماری بحث پیچیده تری داره. اما در کل بله 6100 از همگی بالاتره.

به نظر من بهترین کار برای شما اینه که یه سیستم متوسط در سوکت 1155 بگیرید که نه یک سال بلکه چند سال دیگه هم کارتونو راه میندازه.
    Last edited by ghadami2005; 28-08-2012 at 00:03.

10. 4 کاربر از ghadami2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar

پيش فرض

در مورد CPU به موارد مختلفی از جمله:
    نوع معماری - تکنولوژی - سری ساخت - زمان ساخت توجه می شود .

تفاوت تکنولوژی 45 و 32 و 22 نانومتری در سرعت کلاک و کاهش مصرف انرژی و ...

بحث تو زمینه پیشنهاد زیاده اما اینا میتونه خوب باشه :

MAIN:ASUS P8H61 - USB3
    CPU:IntelCore i5-3450 6M Cache
    RAM:4GB (2 x 2GB) DDR3 1333
    VGA:SAPPHIRE HD 6670 2GB
    .
    .
    .
    Last edited by FX; 28-08-2012 at 11:16.

12. 3 کاربر از FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

با سلام دوست عزیز. مدلهایی که ذکر کردین همگی مربوط به سوکت LGA775 هستن که جزو سوکتهای موفق ولی تقریبا از رده خارج اینتل هستن.از بین اینها سری Tکه کلا بدرد شما نمیخوره و جزو سری کم مصرف اینتل هستن 35W . دارای 2 هسته فیزیکی هستند و فاقد هایپر تریدینگ .فرکانسشونم پایین هست .حافظه کش L2هم 6مگا بایت .FSB 800 هستند.بقیه هم E8500 -E8400 و...... دارای FSBیا گذرگاه 1333MHZ هستن و دارای 2 هسته با کش سطح دوم L2 به میزان 6 مگابایت مصرفشونم 65Wهست. تکنولوژی 45 نانو متر.فرکانشونم مثلا برای 8500 3.16 گیگا هرتز هست. همونطور که گفتم در شرایط فعلی P/P خوبی ندارند پس ارزش خرید ندارند.

تکنولوژی 32 هم از 45 بهتره.چون دست سازنده بازتره میتونه تعداد ترانزیستور های بیشتری در die یا هسته پردازنده بکار بگیره. مصرف کمتر میشه. دما پایینتره و............

در مورد 6100 هم باید توجه کنین 32 nm معماری نیست بلکه تکنولوژی یا همون لیتوگرافی ساخت پردازندست که با معماری پردازنده خیلی متفاوته. معماری بحث پیچیده تری داره. اما در کل بله 6100 از همگی بالاتره.

به نظر من بهترین کار برای شما اینه که یه سیستم متوسط در سوکت 1155 بگیرید که نه یک سال بلکه چند سال دیگه هم کارتونو راه میندازه.
    خیلی خیلی ممنون از توضیحات تون، راستش من هیچی در مورد سخت افزار کامپیوتر نمی دونم اینم که گفتم معماری 32/45 چون تو یه سایتی تو مشخصات نوشته بود آرکیتکچر منم فک کردم همون معماریه!...ممنون که روشن کردین این مسئله رو برام...
    فقط 1 سوال دیگه (با عرض شرمندگی) می شه در مورد سوکت 1155 هم توضیح بدین؟! یعنی چی سوکت 1155 و از کجا می تونم بفهمم اجزای سیستمی که انتخاب کردم تو این سوکته هست یا نه؟ً (نخندیا دی: )

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

در مورد CPU به موارد مختلفی از جمله:
    نوع معماری - تکنولوژی - سری ساخت - زمان ساخت توجه می شود .

تفاوت تکنولوژی 45 و 32 و 22 نانومتری در سرعت کلاک و کاهش مصرف انرژی و ...

بحث تو زمینه پیشنهاد زیاده اما اینا میتونه خوب باشه :

MAIN:ASUS P8H61 - USB3
    CPU:IntelCore i5-3450 6M Cache
    RAM:4GB (2 x 2GB) DDR3 1333
    VGA:SAPPHIRE HD 6670 2GB
    .
    .
    .
    مرسی، اینایی که گفتین با بودجه ی من همخوانی داره الان؟! و 1 سوال دیگه اینکه پس به نظر شما با نرم افزارایی که من می خوام باهاشون کار کنم (3Dمکسو و فتوشاپو اتوکد اینا...) اینتل سازگاری بیشتری داره؟! اصلا سراغ amd ها نرم؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghadami2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون از توضیحات تون، راستش من هیچی در مورد سخت افزار کامپیوتر نمی دونم اینم که گفتم معماری 32/45 چون تو یه سایتی تو مشخصات نوشته بود آرکیتکچر منم فک کردم همون معماریه!...ممنون که روشن کردین این مسئله رو برام...
    فقط 1 سوال دیگه (با عرض شرمندگی) می شه در مورد سوکت 1155 هم توضیح بدین؟! یعنی چی سوکت 1155 و از کجا می تونم بفهمم اجزای سیستمی که انتخاب کردم تو این سوکته هست یا نه؟ً (نخندیا دی: )

سلام. سوکت به محل قرارگیری سی پی یو روی مادربورد گفته میشه. اگه دقت کنین هر سی پی یو تعداد مشخصی پین داره که در واقع نام گذاری سوکتها هم بر اساس همین تعداد پینهاست. مثلا سی پی یو های 2600 , 2100 , 2400 , 2500k و.... دارای 1155 یا همون هزار و صد و پنجاه و پنج پین هست.

اینم عکس سوکت و پینهای سی پی یو هست.

------------------------------------------------------------------

در مورد اینکه چجوری بفهمین : باید بدونین که چه پردازنده ای روی چه سوکتی میشینه که خیلی ساده میتونید تو قسمت مشخصات مادربورد و سی پی یو این مسئله رو بفهمین. بقیه قطعات فرقی نمیکنه که چه سوکتی باشه تقریبا برای همگی یکسانه. فقط رم های سری 1155 باید DDR3 باشه. برای پاور سیستم هم که جزو مهمترین قطعات سیستم هست باید پاوری بگیرین که با توان مصرفی کل سیستم بخونه.

شما بودجه تونو بگین تا یه لیست بهتون پیشنهاد بدیم.

16. 3 کاربر از ghadami2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببخشید شماره سوکت رو سر هم میخونن یا دو رقم دو رقم؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •