سلام دوستان من قصد خرید لپ تاپ دارم تورنج قیمت 1500/1700ت ممنون میشم راهنمایی کنید؟خودم بین چند مدل اچ پی و ایسوز موندم.
سلام دوستان من قصد خرید لپ تاپ دارم تورنج قیمت 1500/1700ت ممنون میشم راهنمایی کنید؟خودم بین چند مدل اچ پی و ایسوز موندم.
چقدر راهنمایی های متنوعیعنی واقعا هیچکدوم از دوستان نمیتونن کمک کنند؟!!!!
Laptop
ASUS A53SV
Processor Type
Intel® Core™ i7 2670QM Quad-Core, 6M Cache, BUS 1333 MHz
Processor Speed
2.2GHZ~3.1GHz
Memory
8.0 GB DDR3
Hard Disk Drive
750 GB SATA
Display
15.6" LED Bright
Graphic Card
NVIDIA® GeForce® GT540M 2.0 GB UpTo 4.0 GB
Weight
2.6 Kg
Other
DVD-RW, Card Reader, Webcam, LAN, WiFi, HDMI, Bluetooth
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده:Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:6 GB DDR3
هارد دیسک:750 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:ATI Radeon HD 6770M DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
خودم نظرم بین دوتا است؟ولی مطمئن نیستم
هردو مدلی که معرفی کردید خوبه ولی hp کارت گرافیکش قویتره،بهتره لب تاپ با cpu sandy نخرید بهتره ،ivy بخرید که جدیدتره،با این بودجتون من lenovo z580 پیشنهاد میکنم!
من Acer V3 571 و Lenovo Z580 رو توصیه میکنم، جزئ جدیدترین محصولات بازار هستن، کیفیت هر دو هم در یک سطحه !!!
البته اگر دنبال CPU Core i5 هستین، به نظر من Lenovo Z580 گزینه مناسبیه ولی اگه با CPU Core i7 میخوایین، Acer V3 571 گزینه مناسبیه
مشخصاتشون رو هم میتونین از سایت سازگار دریافت کنین.
سی پی یو Ivy Bridge بخرین، خیلی بهتره
اچ پی گرافیکش GDDR5 هست اون یکی DDR3 .
540M هم زیاد خوب نیست و از لحاظ Rank قابل مقایسه با 6770M نیست ...
از سری 500 انویدیا 555M رقیب 6770M هست که باز هم 15 درصد ضعیف تره ...
ضمنا مگه 6180 گیر آوردی ...؟
نیست که باید از سری 6cxx بخری ...
به نظر من 6c45 بگیر با گرافیک 7690M TX که از 6770M قوی تره ...
حدودا 1560 ...
sandy با ivy هم فقط 15 درصد فرق داره که اصلا به چشم نمیاد ...
ارزش خرید نداره ...
مگه این که دیگه خیلی بودجه بالا داشته باشه در حد 2500T ...
ممنون از راهنمایی تون.من چون لپ تاپ اول هست یه مقدار گیج شدم تو انتخاب برای خرید .یعنی تفاوت lenovo با hp خیلی زیاد است؟چون من از طراحی مدل های hp خوشم امده وبه همون دلیل اول نمیخوام چیزی بخرم که پشیمون بشم در ضمن فک نکنم زودتر از 4 سال دوباره بتونم بخرم؟بازم تشکر![]()
به لحاظ طراحی بله فرق زیادی دارن .
لنوو طراحی دلنشین نداره و هرکسی هم نمی پسنده ولی کیفیت خوبی داره اما اچ پی خیلی خاطرخواه داره به خاطر کیفیت بالا و دیزاین زیبا و هنریش چون بخش Art Directing داره و طرح محصولاتش توسط بهترین گرافیست های صنعتی کشیده میشه ...
وقتی خوشت اومده تو خریدش تعلل نکن چون بهترش نیست ...
چه مدلی مد نظرته ؟
راستی خودم قدرت خوندم ...
مهندس هستی یا تازه می خوای بری uni ؟
Last edited by 1DL0VeB0Y; 17-08-2012 at 20:50.
مدلهای dv6 رو دوست دارم ولی نمیدونم کدوم با پول من بهترینه ؟ترم چهارم یعنی مهندس نصف ونیمه![]()
آره واقعا موافقم خیلی لپ تاپ های زیبا و کاردرستی هستن ...
سقف بودجه ت 1700 که اصلا نیاز به هزینه کردن همش نداری 6c45 واست عالیه چون گرافیکش 7690M XT هست که از 6770M قویتره وبازی هایی مثل بتل فیلد 3 / نیدفور اسپید موست وانتد و مدال افتخار و ... که یعضی هاشون قرار هست تا 3 - 2 ماه دیگه بیان رو با جزئیات بالا اجرا میکنه ...
قیمتشم فکر کنم 1560 باید باشه ...
ضمنا یه توصیه جدی هم بهت می کنم اگه می خوای بخری زود بخر چون دلار قراره تثبیت بشه روی 2500 - 2000 ...
الان 2100 باید باشه ...
تو چند هفته اخیر این اچ پی ها وکلا لپ تاپ خیلی بیشتر رفته بالا فقط زود بخر تا بیشتر ضرر نکردی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)