بین دو مدل arc s و neo v گیر کردم . می خوام بدونم به ازای هزینه بیشتری که بابت arc s می کنم قابلیت محسوسی ارائه می ده.اگه مدل دیگه ای مدنظر دارید خواهشا معرفی کنین.
بین دو مدل arc s و neo v گیر کردم . می خوام بدونم به ازای هزینه بیشتری که بابت arc s می کنم قابلیت محسوسی ارائه می ده.اگه مدل دیگه ای مدنظر دارید خواهشا معرفی کنین.
بین آرک اس و نئو وی صد در صد برتری با آرک اس خواهد بود به دلایل زیر البته بستگی داره معیارهای شما چی باشه:
1 پردازنده سریعتر
2 دوربین بهتر
3 .5 اینچ صفحه بزرگتر که اصلا قابل چشمپوشی نیست...
گوشیهای دیگه ای هم هستن تو این رنج مثل:
sony xperia sola و sony xperia neo l که با توجه به دو هسته ای بودن سولا پیشنهاد میشه...
تا 600 تومن هم اکسپریا پی تقریبا بهترین گزینس...
شما با 600 تومن xperia p که خیلی چیز خوبیه
البته من میگم که هرکی قراره الان گوشی بگیره حتی اگه کار زیاد هم نخواد ازش بکشه باز 2هسته ای بگیره.به هرحال گذر زمانه دیگه.وقتی با همون قیمتش میشه چیز بهتر گرفت.آخه قیمتشون نفاوت زیاد نداره که بخواید مثلا 1هسته ای وردارید !
البته منم arc s رو بین اون 2تا میگم.
Last edited by armin 76; 16-08-2012 at 23:27.
کاملا کاملا تایید میشه قیمتشون زیاد با هم تفاوتی نداره....
645 تومن شده.اختلافشون حدود 80تومنه
تو اون تاپیک گفتی 100 و خورده ای بره بالا که 200 تومن بود پس اینجا 80 تومن دیگه جیزی نیست!!!!!
سلام
ميشه با neo v چت تصويري هم داشت ؟ يا مكالمه ويديويي؟؟؟
لطفا راهنمايي كنيد![]()
بله دوست عزیز هم میشه باهاش چت تصویری کرد و هم سیم کارت رایتل ساپورت می کنه واسه تماس تصویری
دوست عزيز خيلي ممون كه جواب سوال منو دادي براي فهميدن اين موضوع كل اينترنت و جارو كردمبله دوست عزیز هم میشه باهاش چت تصویری کرد و هم سیم کارت رایتل ساپورت می کنه واسه تماس تصویری
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)