با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی
من تازه عضو این سایت شدم و تازه کارم ممنون میشم در این موارد منو راهنمایی کنید.
خب بریم سر اصل مطلب:
من چند روز پیش یک مانیتور ال ای دی خریدم ( LG E2260V ) تا از دست این مانیتور قرن بوق سی آر تی راحت شم D: ، بعدش من تصمیم دارم سیستم رو ارتقا بدم یا اصلا کلا یه سیستم جدید بردارم. مهم ترین دلیل و یه جورایی تنها دلیلش گیم هست ، من نمی تونم بازی های گرافیکی و مورد علاقم رو بازی کنم چون گرافیکم خیلی ضعیفه. الان مثلا دوست دارم مکس پین 3 بازی کنم ( عاشق این بازی ام من با نسخه 1 و 2 ش خیلی خاطرات دارم ) یا یه بازی دیگه مثلا پی اس 13 نسخه دمو اومده نمی تونم بازی کنم کلا پی اس رو تا نسخه 10 می تونم بازی کنم اونم با هزار بدبختی و تیک
مهم ترین قطعه واسم اول کارت گرافیک هست ( من فقط کارم گیمه و گرافیک رو فقط برای بازی می خوام ، نمی دونم ای ام دی یا انویدیا ، خودتون بی زحمت بگید ) و می خوام بازی هایی رو که میاد روی بهترین حالت یا نزدیک به عالی بازی کنم دومین قطعه مهم سی پی یو هست دوست دارم این قطعه هم قوی باشه چون عملکرد صحیح و دادن بازده خوب کارت گرافیک به سی پی یو وابسته است. سوم هم که یک رم خوب که از پس این گرافیک و سی پی یو بر بیاد و اونم کم نیاره و باهاشون هماهنگ باشه و در آخر مادربوردی قدرتمند تا از تمام این قطعات به بهترین شکل میزبانی کنه.
و این از همه مهم تر این که یک پاور خوب و بسیار قدرتمند بگین تا تمام قطعات رو تا جایی که جون داره تغذیه کنه.
مانیتور هم که خریدم دیگه لازم نیس بگین
و این مورد رو هم اضافه کنم که مانیتورم واسه گیم خوبه؟ فول اچ دی هم هست و دی وی آی و اچ دی ام آی و ... رو داره.![]()
از همگی پیشاپیش خیلیییییییییییییییییییییی ییی ممنون،
بودجه به 2 میلیون افزایش یافت.![]()