تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: خرید کارت گرافیک تا 500 هزار تومان

داره خودمونی میشه m0hammad m@hdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    خونمون

14 خرید کارت گرافیک تا 500 هزار تومان

سلام به همه دوستان

من تازه عضو این سایت شدم و تازه کارم و امیدوارم بتونم فعالیت خوبی رو از خودم به نمایش بگذارم.

خب بریم سر اصل مطلب ;

دوستان ، من می خوام یک کارت گرافیک بخرم از حداقل قیمت 400 تا حداکثر قیمت 500 هزار تومان خرج کنم. ( اینم بگم من فقط کارت گرافیک رو واسه گیم می خوام ، اصلا توی کار طراحی و کارای گرافیکی نیستم ) نمی دونم چه مارکی با چه برندی بخرم راستی من سیستمم ضعیفه اونم می خوام عوض کنم همه ی این اتفاقا فقط به دو دلیل قراره اتفاق بیوفته یکی این که من دوست دارم بازی هایی مثله کرایسیس یا مکس پین 3 رو بازی کنم ولی نمی تونم و دوم این که یک مانیتور فول اچ دی خریدم ( مدلش اینه : LG E2260V ) ( فکر کنم مانیتور خوبی خریدم واسه کارای معمولی و به خصوص گیم ، نظر شما چیه؟ )گفتم سیستمم هم رو هم عوض کنم دیگه ( واسه سیستم هم حداقل 1 میلیون ، حداکثر 1 میلیون و 500 هزار تومان با گرافیک )

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ
    این مشخصات سیستم فعلی :

Motherboard : abit I-45C
    CPU : Intel Pentium Dual CPU E2200 2.20 GHz
    Ram : 2GB DDR2

این هم کارت گرافیک فعلی: Intel 82945G Express Chipset Family 128MB

این گرافیکه خیلی ضعیفه مثلا من بازی پی اس رو می تونم تا نسخه 2010 بازی کنم اونم روی حالت لو و با هزار تا تیک و بدبختی.
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
    اینم بگم که یک پاور خوب هم معرفی کنید تا مشکلی در تغذیه قطعات و به خصوص گرافیک نداشته باشه ( مثلا پاور فعلیم هارد های اکسترنال رو نمی خونه چون پاور برق کافی به یو اس بی نمیده و ضعیفه )

ببخشید چقدر طولانی شد و خیلی سوال پرسیدم

داره خودمونی میشه Zoroastrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خوب دوست عزیز شما کلا 1.5 می خوای هزینه کنی دیگه اینجا یه نگاه بنداز 2-3 تا سیستم بچه ها نوشتن که بر این مقدار پول باشه .

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام خدمت دوست شما دوست عزیز عضویتتون رو تبریک میگم

شما بودجتون خیلی عالیه و چون مانیتور لازم ندارین خیلی سیستم خوبی میتونین بر دارین

اما اینجا جای درستی واسه پیشنهادسیستم نیست شما باید به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید بنابراین فقط میشه گرافیک رو پیشنهاد داد :

XFX Radeon HD 6950 1GB GDDR5 = 500
    اگر 2 گیگ رو هم گیر آوردی که خیلی عالیه اما قیمتش یه خورده بیش از بودجه شما میشه

اگر قیمت پایین تری می خواین GTX 560 TI 1 GIG GDDR5 از هر برندی بر دارین

برای اینکه قدرت کارت گرافیک اویو بدونین به این عکس یه نگاهی بندازین :

Last edited by camry; 17-08-2012 at 09:06.

4. 2 کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Zoroastrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من الان 6950 دارم فقط تو بازار دیگه خیلی کم یاب شده گیر اوردی 6950 بردار .

6. این کاربر از Zoroastrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •