با سلام
با این سیستم بازی هایی مثل Call of Duty 2 را درresolution پايين مي توان روان بازی کرد
CPU:2.8 full
VGA:geforce mx 4000 128mg
RAM:512mg
با سلام
با این سیستم بازی هایی مثل Call of Duty 2 را درresolution پايين مي توان روان بازی کرد
CPU:2.8 full
VGA:geforce mx 4000 128mg
RAM:512mg
با این سیستم هم میشه روان با ابزی پرواز کرد
amd 2.8 full
کار ت گرافیک ای تی ای رادیوم 8000
رم 1 گیگ بعد بازی نکن پرواز کن
راستی منظورت چی بود
خوب احتمالا نمیشه اگه شک داری خوب امتحانش کن اگه میخوای آپگرید کنی بودجتو بگونوشته شده توسط msonyp43
بله اجرا که میشه ولی رزوبیشن پایین هم جواب گو نیست و خیلی ضد حال اجرا میشهنوشته شده توسط msonyp43
راستی mahsoft جان رادیوم نه رادیون (Radeon)![]()
اگر كارت گرافيك geforce 5200 128 mg بزارم وضعيت بازي ها بهتر مي شوند
نه!, خوب كارت گرافيك خيلي موثره بگو سقف بودجت چقدره؟; اگه یه رم 512 هم بذاری روش خیلی بهتر میشه(اما نه عالی!)نوشته شده توسط msonyp43
رون كار مي كنه فقط بايد توي تنظيمات دايركت ايكس7 رو انتخاب كني.با این سیستم بازی هایی مثل Call of Duty 2 را درresolution پايين مي توان روان بازی کرد
زياد اختلاف سرعت ندارن، فقط 5200 تمام بازي ها رو اجرا مي كنه.اگر كارت گرافيك geforce 5200 128 mg بزارم وضعيت بازي ها بهتر مي شوند
6200 يا 6600 بگيري آخر و آقبتي تره.
مطمئني 5200 همه ي بازيهارو اجراء میکنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
دوست من سلام خوبي ؟نوشته شده توسط msonyp43
گرافيكت ميشه باهاش اين بازه را اجرا كرد ولي در ريزولوشن پايين هم گير مي كنه و بايد اوركلاك كني كه .. .بيخيال .
به نظر من شما كه مي خواي 5200 بگيري من داشتم گرافيك قبليم بود ضعيفه براي بازي ولي اين را هم بدون مثلا نيد فر اسپيك آخريه را با ريزولوشن 1024×768 با اوركلاك ماه اجرا مي كرد ولي كلا به نظر من با اين بودجه 6200 توربو كش دار هم بگيري با 1 گيگ رم خوبه ولي كلا اين خريته كه آدم بده 1 گيگ بگيره و گرافيك پايين بگيري البته توهين نيست دارم همين طوري ميگم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)