تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: راهنمایی در مورد مودم tp_link td-w8101g

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

2 راهنمایی در مورد مودم tp_link td-w8101g

با سلام خدمت همه بچه های زحمت کش سایت امیدوارم طاعات عبادات همگی در این ماه پربرکت مورد قبول واقع بشه
    من تازه این مودمو خریدم ونصبش کردم و باهاش کار میکردم که متوجه شدم همسایه های طبقات بالایی وقتی که سرچ میکنن اسم کامپیوتر منو پیدا میکنن
    ومی تونن از اینترنت من استفاده کنن نمی دونم چرا ازشون پسوورد نمیخواد اگه بتونید منو راهنمایی کنین که مودم یا کانکشن رو تنظیم کنم ممنون میشم
    حتی خودم که کامپیوتر رو روشن می کنم خودش اتومات کانکت میشه ولی من یوزر و پسورد اولین بار بهش دادم نمیدونم چرا اینجوری شده بازم از همگیتون تشکر میکنم

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام خدمت همه بچه های زحمت کش سایت امیدوارم طاعات عبادات همگی در این ماه پربرکت مورد قبول واقع بشه
    من تازه این مودمو خریدم ونصبش کردم و باهاش کار میکردم که متوجه شدم همسایه های طبقات بالایی وقتی که سرچ میکنن اسم کامپیوتر منو پیدا میکنن
    ومی تونن از اینترنت من استفاده کنن نمی دونم چرا ازشون پسوورد نمیخواد اگه بتونید منو راهنمایی کنین که مودم یا کانکشن رو تنظیم کنم ممنون میشم
    حتی خودم که کامپیوتر رو روشن می کنم خودش اتومات کانکت میشه ولی من یوزر و پسورد اولین بار بهش دادم نمیدونم چرا اینجوری شده بازم از همگیتون تشکر میکنم

شما مودم رو ریست کنید و دوباره کانفیگ کنید و روش پسورد طولانی که ترکیبی از حروف و عدد باشه بزارید با الگوی wpa2 و الگوریتم رمزنگاری متقارن AES همچنین برای ورود به تنظمیات مودم هم پسورد بزار
    اگه بازم فکر میکنید که از اطرف به مودم وصل شده اند و دارن از مودم استفاده میکنند برو داخل تنظیمات مودم در interface setup در تنظیمات lan از اونجا تو DHCP table میتونی کسانی که به مودم وصل شده اند رو ببینید مک آدرس اونهارو کپی کن بعد برو در تنظیماتwireless در قسمت wire less mac address filter از اونجا مک آدرس رو اونجا کپی کن و deny کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

مهرداد جان دستت درد نکنه اینارو که گفتی امتحان میکنم امیدوارم که جواب بده
    ممنون از راهنماییت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •