تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 33

نام تاپيک: lenovo Y580 یا بهتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض lenovo Y580 یا بهتر

سلام من چند وقتی در سایت های مختلف به دنبال یه لب تاپ مهندسی هستم که بتواند نرم افزار سنگین را راحت بالا بیاورد وبه چند مدلی رسیدم:
    lenovo Y580
    asus N56vz
    hp dv6t7000
    اما میخواستم بدانم بهتر هم هست و بهترین Y580 که کدام است
    متشکرم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام من چند وقتی در سایت های مختلف به دنبال یه لب تاپ مهندسی هستم که بتواند نرم افزار سنگین را راحت بالا بیاورد وبه چند مدلی رسیدم:
    lenovo Y580
    asus N56vz
    hp dv6t7000
    اما میخواستم بدانم بهتر هم هست و بهترین Y580 که کدام است
    متشکرم

فعلا بهتر از اینها پیدا نمیشه(البته توی این رنج قیمت).هر کدوم مزایا ومعایب خاص خودشونو دارن
    تا چند روز دیگه ge60 هم به این لیست اضافه میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

تو این رنج قیمت نبود نبود چون هنوز بودجه ای مشخص نکردم فقط دنبال یه چیزی هستم 4 5 سالی کارای سنگینو راحت جواب بده.
    تفاوت های مدلهای Y580 چیه؟
    اگه میشه نقات قوت و ضعف هر کدوم از(asus,lenovo.hp)و مشخصات همین GE60 رو بگید.
    ممنون
    Last edited by phenomen; 15-08-2012 at 09:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

یه کی نیست جواب بده
    الان قیمت Y580 چنده ؟
    مدل بهتر تو رنج قیمت دیگه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    جهنم واقعی که با دست های خودمون ساختیم و داریم نابود ...

پيش فرض

مدل بهتر hp dv6 7000 هست تقریبا 2280T ...
    بیشترهم میشه ...
    هر دو کانفیگ بالایی دارن اما اچ پی خیلی سرتره چون دیزاین و کیفیت و اسپیکر خیلی خیلی بهتری داره و stylish هست کلا درصورتی که لنوو طرح خیلی معمولی داره و خیلی هم کلفته ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

گرافیک Y580 خیلی سر تره 660 طراحیش به پای hpنمیرسه ولی کارایه بهتری داره (تو تست های بازی) اما از نظر کیفی lenovo بالا تر از hpو و پایین تر از apple هستش

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

درسته دوستان 660 لنوو و 650 hp حدود 5 درصد با هم اختلاف قدرت دارن یعنی در عمل 1 یا نهایتا 2 فریم
    چون 660 لنوو ضعیف ترین 660 و 650 hp قوی ترین 650 هست
    این لنوو با این کارا داره سره من و شما رو شیره میماله در اصل تفاوت بین 660 و 650 چیزی حدود 20 درصد هست!!!
    درست مثل همون کاری که با y570 کرد یعنی ضعیف ترین 555...
    من یادمه مردم میرفتن به جای n55 لنوو y570 میگرفتن چون ارزون تر بود بعد هم کلی حال میکردن که الکی پول زیاد به asus ندادن وسرشون کلاه نرفته...

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

در ضمن من خودم hp t7000 گرفتم و همه جوره تاییدش می کنم واقعا از همه نظر عالیه هم دیزاین هم پرفورمنس...
    در خرید این لپتاپ اصلا شک نکنید چون من بعد از کلی تحقیق و خوندن review های زیاد و پرسش و پاسخ از سایت های خارجی آخر به این مدل رسیدم این. گفتم که نگید داره الکی واسه خودش حرف میزنه...
    میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم بپرسید چون من از ایشون هم مشاوره گرفتم

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بنده خدا بن شد دوباره!باید صبر کنیم تا با یه آیدی جدید دوباره بیاد و اچ پی گویان میخشو محکم بکوبه به زمین
    دوست من این HP t7000 کولینگش چطوره؟چون من دانشجوی مالزی هستم و بعد از کلی تحقیق و بدبختی کشیدن و چندین مشاوره ای که قبلا گرفتم ولی به دلایلی پولش جور نشد تا حالا لپ تاپ نگرفتم.اما این بار دیگه لازم شده بگیرم.واسه همین لپ تاپی میخوام که در برابر گرمای شدید و رطوبت بالای مالزی(بیش از 70 درصد رطوبت) مقاومت خوبی داشته باشه.تا االن نظرم رو Y580 بوده و هست. مخصوصا اگه بتونم FHD اونرو تو مالزی گیر بیارم قطعا میخرمش.(الان برای تعطیلات ایرانم) منتهی سعی دارم مدل های دیگه رو هم بررسی کنم که اگه به هر دلیل این مدل مد نظرم پیدا نشد برم سراغ اولویت بعدیم.از این لحاظ مقاوت دمایی چطوره لب تاپ شما؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته دوستان 660 لنوو و 650 hp حدود 5 درصد با هم اختلاف قدرت دارن یعنی در عمل 1 یا نهایتا 2 فریم
    چون 660 لنوو ضعیف ترین 660 و 650 hp قوی ترین 650 هست
    این لنوو با این کارا داره سره من و شما رو شیره میماله در اصل تفاوت بین 660 و 650 چیزی حدود 20 درصد هست!!!
    درست مثل همون کاری که با y570 کرد یعنی ضعیف ترین 555...
    من یادمه مردم میرفتن به جای n55 لنوو y570 میگرفتن چون ارزون تر بود بعد هم کلی حال میکردن که الکی پول زیاد به asus ندادن وسرشون کلاه نرفته...
    ميشه يه ريويو بدي كه ٦٦٠ لنوو ضعيفترينه و ٦٥٠ hp قويترين !!!!!!!!!!!!
    دوست عزيز قويترين gt555 هم روي msi680 بوده نه n55
    من خودم n55 داشتم تا 5 روز پيش ميتوني سرچ كني و تاپيك فروشمو تو همين p30world ببيني براي ٨ ماه پيش بوده
    همون موقع دوستم لنوو ٥٧٠ خريد الان هم داره و آخ نگفته همه چي كه كانفيگ نميشه بعد از ٢ هفته كاركردن با تاچ چد ايسوس رنگش ميره و همه ميدونن و فيش سابش سريع خراب ميشه و كولينگ ضعيفي داره و بعد از يك ساعت بازي شديدا افت فريم پيدا ميكنه

من ٢ ماهي ميشه رو سه مدل y580 - hp t7000 - asus n56 vz دارم نقد و ريويو ميخونم هر سه خيلي خوب و عالي هستند و چون كيفيت هم برام اندازه كانفيگ مهمه و دنبال كولينگ خوب ميگردم كه بتونم از گرافيمكم لذت ببرم تنها به y 580 برسم كه واقعا تو كانفيك و كيفيت و كولينگ و قيمت حرف اول و ميزنه
    الان ٥ روز هم دارمش و بشدت ازش راضيم مخصوصا gtx 660 كه حد اقل ١٥% بالاتر از gt 650 و خنك موندنش

NVIDIA GeForce GTX 660M:

High-end graphics solution as part of the 600M series and the slowest enthusiast GTX model.

These graphics cards are able to play the latest and most demanding games in high resolutions and full detail settings with enabled Anti-Aliasing.
    اين عين جمله notebookchek- درباره گرافيك لنوو ٥٨٠ كه ميگه ضعيفترين در سري ٦٠٠- (gtx) هست نه ضعيفترين ٦٦٠ هست كه اينا خيلي با هم فرق داره
    و در پايين تر كه ميگه قابليت اجراي آخرين بازيها رو با رزوليشن بالا و جزييات زياد بالا با anti alising فعال اجرا كنه كه آخري واقعا تو نرم اجرا شدن بازيها نقش داره و بار سنگيني روي گرافيك مياره

سري gtx كجا و سري gt كجا خيلي فرق دارند gtx ها گيمينگ هستند و gt ها multimedia و تفاوت ساختاري دارند عزيز و دقيقا اين جمله رو روي ليبل مشخصات در سمت راستy580 نوشته
    professional gaming graphic
    باز هم اگه منبع معتبري براي دلايلتون داريد استقبال ميكنم چون اين بحثها روي خريد دوستان تاثير زيادي ميذاره

Sent from my new iPad using Tapatalk HD
    Last edited by sasha_2695; 28-08-2012 at 21:57.

11. 4 کاربر از sasha_2695 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •