تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هارد اکسترنال واسه آرشیو کردن فیلم و...

داره خودمونی میشه darya1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

4 راهنمایی برای خرید هارد اکسترنال واسه آرشیو کردن فیلم و...

سلام به دوستان واساتید حاذق
    من میخاستم یه هارد اکسترنال بگیرم واسه آرشیو فیلم که به طور متوسط بشه روزانه ازش 10-5ساعت استفاده کرد.مشخصات هاردی که میخام بگیرم اینه(خودم فعلا نمیدونم کدوم مدلو بگیرم وسترن یاسلیکون یا ...)
    1-حجمش 750یا یک ترابایت باشه
    2-ازنوع پورتابل باشه چون ممکنه اینور و اونور حملش کنم
    3-حتی المقدور ضد ضربه باشه
    4-دارای گارانتی معتبری باشه .حداقلش بشه یه چند سالی ازش بدون دردسر استفاده بکنم
    5-امکان قفل شدن یانشدن هارد مهم نیست
    چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟وقیمتش حدودا چنده؟
    آیا بین200تا230تومن هارد اکسترنال خوب گیر میاد؟
    ویندوزم سون هست

ببخشید انتظارات زیاد شد ممنون

2. این کاربر از darya1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

همون دیجیتال وسترن حرف نداره ، تمام هاردهای اکسترنال قابل حمل هستند.
    از نظر گارانتی باید از یکجای معتبر بگیرید تا خیالتون راحت ، ظرفیت 500 گیگ فکر کنم همون حدود 200 تومن باشه.
    اگه وسترن نشد seagate بگیرید که همون مکستور سابق هست

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

4. 3 کاربر از ehsan102 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان واساتید حاذق
    من میخاستم یه هارد اکسترنال بگیرم واسه آرشیو فیلم که به طور متوسط بشه روزانه ازش 10-5ساعت استفاده کرد.مشخصات هاردی که میخام بگیرم اینه(خودم فعلا نمیدونم کدوم مدلو بگیرم وسترن یاسلیکون یا ...)
    1-حجمش 750یا یک ترابایت باشه
    2-ازنوع پورتابل باشه چون ممکنه اینور و اونور حملش کنم
    3-حتی المقدور ضد ضربه باشه
    4-دارای گارانتی معتبری باشه .حداقلش بشه یه چند سالی ازش بدون دردسر استفاده بکنم
    5-امکان قفل شدن یانشدن هارد مهم نیست
    چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟وقیمتش حدودا چنده؟
    آیا بین200تا230تومن هارد اکسترنال خوب گیر میاد؟
    ویندوزم سون هست

ببخشید انتظارات زیاد شد ممنون
    بهترین انتخاب با این بودجه مدل جدید WD my passport به حجم یکترابایت هست (با مدل قدیمی my passport essential SE اشتباه نکنید) . این مدل ضد ضربه نیست اما کیفیت خوبی دارد و گارانتی آنهم معتبر هست (سازگار یا آواژنگ). ولی اگر ضد ضربه میخواهید میتونید مدل silicon power armor a80 رو بخرید (در مورد گارانتی آن نمیتونم اظهارنظر کنم) . این مدل با داشتن باکس آلومنیومی یکی از سنگینترین هاردهای پرتابل هست .

در کل پیشنهاد میدم با کمی دقت در نگهداری همین مدل WD my passport رو بخرید .

6. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

باتشکر فراوان از دوستان
    حالا اگه زحمتی نیست میتونین برخی از ویژگی ها ومعایب این دوتا هاردروبیان کنید(WD my passport،silicon power armor a80)وقیمتشون حدودا چنده؟
    (میصرفه) آیا فروشگاه معتبریمیشناسین که این مدلارو به صورت اینترنتی خرید کنم(باز احتمال ضربه خوردن زیاده تواداره پست)ومهلت تست داشته باشه؟
    یه سوال دیگه داشتم
    یکی از دوستان هارد اکسترنال داشت هرچی میخاستم فایلای بزرگتر از 4گیگ(مثل ایمیج از دی وی دی)بفرستم پیغام خطا میداد(فایل LARGمیباشد)امافایلایی با حجم 3گیگ انتقال داده میشد حالا مشکل از هارده یا از سیستم ؟چجوری میشهبر طرفش کرد؟
    چون سیستم هرشش درایو یو اس بی سرعتش پایینه با انواع فلش مموری وکارتحافظه امتحان کردم سرعتش از یک مگ بیش تر نمیشه حالا نمیدونید مشکل از کجاست دوستان؟
    واین که میگن عمر هارد750نسبت به یک ترابایت بیشتره،وهارد یک ترابایتزود خراب میشن صحت دارد؟
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باتشکر فراوان از دوستان
    حالا اگه زحمتی نیست میتونین برخی از ویژگی ها ومعایب این دوتا هاردروبیان کنید(WD my passport،silicon power armor a80)وقیمتشون حدودا چنده؟
    والا اگر مشخصات فني هاردهاي بكار رفته رو ميخواهيد بايد بگم كه هيچيك از كمپاني ها بصورت دقيق اين موضوع رو بيان نميكنند (دليلشو نميدونم) و بيشتر مشخصاتي كه در اينترنت ديده ميشه يا از طريق نرم افزارهاي مناسب مثل hdtune يا aida كسب شده يا اينكه با باز كردن باكس هارد و پيگيري شماره سريال در سايت سازنده پي به مشخصات هارد ميبرند . در هر حال اكثر هاردهاي پرتابل 5200 الي 5400 rpm و 8MB كش دارند .

در عكس زير هارد پرتابل wd my passport رو ميبينيد كه unboxed شده و حتي روي ليبل آن مشخصات فني خاصي نوشته نشده . ولي با توجه به هارد اينترنال مشابه آن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ميتوان فهميد كه 8MB كش دارد و RPM آن هم بصورت IntelliPower هست .

در مورد هارد silicon power armor a80 هم مشخصات با توجه به نوع هارد بكار رفته متغير هست (اين كمپاني سازنده هارد نيست) ولي همانطوري كه قبلاً گفتم عمدتاً 5200 الي 5400 rpm و 8MB كش دارند .
    (میصرفه) آیا فروشگاه معتبریمیشناسین که این مدلارو به صورت اینترنتی خرید کنم(باز احتمال ضربه خوردن زیاده تواداره پست)ومهلت تست داشته باشه؟
    قطعاً مهلت تست ندارند ولي اگر مشكلي داشته باشند در اسرع وقت (فوري تا 48 ساعت) به گارانتي ارسال كنيد .
    یه سوال دیگه داشتم
    یکی از دوستان هارد اکسترنال داشت هرچی میخاستم فایلای بزرگتر از 4گیگ(مثل ایمیج از دی وی دی)بفرستم پیغام خطا میداد(فایل LARGمیباشد)امافایلایی با حجم 3گیگ انتقال داده میشد حالا مشکل از هارده یا از سیستم ؟چجوری میشهبر طرفش کرد؟
    پارتيشن هارد رو به NTFS فرمت كنيد .

چون سیستم هرشش درایو یو اس بی سرعتش پایینه با انواع فلش مموری وکارتحافظه امتحان کردم سرعتش از یک مگ بیش تر نمیشه حالا نمیدونید مشکل از کجاست دوستان؟
    ؟

واین که میگن عمر هارد750نسبت به یک ترابایت بیشتره،وهارد یک ترابایتزود خراب میشن صحت دارد؟
    باتشکر
    هيچ ارتباطي بين حجم هارد و خرابي وجود نداره (بنظرم البته) .
    Last edited by ata.royalfalcon; 15-08-2012 at 12:36.

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از دوستان واسه این مدلی که معرفی کردین چند سوال داشتم ممنون میشم
    1-واسه جلوگیری از نوسانات برق چکار میشه کرد(آخه یه هاردیک ترابایتاینترنال دارم که الان هدش خرابه وطبق گفته مهندس غیر قابل تعمیر،گرچه فعلا کارمیکنه وکم کم غزل خداحافظی رو میخونه)؟
    2-نرم افزارای مورد نیازمثل( خاموش کردن هارد ،نشون دادن بدسکتور،متعادل نگه داشتن دمای هارد و...)؟
    3-در هنگام خرید یا تست باید به چه نکاتی توجه کنم؟
    4- آیا وسایلی جانبی نیاز هست واسه هارد بگیرم؟چی هستن
    و ....
    موارد دیگه ای که لازمه بدونم
    ممنون میشم راهنماییم کنین

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوستان واسه این مدلی که معرفی کردین چند سوال داشتم ممنون میشم
    1-واسه جلوگیری از نوسانات برق چکار میشه کرد(آخه یه هاردیک ترابایتاینترنال دارم که الان هدش خرابه وطبق گفته مهندس غیر قابل تعمیر،گرچه فعلا کارمیکنه وکم کم غزل خداحافظی رو میخونه)؟
    2-نرم افزارای مورد نیازمثل( خاموش کردن هارد ،نشون دادن بدسکتور،متعادل نگه داشتن دمای هارد و...)؟
    3-در هنگام خرید یا تست باید به چه نکاتی توجه کنم؟
    4- آیا وسایلی جانبی نیاز هست واسه هارد بگیرم؟چی هستن
    و ....
    موارد دیگه ای که لازمه بدونم
    ممنون میشم راهنماییم کنین
    1. هاردي كه پيشنهاد شد از نوع پرتابل هست و نوسان برق آن به كيفيت پاور سيستم شما بستگي دارد . در نتيجه از پاورهاي مرغوب انتخاب و خريداري كنيد . البته وجود محافظ برق (استابيلايز) هم بي تاثير نيست .
    2. براي خاموش كردن هارد (كه WD my passport خواهد بود) بهترين نرم افزار همين نرم افزار WD smartware هست كه در داخل پارتيشن هارد موجوده . براي كنرل دما و مانيتورينگ آن (نه كاهش آن) و ميتونيد نرم افراز hd tune pro يا hd sentinel pro رو نصب كنيد . براي متعادل نگه داشتن دما هم ميتونيد از فنهاي كوچك استفاده كنيد (از مدلهاي فانتزي كه شبيه پنكه هست و با برق usb كار ميكنند خوبه) .
    3. در هنگام خريد به كارت يا ليبل گارانتي روي جعبه هارد دقت كنيد . جعبه هارد هم بايد سالم و عاري از هرگونه ضربه ديدگي و فرو رفتگي باشه . بعيد ميدونم بشه در داخل مغازه تست كرد (مهلت تست ندارند) .
    4. يه كيف هم براي هارد بخريد . نكته بعدي هم اينه كه با مدل قديمي آن كه SE هست اشتباه نگيريد .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه دنیا ممنون
    ولی بین این دو مدل وسترن دیجیتال وسیلیکون کدوم بهتره؟
    توسایت نگاه کردم اولیش قیمتش بین245تا251تومنه"گارانتیسازگ روآواژنگ" ودومی 242تا255تومن"گارانتی یارانه متین سه ساله"بود(کدوم ماندگاری بهتری داره چون اینجا مغازه داره یه ماه میگه بار هارد هنوز توراههوهیچ خبری نیست)
    حالا میبینم دوروبرکدومش گیر میاد ،واگه اینجا نبود که مجبورماینترنتی سفارش بدم. با سپاس

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه دنیا ممنون
    ولی بین این دو مدل وسترن دیجیتال وسیلیکون کدوم بهتره؟
    توسایت نگاه کردم اولیش قیمتش بین245تا251تومنه"گارانتیسازگ روآواژنگ" ودومی 242تا255تومن"گارانتی یارانه متین سه ساله"بود(کدوم ماندگاری بهتری داره چون اینجا مغازه داره یه ماه میگه بار هارد هنوز توراههوهیچ خبری نیست)
    حالا میبینم دوروبرکدومش گیر میاد ،واگه اینجا نبود که مجبورماینترنتی سفارش بدم. با سپاس
    این بستگی به نحوه نگهداری خودتون داره . اگر میتونید از هارد بخوبی مراقبت کنید و زمین نندازید و ضربه وارد نکنید وسترن رو پیشنهاد میدم . در غیر اینصورت مدل armor a80 میتونه انتخاب مناسبی باشه گرچه هارد سنگینی هم هست .
    خودم یه هارد پرتابل سیگیت مدل goflex urtra potrable دارم (یکساله دارمش) و حتی یک بدسکتوری هم نداره .

15. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از سایت خوبتون و امیدوارم هرجا که هستین موفق وپیروز باشید

17. 3 کاربر از darya1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •