تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: درخواست برگرداندن این متن به فارسی روان

داره خودمونی میشه alireza013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض درخواست برگرداندن این متن به فارسی روان

سلام.
    دوستان کسی می تونه این متن رو به فارسی امروزی برگردونه ؟
    ممنون میشم.

چنین آورده اند که فضل , وزیر مامون خلیفه , به مرو , عتاب کرد با حسین مصعب پدر طاهر ذوالیمینین و گفت : {پسرت طاهر دیگر گونه شد و باد در سر کرد و خویشتن را نمیشناسد.}
    حسین گفت: {ایهاالوزیر , من پیری ام در این دولت بنده و فرمانبردارم, و دانم که نصیحت و اخلاص من , شما را مقرر است, اما پسرم طاهر از من بنده تر و فرمانبردارتر است , و جوابی دارم در باب وی سخت کوتاه , اما درشت و دلگیر, اگر دستوری دهی بگویم. }
    گفت : {دادم}
    گفت : {ایدالله الوزیر , امیرالمومنین او را از فرودست تر اولیا و حشم خویش به دست گرفت و سینه ی او بشکافت و دلی ضعیف که چنویی را باشد از انجا بیرون گرفت و دلی انجا نهاد که بدان دل برادرش را - خلیفه ای چون محمد زبیده- بکشت, و با ان دل که داد , آلت و قوت و لشکر داد. امروز چون کار بدین درجه رسید که پوشیده نیست , میخواهی که تو را گردن نهد و همچنان باشد که اول بود ؟ به هیچ حال , ابن راست نیاید , مگر او را بدان درجه بری که از اول بود . من انچه دانستم بگفتم و فرمان تو راست.}
    فضل سهل خاموش گشت , چنانکه آن روز سخن نگفت , و از جای بشده بود . و این خبر به مامون برداشتند. سخت خوش امدش . جواب حسین مصعب پسندیده امد .
    گفت : {مرا این سخن از فتح بغداد خوشتر آمد , که پسرش کرد}

پيش فرض

سلام

12 سوالات خود در زمینه ادبیات را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید و از ایجاد تاپیک های مجزا خودداری کنید.

3. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •