از آنجایی که شرکت پارسان لین در سایت خود خبر تغییر ساعات رایگان از 1 تا شش به 2 تا هفت را درج نموده است و این تغییر را در راستای اعمال درخواست کاربران خود قرار داده از کاربران پارس آنلاین درخواست دارم در این نظر سنجی شرکت نماید.
از آنجایی که شرکت پارسان لین در سایت خود خبر تغییر ساعات رایگان از 1 تا شش به 2 تا هفت را درج نموده است و این تغییر را در راستای اعمال درخواست کاربران خود قرار داده از کاربران پارس آنلاین درخواست دارم در این نظر سنجی شرکت نماید.
بنده یوزر 5 ساله صبانت بودم اما از سرعتش ناراضی بودم و به همین علت 5-6 ماهه اومدم پارس آنلاین
اگر قرار باشه این وضعیت در پارس آنلاین صورت بگیره , بااینحال که خطم جمع آوری شده و از رانژه دراومده بازم هزینه میکنم و برمیگردم به صبانت
به هیچ عنوان با این تغییر اجباری چه شخصی و چه شرعی راضی نیستیم و نخواهم بود
اونایی هم که موافق این تغییر هستند مرد باشند و بیان علت رضایتشون رو بیان کنند
یا علی
Last edited by MVP77; 13-08-2012 at 17:52.
کاملا مخالفم
تو این ماه رمضون دنبال کسب و کار حلال باشید نه نارضایتی و نفرین کاربرانی که با بدبختی پول تهیه کردند و تو دامن شما ریختند ...
دوست عزیز به نظر من ما نباید کاربران رو در رای دادن در شرایط خاص قرار بدیم بالاخره هرکسی استدلال خودش رو داره و رای می ده پس اجازه بدیم هرکس آزادنه رای خودش رو بده تا اکثریت ادعایی پارس آنلاین رو بشه
ما که محدودیت حجمی داریم نمیشه که تو روز دانلود کنیم میمونه شبانه رایگان که اونم گذاشتن ساعت 2 کی بیدار میمونه تا اون موقع آخه !!!! حالا این هیچی سرعت شبانه هم که
دو ماهی میشه به شدت پایین اومده اوائل سرعت روزانه و شبانه رایگان یکی بود . با این کارشون دارن مشتریهاشون رو از دست میدند.......
دوست من پست من بیانگر چه چیزیه ؟ غیر از نظر شخصی خودم و در مورد خودم چیز دیگه ای عنوان شده ؟
جنابعالی هم اگر موافق سوال نظرسنجی هستید لطف کنید علت موافقت خودتون رو بیان کنید و استدلال خودتون رو بفرمایید
با تشکر
واقعا با این دو سه گیگ در روز هیچ کاری نمیشه کرد .
فقط میمونه دانلود شبانه .
اونم به این ساعت تغییر پیدا کنه همون نامحدود مخابرات سنگینتره برامون .
دیگه اینقدر تو سایت هم نمیریم چک کنیم حجممون کم شده یا نه !!!
نگاه کنید میگن 1تا 6 رو میکنیم 2تا 7 مگه الان 1تا7 نیست بعدشم 1 همه بیدارن 6 تا 7 سرعت میره رو 200 اون موقع میشه یکم دانلود کرد و گرنه شب تا ساعت 6 که افتضاح هست دارن خودشون رو مسخره میکنن بعدشم اگه بشه 2 تا 8 این باز یه چیزی ولی باز 2 من هنوز موندم این ساعت 2 شب چه ربطی به رضایت داره خدا میدونه
اگه الان ساعت 2 مثل سرعت روزانه س خوبه
اما اگه مثل قبله نه
من تا حالا دانلود شبانه نداشتم چون سرعتم 1 کیلوبایت میشد عین DIAL UP
اگه برگردند 1 نا 6 طوری که سرعت روزانه با شبانه مناسب باشه خوبه
دوستان کاش نظر سنجی استفاده منصفانه رو هم میذاشتید این که از تغییر ساعت بدتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)