تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: بانك اطلاعاتي -------- ديتا در حال نصب است

  1. #1
    حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    پست ها
    6,067

    پيش فرض بانك اطلاعاتي -------- ديتا در حال نصب است

    اواخر سال 84 قرارداد ايجاد بانك اطلاعاتي -------- با شركت دلتاگلبال منعقد شد كه اين پروژه در حال نصب و راه‌اندازي است.

    يك مقام مسئول در شركت فناوري اطلاعات(ديتا) در خصوص مناقصه ايجاد بانك اطلاعاتي مركزي پالايش با اعلام اين خبر گفت: -------- در شركت ديتا از سال 81 بر روي پهناي باند اينترنت قرار گرفت و تا به حال نيز از نرم افزارهاي خارجي در اين خصوص استفاده شده است.

    وي، با بيان اين كه مناقصه ايجاد بانك اطلاعاتي مركزي پالايش در سال 84 برگزار شد و طي آن شركت دلتا گلوبال برنده اين مناقصه شد، تصريح كرد: اين پروژه به زودي به مرحله اجرايي مي‌‏رسد.

    وي اظهارداشت: با راه‌اندازي بانك اطلاعاتي -------- محتواي سايت‌‏هاي پالايش شده براساس شرايط مذهبي، فرهنگي و اجتماعي جامعه تنظيم و به صورت خودكار اطلاعات آن تكميل مي‌‏شود.

    اين مقام مسئول در شركت ديتا، مزيت ايجاد بانك اطلاعات -------- را بي‌نيازي كشور از خريد بانك اطلاعاتي پالايش خارجي عنوان كرد و يادآور شد: دلتا گلبال يك شركت كاملاً ايراني است كه به عنوان پيمانكار شركت ديتا در طول يك بازه زماني بايد بانك اطلاعاتي -------- را ايجاد كند، ضمن اين كه دو سال نگهداري و پشتيباني فني اين سيستم را به عهده خواهد داشت.

    وي افزود: تنظيماتي كه در طول اين مدت از لحاظ فني بايد بر روي اين سيستم انجام شود، به عهده پيمانكار خواهد بود.

    وي، با بيان اين كه با استفاده از نرم‌افزارهاي توليد داخل اين بانك اطلاعاتي جمع‌آوري، تكميل و قابل استفاده خواهد بود، ياد آور شد: اين سيستم براي اولين بار در كشور ايجاد مي‌‏شود و هم اكنون در مرحله نصب و راه‌اندازي است كه پس از آن، وارد فاز آزمايشي و عملياتي شدن خواهد شد.

    اين مقام مسئول در ديتا، تاثير ايجاد بانك اطلاعاتي -------- را پالايش شدن فضاي اينترنت براساس معيارهاي فرهنگي و مذهبي ايراني دانست و خاطرنشان كرد: به اين ترتيب در پالايش سايت‌‏هاي غيرمجاز اينترنتي، عمليات به روز انجام مي‌‏شود.

    وي، دقت بيشتر در -------- را از جمله كاربردهاي بانك اطلاعاتي پالايش بر شمرد و گفت: اكثر اوقات سايت‌‏هاي تخصصي و علمي به دلايل اشتباهات نرم‌افزار -------- ----- مي‌‏شوند كه با راه‌‏اندازي اين بانك، دقت در عمليات پالايش بيشتر مي‌‏شود‌، همچنين در كنار اين بانك اطلاعاتي، مركزي ايجاد مي‌‏شود تا كاربران نظرات خود را به اين مركز اطلاع دهند.

    وي، تصريح كرد: در مراكز پديد آورنده خدمات اينترنتي از سيستم‌‏هاي پالايش مختلفي استفاده مي‌‏شود، به طوري كه گاهي ديده مي‌‏شود كه يك سايت در بعضي از مراكز ----- شده اما در مركز پديد آورنده خدمات اينترنتي ديگر ----- نمي‌شود.

    سيستم بانك اطلاعاتي -------- مشكل عدم هماهنگي در -------- سايت‌‏هاي اينترنتي را رفع خواهد كرد.

    اين مقام مسئول شركت فناوري اطلاعات، با تاكيد بر اين كه با نصب و راه‌‏اندازي اين سيستم در سطح كشور از يك -------- جامع استفاده خواهد شد، در خصوص استفاده فعلي شركت ديتا از نرم افزارهاي فيلترينگ، اظهارداشت: نرم‌افزاري كه هم اكنون در شركت ديتا استفاده مي‌‏شود، آلماني است.

    وي، افزود: نرم‌افزارهايي كه در زمينه -------- كاربردي و شناخته شده هستند اكثرا توليد كشور آمريكا و اسرائيل هستند كه استفاده از آنها به دلايل امنيتي و تحريم در شبكه ديتا، به صلاح نيست.

    وي، يادآور شد: توليدكنندگان نرم افزارهاي -------- داخلي در سال‌‏هاي اخير توانمندي‌‏هاي خوبي را جهت توليد اين نرم‌افزارها به نمايش گذاشته اند، اما براي استفاده از اين نرم افزارها در شبكه داخلي بايد اين سيستم‌‏ها از طريق سيستم مادر جامعيت پيدا كند كه بانك اطلاعاتي مركزي پالايش اين جامعيت را ايجاد و امكان استفاده از نرم افزارهاي توليد داخل را فراهم خواهد كرد.

    itna.ir

  2. #2
    کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away
    پست ها
    2,247

    پيش فرض فيل+تر+ينگ

    اگر هرروز آپديت بشه يعني ممكنه يك سايتي كه ديروز باز بوده امروز بسته بشه ........فردا باز باشه ....پس فردا دوباره ----- بشه؟والي آخر؟
    اين كه خيلي قاراشميش ميشه
    دوستاني كه بهتر ميدونن يك توضيحي بدن ببينيم اين بروز رساني چه جوريه

  3. #3
    حـــــرفـه ای mahsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    پيش بابايی شماره‌شناسنامه: پلــــــاک ¼
    پست ها
    6,359

    پيش فرض

    الاهی خدا جوابشونو بده یه روزی فقط سایتهای مبتذل و سیاسی فیلتر بود

    الان که هر سایت تصویری اعم از سینمایی گالری یا... فیلتر میشه

    تازه دیروز واسه من راپید شیر باز شده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •