تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: فوري: باز هم درد كليه !

  1. #1
    Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم
    پست ها
    1,045

    پيش فرض فوري: باز هم درد كليه !

    سلام دوستان

    سال گذشته بود مادرم درد كليه گرفت و رفتيم و سونو گرفتن و گفتن سنگ هست
    كه هر كاري كرد نيفتاد و مجبور شد سنگ شكن كنه
    سنگ 7 ميلي بود !
    كليه چپ ...

    الان يكي دو هفته ست كه باز درد داره
    امشب خيلي خيلي زياد شد طوري كه برديم بيمارستان و با اينكه گفتيم بيماري قلبي داره 3 تا آمپول زدن و سرم و گفتن ببرين خونه اگه حالت تهوع و استفراغ هم همراه بود سنگ هست ولي بايد سونو بگيره ...

    خلاصه آورديم خونه و چند بار ببخشيد عذر ميخوام استفراغ و ...
    بعد لرزش خيلي شديد هم پيدا كرد
    كه باز قطع ميشد
    درد هم كه همچنان داره خيلي زياد
    دكتر هم جز شياف و آمپول چيز ديگه اي نداد
    الان واسه آروم شدن چيكار كنيم؟
    اينبار كليه راست هست

    يعني اينم بايد سنگ شكن بشه باز ؟

    خيلي درد داره )):

    از آمپول ها هم ميترسم يا از اينكه امشب ببريم بستري بشه
    چون w.p.w داره ... و ميترسيم آمپولي چيزي بزنن كه خطر داشته باشه

    والله آب و ... چيزايي كه ميگن واسه سنگ كليه هست هر چي ميديم اثر نداره

    راستي سنگش هم دفعه قبل دكتر گفت از نوع لبني هست ! يه همچين چيزي

    ماه رمضوني فقط شير ميخورد ... نه غذايي نه چيزي
    فقط شير !
    از شيره درسته ؟!

    پياده روي و راه رفتن هم كه يعني ماهي يك بار شايد ده ديقه راه بره ! اصلا تحرك نداره
    هميشه نشسته ... چيكار كنيم دوستان؟

    كاش دفعه قبل كه درد به اون سختي رو كشيد
    حتي بعد از سنگ شكن كردن باز هم درد كشيد
    ديگه مراعات ميكرد
    نميدونم چي بگم .. فقط ميدونم خيلي درد داره

  2. #2
    آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    پست ها
    1,063

    پيش فرض

    دوست عزيز چرا برديد خونه مريضتون رو ؟ سريعا بايد سونو بگيريد اگه سنگ باشه كه سريع مسكن بهش ميدن تا درمان اصلي اگه نباشه اقدامات تشخيصي بعدي انجام ميشه

  3. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  4. #3
    Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم
    پست ها
    1,045

    پيش فرض

    دكتراي اينجا رو نميشناسيد شما !

    خودشون گفتن ببرين خونه

    امروز به بدبختي واسه ساعت 7 وقت گرفتيم واسه سونو

  5. #4
    Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم
    پست ها
    1,045

    پيش فرض

    دوستان دكتر گفت فردا عمل !

    اين نياز به سنگ شكن داره ؟

    تصوير سنگ به قطر 4 ميليمتر در كاليس تحتاني و 6 ميليمتر در ديستال حالب چپ مشاهده شد .

  6. #5
    آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    پست ها
    1,063

    پيش فرض

    دوست عزيز نياز به سنگ شكن يا نياز به عمل رو بايد دكتري كه بيمار رو معاينه كرده تشخيص بده ما اينجا فقط راهنمايي ميكنيم

    اگه به دكتري كه بهش مراجعه كردي اطمينان نداري ميتوني نتيجه آزمايش رو به يه دكتر ديگه هم نشون بدي و نظر اون رو هم بپرسي

  7. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  8. #6
    اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    پست ها
    261

    پيش فرض

    برای این که دیگه کلیه ی مادرتون سنگ تولید نکنه و مادرتون از هر لحاظ سالم تر بشه, من خام خواری رو توصیه می کنم. برای اطلاعات بیشتر کتاب خام خواری مرحوم اوانسیان رو دانلود بکنید و به وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
    اگه سوالی دارید خوشحال میشم جواب بدم.

  9. 2 کاربر از begotten بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  10. #7
    Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم
    پست ها
    1,045

    پيش فرض

    ديروز عمل انجام شد ...........

    مادرم خيلي كم خوراك هست

    كم تحركي هم بخاطر اينه كه دكتر قلب گفته اوضاع قلبت بدتر ميشه اگه ورزش كني !

    سنگ اولي هم از نوع لبني بود اگه اشتباه نكنم !
    ولي دكتره گفت شير و ماست و ... اصلا ترك نكن بخاطر پوكي استخوان !

    نميدونم ... طفلك ديگه طاقت نداره

    ديروزم از طريق نخاع بي حس كردن و عمل كردن
    وگرنه بيهوش نميتونستن بكنن بخاطر قلبش ......

  11. این کاربر از manya-atashin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  12. #8
    اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    پست ها
    261

    پيش فرض

    لطفا این 2 تا مطلب رو با دقت بخون بعد نظر یا سوالت رو بگو:


    چرا مصرف شیر برای سلامت انسان مضر است

    دکتر زرین آذر
    دارای بورد تخصصی در دستگاه گوارش، کبد و بیماری‌های داخلی
    متخصص تغذیه
    کالیفرنیای جنوبی



    چرا مصرف شیر برای سلامت دندانها و سلامت بدن انسان بطور کل مضر است.
    بیشتر مشکلات دندان‌ها ریشه در عدم توازن مواد مورد نیاز بدن دارند که خود در اثر تغذیه ناسالم بوجود می‌آیند. هر کوششی برای درمان بیماری‌های دهان و دندان اگر به موضوع بنیادین تغذیه سالم نپردازد نهایتاً محکوم به شکست خواهد بود. به این دلیل بسیاری از دندانپزشکان به درستی تأکید بر تغذیه درست و سالم برای سلامت کل بدن می‌کنند. بطور کل می‌توان گفت که سلامت دندان‌ها به سلامت کل بدن وابسته است.
    نقش سیستم ایمنی بدن در سلامتی بر هیچ کس پوشیده نیست. گفته می‌شود که سلامت سیستم ایمنی در بیماری‌های دهان و دندان نیز نقش عمده بازی کرده اهمیت فراوانی در پیشگیری این بیماری‌ها دارد.
    نقش مصرف شیر در مختل کردن کار سیستم ایمنی بطور خاص و در مساعد کردن محیط کلی بدن برای ایجاد و توسعه بیماری‌ها، سال‌هاست که توسط تحقیقات فراوان ثابت شده است.
    محققان نشان داده‌اند که پروتئین موجود در شیر بنام «کازئین» در ایجاد بیماری‌های جدی مانند گروه بیماری‌های «خود ایمنی» (autoimmune)، دسته‌ی بیماری‌های التهابی، انواع سرطان‌ها و بسیاری ناهنجاری‌های دیگر نقش عمده‌ای بازی می‌کنند.
    بطور نمونه بیماری‌های خود ایمنی مانند ms (Multiple Sclerosis) ، آرتروز روماتوئید، دیابت نوع یک، آلرژی‌های مختلف، با مصرف شیر ایجاد و یا پیشرفته‌تر می‌گردند.
    این مسئله در مورد بیماری‌های التهابی مانند آرتروز استخوانی، کولیت‌های مختلف و انواعی از سرطان‌ها نیز صادق می‌باشد. بطور مثال تحقیقاتی در دانشگاه شیکاگو در ایالت ایلی‌نوی نشان دهنده نقش کازئین شیر در ایجاد و رشد سرطان سینه می‌باشد. آزمایشات دیگری ثابت می‌کنند که این پروتئین نقش مخربی در ایجاد و رشد سرطان کبد و پروستات دارد.
    مکانیسم تأثیر پروتئین شیر در اختلال دستگاه ایمنی بدن بدین صورت است که با مصرف شیر گاو مجموعه‌ای از پروتئین‌های بیگانه وارد بدن انسان می‌گردد. بخشی از این پروتئین‌ها در روده‌ها بشکل نیمه کامل هضم شده ایجاد قطعه پاره‌هایی از زنجیرهای اسیدهای آمینه می‌کنند.
    این زنجیرها می‌توانند شباهت ساختمانی به برخی پروتئین‌های موجود در بدن داشته، باعث حمله سیستم ایمنی به این پروتئین‌های نیمه هضم و پروتئین‌های خودی شبیه آنها در بدن گردند. بطور مثال ثابت شده که دیابت نوع یک می‌تواند به دلیل حمله سیستم ایمنی بدن به سلولهای تولید کننده انسولین در پانکراس که شباهت ساختمانی با قطعه زنجیرهای پروتئین‌های نیمه هضم موجود در شیر دارند بوجود آید.
    تحقیقات نشان می‌دهد که در کودکانی که دچار دیابت می‌شوند و در دوران نوزادی شیر گاو مصرف کرده‌اند پادتن ضد سرم آلبومین گاوی (Bovine Serum Albumin) یا BSA به حد قابل توجهی بالا بوده در صورتی که در کودکان غیر دیابتی این پادتن به میزان بسیار، بسیار اندک وجود داشته یا کاملا غایب می‌باشد.
    پروسه مهم و حیاتی دیگری که توسط مصرف شیر دچار اختلال می‌گردد پروسه تبدیل ویتامین D غیرفعال به فرم فعال در کلیه‌ها می‌باشد. ویتامین D که در حقیقت نوعی هورمون می‌باشد در بسیاری فعل و انفعالات حیاتی بدن که در سلامتی نقش عمده دارند شرکت دارد. ویتامین D با جلوگیری از تولید سایتوکاین‌ها (Cytokines) از ایجاد بیماری‌های التهابی جلوگیری می‌کند. مصرف شیر گاو با مختل کردن این پروسه باعث ایجاد و توسعه بیماری‌های التهابی می‌گردد. مکانیسم این مسئله بدین شکل است که ویتامین D در اثر برخورد اشعه ماوراء‌بنفش در پوست بدن تشکیل می‌شود. این ماده سپس توسط جریان خون به کبد رفته در آنجا به فرم متابولیت‌های غیرفعال ذخیره می‌گردد. این متابولیت‌ها سپس در مواقع مورد نیاز در کلیه‌ها به فرم فعال ۱٫۲۵D در می‌آیند تا نقش‌های حیاتی و مهم خود را ایفا کنند. آزمایشات نشان می‌دهند که مصرف شیر و پروتئین‌های حیوانی به دلیل ایجاد محیط اسیدی در خون از عمل آنزیمهای کلیه در فعال کردن ویتامین D جلوگیری کرده باعث کاهش قابل توجه میزان ۱٫۲۵D می‌گردند.
    میزان ویتامین D فعال در خون همچنین رابطه معکوس با میزان کلسیم خون دارد. هر چه میزان کلسیم خون بالاتر باشد میزان ۱٫۲۵D یا ویتامین D فعال کمتر خواهد بود.
    کلسیم ماده‌ی معدنی مهمی در کارکرد درست ماهیچه‌ها و عصب‌هاست. میزان کلسیم در خون توسط شبکه بهم پیوسته‌ای از غدد، هورمونها، کلیه‌ها و روده‌ها کنترل می‌شود. تا از دامنه نرمال خود بالاتر یا پائین‌تر نرود. این شبکه با کنترل میزان جذب کلسیم از غذا، میزان دفع آن در ادرار و مدفوع و میزان گرفتن کلسیم از استخوان‌ها و بلکه دندان‌ها، کنترل شدید و منظم کلسیم خون را به عهده دارد. زمانی که میزان کلسیم خون بالا می‌رود، ۱٫۲۵D کمتر فعال شده در نتیجه کلسیم کمتری جذب گردیده میزان ترشح و خروج کلسیم ادرار و مدفوع بالا می‌رود.
    پس اگر میزان مصرف کلسیم بطور غیر ضروری بالا باشد میزان تبدیل به فرم فعال ویتامین D در کلیه‌ها پائین آمده میزان این ماده در خون کاهش میابد.
    بنابراین شیر بعلت داشتن کلسیم و پروتئین بالا از دو طریق در کاهش میزان ویتامینD نقش داشته و در نتیجه بدن را در مقابل عوامل التهابی بی‌دفاع می‌گذارد.
    شیر همچنین به دلیل دارا بودن فاکتورهای رشد انسولین مانند (Insulin like growth Factors, IGF) باعث سرعت بخشیدن به رشد سلول‌ها از جمله سلول‌های سرطانی می‌گردد. بسیاری از سرطان‌ها بنابراین می‌توانند توسط شیر ایجاد شده یا رشد سریع‌تر پیدا کنند.
    آنچه در بالا ذکر شد تنها بخش کوچکی از تأثیرات منفی مصرف شیر در پروتئین‌های حیوانی در سلامت است.
    درباره عوارض دیگر مصرف شیر گاو می‌توان از نقش آن در تولید بیماری پوکی استخوان، بیماری‌های قلب و عروق، اسهال، عدم تحمل قند لاکتوز، آلودگی‌های هورمونی و آنتی‌بیوتیکی که خود امروزه منشأ بسیاری اختلالات بیماری‌زا می‌باشند نام برد.
    جالب توجه است که بدانیم برعکس باور عوام و بخش اعظمی از پزشکان شیر باعث ایجاد و نه بهبودِ بیماری پوکی استخوان می‌گردد.
    شیر با تولید محیط اسیدی در خون (به علت میزان پروتئین بالای شیر) آنرا از حالت قلیایی طبیعی خود خارج می‌کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این آنرمالی که می‌تواند در صورت ادامه بسیار خطرناک گشته کار ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل کند، دست به دامن استخوان‌ها و دندان‌ها می‌گردد تا کلسیم آنها برای قلیایی کردن خون آزاد کند. کلسیم بهترین و سریع‌ترین عامل قلیایی کردن خون می‌باشد. این کلسیم آزاد شده از استخوان‌ها سپس توسط کلیه‌ها دفع می‌گردد. در نتیجه مصرف شیر باعث پوکی استخوان‌ها و ضعف دندان‌ها می‌گردد. بیماری‌های عفونی دهان و دندان و کرم خوردگی‌ها نیز که از جمله در اثر رشد باکتری‌ها صورت می‌گیرد با اختلال سیستم ایمنی بدن در اثر مصرف شیر چنانکه در بالا توضیح داده شد ارتباط بلاواسطه و مستقیم دارند.
    تجربه هزاران ساله بشر نشان داده که طبیعی‌ترین غذا برای بشر و بهترین نوع تغذیه برای سلامتی رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان است. امروزه تمامی محققان آگاه بدون استثناء مصرف فراوان میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات و غلات را برای سلامتی و تندرستی توصیه می‌کنند.
    شما هم برای داشتن بدنی سالم و دندان‌هایی محکم و سلامت از مصرف شیر و پروتئین‌های حیوانی در حد ممکن یا بطور کامل اجتناب کرده سبزیجات و میوه‌ها را بخش عمده تغذیه خود قرار دهید.
    دکتر زرین آذر
    دارای بورد تخصصی در دستگاه گوارش، کبد و بیماری‌های داخلی
    متخصص تغذیه
    کالیفرنیای جنوبی

    References
    1) Karjalainen J, Martin JM, Knop M et al., “A bovine albumin peptide as a possible trigger of insulin -dependent diabetes”. N England J med. ۱۹۹۲; ۳۲۷:۳۰۲-۷
    ۲) American Academy of Pediatrics work group on cow’s milk protein and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mellitus. Infant feeding practices and their possible relation to the etiology of diabetes mellitus; Pediatrics 1994; 94: 752-54
    3) Cavallo MG, Fava D, Monetini L, “ Cell mediated immune response to beta-casein in recent onset insulin-dependent diabetes: Implication for disease pathogenesis”. Lancet 1996; 348: 926-28
    4) Outwater JL, Nicholson A, Barnard ND. “ Dairy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Breast cancer. The IGF-1, estrogen and BGH Hypothesis”. Med. Hypoth. ۱۹۹۷; ۴۸:۴۵۳-۶۱
    ۵) Gregorio DI, Emrich LJ, … “ Dietary fat consumption and survival among [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with breast cancer”. J Natl cancer Inst ۱۹۸۵; ۷۵: ۳۷-۴۱
    ۶) Holm LE, Callmer E, Hajalmar ML, … “ Dietary habits and prognostic factors in breast cancer”, J Natl cancer Inst 1989; 81:1218-23
    7) Cramer DW, Willett WC, Bell DA, et al. “ Galactose consumption and metabolism in relation to the risk of ovarian cancer”. Lancet 1989; 2:66-71
    8) Ratner D, Eshel E,… “ Juvenile rheumatoid arthritis and milk allergy”. J Royal Soc med 1985; 78:410-13
    9) Remer T, Manz F, “ Estimation of the renal net acid excretion by adults consuming diets containing variable amounts of protein”. Am clin nutr 1994; 59: 1356-61
    10) Feskanich D, Willett WC,… “ Milk, dietary calcium and bone fractures in women: a 12-year prospective study”. Am J Publ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1997;87:992-97
    11) Van de Laar MAFJ, Van der Korst JK, “ Food intolerance in rheumatoid arthritis. A double blind controlled trial of the clinical effects of elimination of milk allergens and azo dyes”. Ann Rheum Dis 1992; 51:298-302
    12) Also same authors , Food intolerance in RA. Clinical and histological aspects. Ann Rheum Dis 1992;51:303-6
    13) Chan JM, Stampfer MJ, Ma J et al, “ Insulin- like growth factor-I (IGF-I) and IGF binding protein-3 as predictors of advance stage prostate cancer” J Natt cancer Inst; 94(2002): 1099-1109
    14) Norris JM, and Pietropaolo M, Review article; controversial topic series: Milk Protein and Diabetes. J Endocrinol. Invest. 22(1999):568-580
    15) Swan RL, Multiple sclerosis: correlation of its incidence with dietary fat Am.J.Med. Sci.; 220(1950):421-430
    16) Dip JB. The distribution of MS in relation to the dairy industry and milk consumption; New Zealand med. J 83( 1976): 427-430
    17) McDougall JM. ۲۰۰۲ “ MS stopped by McDougall/ swank program”, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . November16,2002
    18) Malosse D, and Perron H. “Correlation analysis between mild and dairy product consumptionand multiple sclerosis prevalences: a worldwide study. Neuroepidemiology 11(1992):304-312
    19) Bronsan JT, and Bronsan ME, “Dietary protein, metabolic acidosis and calcium balance, In:H.H. Darper(ed.) advances in nutritional research, pp.77-105 New York: plenum press, 1982
    20) Savilahti E, Akerblom HK, “ Children with newly diagnose insulin dependent diabetes have increased levels of cow’s milk antibodies”, Diabetes Res.7(1998):137-140
    21) Yakota A, Yamaguchi T, “ Comparison of islet cell antibodies, islet cell surface antibodies and anti bovine serum albumin antibodies in type I diabetes., Diabetes Res. Clin. Pract. 9(1990):211-217

    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




    از شیر چیزی جز نام نمانده است

    ارسال شده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در گذشته‌ای نه چندان دور و پیش از ابداع دامداری‌های صنعتی و تولید انبوه، گاوها را در فضاهای سیمانی و آهنی تنگ و دربسته و به دور از نور آفتاب، در حالی‌که در مدفوع و ادرار خود غوطه می‌خورند و غذاهای مصنوعی و نامناسب آغشته به انواع آنتی‌بیوتیک‌ها و هورمون‌های حاصل از مهندسی ژنتیک، به خوردشان نمی‌دادند، بلکه آنها را در مراتع و مرغزارها نگهداری می‌کردند تا زیر نور آفتاب به چرای غذای طبیعی خود مشغول شوند. این گاوها به طور طبیعی از علوفه تغذیه می‌کردند، به طور طبیعی تولیدمثل می‌کردند و به طور طبیعی به فرزندان خود تا سن رشد، شیر می‌دادند و به طور طبیعی رشد و زندگی می‌کردند. در نتیجه اگر انسان شیر و گوشت آنها را گاه‌گاه مصرف می‌کرد، کیفیت دیگری داشت و از مضرات و خطرات امروزین خود برای سلامت انسان و محیط‌زیست عاری بود. در آن زمان کشاورزان و دامداران ترجیحا شیر گاو را برای پرورش گوساله‌ها به‌کار می‌بردند، نه آنکه گوساله‌ها را در بدو تولد، از مادر جدا و گوساله را با شیر مصنوعی تغذیه و شیر مادر را برای فروش به بازار عرضه کنند. شیر در آن زمان‌ها پاستوریزه و هوموژنیزه نمی‌شد، تحت پروسه‌های مختلف قرار نگرفته چیزی از آن کم و به آن اضافه نمی‌شد. شیر و مشتقات آن به میزان امروزی به طور روزمره و روزی چندبار در غذای انسان مصرف نمی‌شد. با آغاز و توسعه دامداری صنعتی و نگهداری گاوها در نامطبوع‌ترین و ناسالم‌ترین وضعیت برای تولید انبوه شیر برای فروش و سود بیشتر، ناگهان تبلیغات دامنه‌داری نیز برای تبلیغ فواید مصرف شیر همه جا را فراگرفت. مردم در سراسر دنیا به مصرف شیر و محصولات مختلف آن ترغیب شدند، چرا که محصولات تولید انبوه دامداری‌های صنعتی باید به فروش رسد. پس از آن شیر و مشتقات آن به طور روزمره و روزی چند نوبت به اشکال مختلف در غذای روزمره انسان‌ها جای گرفت. اما این تبلیغات دامنه‌دار حقیقت پشت پرده چگونگی نگهداری و پرورش دام‌ها و پروسه تولید شیر تا هنگام عرضه آن به بازار و تاثیری که این پروسه در کیفیت شیر تولید‌شده و اثرات مضر آن در سلامت انسان دارد را پنهان نگه داشته و می‌دارند. بگذارید برخی از این موارد زیانبار را بررسی کنیم:
    امروزه دو فرآیند مختلف با نام پاستوریزه کردن و هوموژنیزه کردن را روی شیر انجام می‌دهند. روش پاستوریزه کردن شیر در سال ۱۸۸۶ میلادی ارایه شد اما سال‌ها طول کشید تا توسط تبلیغات دامنه‌دار به‌عنوان یک روش قابل قبول برای مصرف‌کنندگان پذیرفته شود. این روش با عنوان از بین بردن باکتری‌های زیانبار عرضه شد، هرچند مهم‌تر از آن برای طولانی کردن تاریخ مصرف و جلوگیری از ترش شدن شیر صورت گرفته و می‌گیرد. دلیل اینکه شیر به مدت دو تا سه هفته در یخچال قابل نگهداری است، نتیجه پاستوریزه کردن آن است. برای پاستوریزه کردن شیر، آن را مدت کوتاهی تحت حرارت حدود ۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهند و سپس به‌سرعت سرد می‌کنند. امروزه روش دیگری از پاستوریزه کردن به نام فوق حرارت یا اولتراهیت در مورد شیر اجرا می‌شود که در آن شیر تحت حرارت‌های بسیار بالا (بین ۱۳۸ تا ۱۵۲درجه سانتی‌گراد) قرار می‌گیرد. این فرآیند بر تاریخ مصرف شیر تا بیش از شش‌ماه می‌افزاید. تحقیقات نشان می‌دهد شیر پاستوریزه نیز عاری از میکروب نیست و در حقیقت میکروباکتریوم اویوم (mycrobacterium) که بسیاری آن را عامل بیماری کروتز می‌دانند، در شیر پاستوریزه به فراوانی یافت می‌شود. پاستوریزه کردن باعث تغییر شکل ساختمانی شیر می‌شود و پروتئین‌های حساس، آنزیم‌ها و بسیاری از ویتامین‌ها و موادمعدنی موجود در شیر را از بین می‌برد. پروتئین Whey و همچنین ایمونوگلوبولین‌های موجود در شیر، در اثر پاستوریزه شدن از بین می‌رود. پروتئین دیگر موجود در شیر یعنی کازیین نیز ممکن است در فرآیند پاستوریزه فوق حرارت دچار تغییرات ساختمانی شود. آنزیم‌های موجود در شیر مانند لیپاز نیز در اثر پاستوریزه شدن، تغییر شکل می‌دهند و غیرفعال می‌شوند. باکتری‌های مفید موجود در شیر نیز در اثر پاستوریزه شدن از بین می‌روند.
    ویتامین‌ها و موادمعدنی موجود در شیر در اثر پاستوریزه شدن از بین می‌روند یا تغییر ساختمان می‌دهند. مثلا ساختمان کلسیم تغییر می‌کند و به کلسیم غیرقابل حل تبدیل می‌شود.
    لاکتوز یا قند شیر نیز هنگام پاستوریزه شدن تغییر شکل می‌دهد و به بتالاکتوز تبدیل می‌شود. بتالاکتوز دارای متابولیسمی متفاوت است و به سرعت جذب بدن می‌شود و باعث ایجاد گرسنگی کاذب، اختلال در متابولیسم و در نتیجه آن ایجاد بیماری دیابت و چاقی می‌شود. امروزه فرآیندی به نام هوموژنیزه کردن نیز روی شیر انجام می‌شود. شیر در این فرآیند با فشار بسیار زیاد (صدها تا هزار برابر فشار اتمسفر) از سوراخ‌های بسیار ریزی عبور می‌دهند. این کار باعث شکستن گلبول‌های چربی و در نتیجه تعلیق و حفظ آن در مایع می‌شود و از تجمع آن در سطح بالایی شیر به شکل خامه یا سرشیر جلوگیری می‌کند. برخی پزشکان از جمله دکتر «کورت استر» هوموژنیزه کردن شیر را عامل گرفتگی رگ‌ها و بیماری قلبی می‌دانند. هنگام هوموژنیزه کردن شیر، تغییرهای ساختمانی در گلبول‌های چربی و پروتئین ایجاد می‌شود و سلول‌های چربی توسط مولکول‌های کازیین محاصره می‌شود و ترکیب جدیدی از چربی پوشیده شده توسط مولکول‌های کازیین پدید می‌آید. تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد که این ترکیب جدید آلرژی‌زاست و به همین دلیل شیر را بزرگ‌ترین عامل آسم، آلرژی، سینوزیت و حساسیت‌های دستگاه گوارش در نوزادان و کودکان دانسته‌اند. عدم ثبات و تغییرات ساختمانی شیر در اثر حرارت و فشار زیاد در جریان هوموژنیزه شدن، شیر را به اکسیده شدن حساس‌تر و در عطر، طعم و رنگ شیر نیز تغییراتی ایجاد می‌کند. فرآیند پرورش و نگهداری دام‌های شیرده نیز بر زیانبار بودن شیر و اثرات سوء آن بر سلامت بدن و محیط زیست می‌افزاید. در گاوهای شیرده تغییرات ژنتیکی ایجاد می‌کنند تا تولید شیرشان چند برابر شود. مثلا نژاد جدید شیری هولستاین که در اثر تغییرات مهندسی ژنتیک ایجاد شده است، می‌تواند تا سه برابر بیش از نژادهای دست نخورده، شیر تولید کند. هرچند برای این عملکرد، باید به آنان آنتی‌بیوتیک‌ها و غذاهای مخصوص خوراند. شیر این نژاد دارای میزان قابل توجهی فاکتورهای رشد است و این خود علاوه بر هورمون رشد گاوی است که توسط مهندسی ژنتیک تهیه شده که برای تهیه شیر و گوشت بیشتر، به گاوها تزریق می‌شود و در نهایت در شیر و گوشت این حیوانات پدیدار می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهد فاکتورهای رشد موجود در شیر باعث اختلالات هورمونی می‌شود و در تولید سرطان‌های پروستات، سینه و تخمدان نقش دارد. غذای گاو علف است و نه غلات، سویا ذرت، پنبه دانه، کود مرغی، پوست مرکبات تغییر شیمیایی یافته یا پس مانده‌های حیوانات دیگر. شکمبه گاو قلیایی است. (یعنی PH آن بالاتر از هفت است.) این قلیایی بودن برای عمل باکتری‌های مفید، شکستن سلولز و تولید مواد مختلف از جمله هیدارت‌های کربن و پروتئین‌ها ضروری است. خوراندن غذایی به‌جز علف به گاوها، قلیایی بودن این محیط را از بین می‌برد و باعث اسیدی شدن شکمبه گاو می‌شود. اسیدی شدن بر کیفیت و ترکیب شیر و میزان ویتامین‌های موجود آن به‌خصوص ویتامین (A) و (D) اثر منفی می‌گذارد. خوراندن غذایی به‌جز علوفه به گاوها همچنین باعث تغییر PH مدفوع گاو و اسیدی شدن آن می‌شود و تاثیر منفی بر محیط زیست و تولید گازهای گلخانه‌ای دارد. به کره رنگ‌پریده‌ای که از شیر رنگ پریده گاوهای علوفه نخورده و آفتاب ندیده دامداری‌های صنعتی تهیه می‌شود، رنگ‌های صنعتی اضافه می‌کنند تا آن را شبیه کره طبیعی گاوهای زیر آفتاب چریده کنند. به شیرهای کم‌چربی و بی‌چربی، پودر شیر خشک بدون چربی که منبع کلسترول اکسیده شده و اسیدهای آمینه توروگوکسیک اضافه می‌کنند که برای سلول‌های عصبی، سم است. آنچه امروزه به نام شیر (ماده غذایی برتر و سالم‌تر) عرضه می‌شود، ملغمه‌ای ناسالم از آنتی بیوتیک‌ها، موادشیمیایی دفع آفات نباتی، هورمون‌های رشد خورانده شده به گاوها، قندها و پروتئین‌های تغییر شکل یافته، آنزیم‌ها و ویتامین‌های تغییر شکل یافته یا از بین رفته و مقداری آلودگی میکروبی و میکروب‌های بیماری زاست که دامداری‌ها و ساکنان آن یعنی دام‌ها را به طور طبیعی مبتلا می‌کند. هیچ موجودی در طبیعت پس از طی دوره نوزادی که دوران نیاز به رشد سریع است، شیر مصرف نمی‌کند مگر انسان. هیچ موجودی در طبیعت از شیر موجودی دیگر استفاده نمی‌کند، مگر انسان. هیچ موجودی در طبیعت به اندازه انسان در مورد غذای خود سردرگم نیست و هیچ موجودی در طبیعت به اندازه انسان از بیمارهای مختلف رنج نمی‌برد. طبیعت مصرف شیر را برای بزرگسالان در نظر نگرفت به همین دلیل تولید شیر در غدد پستانداران پس از عبور فرزند از دوره نوزادی قطع می‌شود. علاوه بر این ژن تولیدکننده آنزیمی که قند شیر یا لاکتوز را تجزیه می‌کند، پس از عبور از سن نوزادی در فرد غیرفعال می‌شود. به همین دلیل است که درصد بالایی از افراد قندشیر را تحمل نمی‌کنند و با مصرف شیر دچار نفخ، اسهال و عوارض مختلف روده‌ای می‌شوند. تحقیقات نشان می‌دهد که فاکتورهای رشد موجود در شیر به نام فاکتورهای رشد مشابه انسولین (IGF-I) که برای رشد سریع نوزادان ضروری است، در رشد سلول‌های سرطانی در بزرگسالان نقش دارد. تحقیقات نشان می‌دهد این فاکتورها همچنین عامل تولید دیابت نوع یک و دو در نوجوانان و جوانان است. آنتی‌بادی‌های بتاکازایین یا پروتئین شیر در بیش از یک‌سوم بیماران دیابتی نوع یک دیده می‌شود و حال آنکه این آنتی‌بادی به‌طور طبیعی در انسان وجود ندارد و در اثر مصرف شیر به‌وجود می‌آید. پروتئین شیر مانند دیگر پروتئین‌های حیوانی، با اسیدی کردن محیط داخلی بدن، باعث استخراج کلسیم از استخوان‌ها و در نهایت پوکی استخوان می‌شود و این درست به‌عکس این مدعاست که برای جلوگیری از پوکی استخوان شیر بنوشید. کشورهای اسکاندیناوی که بیش از دیگران شیر و مواد لبنی مصرف می‌کنند، بیشترین میزان پوکی استخوان را نیز دارند. شیر در تولید جوش‌های صورت، چاقی، اضافه وزن، بیماری‌های قلب و عروق، ایجاد کم خونی در نوزادان، التهابات روده‌ای، بیماری کولیت از انواع اولسروز و بیماری کروتز، بیماری‌های خودایمنی و بسیاری از بیماری‌های دیگر نقش دارد. پروتئین‌های حیوانی شیر مضر است و در تولید بیماری‌های کشنده قرن حاضر نقش مهمی برعهده دارد. مصرف یک لیوان آب اسفناج، کاهو، کرفس و جعفری در روز، نه تنها از نظر مقدار بلکه از نظر کیفیت نیز بر پروتئین و کلسیم یک لیوان شیر برتری دارد و در عین حال که از چربی‌های مضر و کلسترول ندارد و علاوه بر اینها مقدار قابل توجهی ویتامین‌ها، آنزیم‌ها، کلروفیل، موادمعدنی و آنتی‌آکسیدان‌های مختلف را به همراه ویتامین ث فراوان به بدن شما و فرزندان‌تان می‌رساند. به همین دلیل و در شرایط کنونی که دولت یارانه شیر را قطع کرده است، به‌عنوان یک پزشک متخصص پیشنهاد می‌کنم مصرف مواد سالم‌تر مثل سبزی‌ها و میوه‌های بومی را جانشین شیر مصرفی کنید. دکتر زرین آذر
    دارای بورد تخصصی در دستگاه گوارش، کبد و بیماری‌های داخلی
    متخصص تغذیه
    کالیفرنیای جنوبی

    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

  13. #9
    Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم
    پست ها
    1,045

    پيش فرض

    دوستان مادرم از وقتي عمل انجام شد و بيهوشي نخاعي انجام دادن خيلي تب داره ... داروها رو هم مصرف ميكنه ولي تبش از داخل هست و زياده و وقتي ميخواد بشينه سردرد شديد ميشه و باز دراز ميكشه ........ اين تا كي ادامه داره ؟

  14. #10
    داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    پست ها
    170

    پيش فرض

    دوستان مادرم از وقتي عمل انجام شد و بيهوشي نخاعي انجام دادن خيلي تب داره ... داروها رو هم مصرف ميكنه ولي تبش از داخل هست و زياده و وقتي ميخواد بشينه سردرد شديد ميشه و باز دراز ميكشه ........ اين تا كي ادامه داره ؟
    امیدوارم حال ایشون بهبودی پیدا کرده باشه .
    اما تب بعد از عمل معمولاً میتونه دلیلش ایجاد عفونت در محل جراحی باشه .
    تذکر جدی :
    به توصیه های پزشک مربوطه مو به مو عمل کنید و از گوش دادن به نظرات غیر علمی و مضر افراد غیر متخصص که در این تاپیک هم ملاحظه شد جداً پرهیز کنید تا حال ایشون بیش از این رو به وخامت نره .

  15. 2 کاربر از LightningII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •