تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: مشکل با نصب ویندوز....

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض مشکل با نصب ویندوز....

سلام....
    ویندوز ۷ رو تا اخر نصب کردم(یعنی اون درصدا که میان پر شدن و ریست شد، بعد مرحله‌ی اخر که کمپلیت کردن اینزتالشن هستش، ارور میده که ویندوز نمیتونه نصب بشه و کامپیوتر خاموش میشه...
    بعد موقع پاریتشن بندی، میگه این کارش به زودی تموم میشه و ویندوز روش نمیشه نصب بشه!!!
    من واقعا دیتای روی هاردم برام مهمه...نمیتونم بذارم همینجوری فقط بپرن!!!!
    مثلا اومدم دیتا رو بکاپ بگیرم، از C فرستادم رو D که راحت سی رو فرمت کنم، الان میگه کلا رو این دیسک نمیتونم نصب کنم... چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه rubah2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام من دقیق نفمیدم چی میگی. شما چون خودت دیدی چجوریه فکر میکنی همه میفهمن چی میگی. پس بشکاف قشنگ!
    دو مورد احتمال میدم من
    1.دی وی دی سون مشکل داره
    2.هاردت سکتور درجا میزنه

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

قبلا اگر همین ویندوز نصب کرده باشین سیستم مشکلی نداشته تازه اگر به وجود اومده مشکلتون به احتمال زیاد مربوط به هارد میشه که هارد دروهله اول باید بد سکتور گیری کنید با برنامه hdd regenerator اگرکه تازه اقدام به نصب ویندوز 7 میخواین بکنید همین ویندوز خودتون رو روی فلش بوت از طریق فلش برای تصب ویندوز اقدام کنید درمورد اطلاعات هاردم که میگین لازم دارین بطور موقت اطلاعات با یک هارد دیگه هارد به هارد کنید روی اون یکی هارد منتقل کنید

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای نصب cd ویندوز ، در بایوس کامپیوتر feirst devise , و دوم و سوم را cd rom قرار دادم. اما باز هم cd نصب ویندوز بالا نمیاد و دوباره داخل ویندوز میره! چکار کنم cd بیاد بالا؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

1.دی وی دی سون مشکل داره
    دوتا دی‌وی‌دی دارم، مشکلی رو جفتش ثابت میباشه...

2.هاردت سکتور درجا میزنه
    چیکارش کنم؟ اگر بد سکتور گیری بکنم، ممکنه که اطلاعاتم پاک بشن؟

قبلا اگر همین ویندوز نصب کرده باشین سیستم مشکلی نداشته تازه اگر به وجود اومده مشکلتون به احتمال زیاد مربوط به هارد میشه که هارد دروهله اول باید بد سکتور گیری کنید با برنامه hdd regenerator اگرکه تازه اقدام به نصب ویندوز 7 میخواین بکنید همین ویندوز خودتون رو روی فلش بوت از طریق فلش برای تصب ویندوز اقدام کنید درمورد اطلاعات هاردم که میگین لازم دارین بطور موقت اطلاعات با یک هارد دیگه هارد به هارد کنید روی اون یکی هارد منتقل کنید
    اره تقریبا یک سال و نیم ۲ سال همین ویندوز سون روش نصب بوده....
    مشکل اینه که حتی لینوکس رو هم دیگه نمیتونم بوت کنم.... بدون بوت کردن به هیچ سیستم عاملی، چطوری میتونم بدسکتور بگیرم؟؟؟؟ بعد ببرم بیرون، اطلاعاتم رو خراب نمیکنن؟؟؟ چقد هزینه‌اش میشه که برام بدسکتور بگیرن؟؟؟(دیتام فوق العاده مهمه و متاسفانه همین الانش هم دیتام رو روی لپ تاپ و سیستم نصف کردم!!(دیگه جایی برای بک‌اپ گرفتن ندارم....)

سلام من دقیق نفمیدم چی میگی. شما چون خودت دیدی چجوریه فکر میکنی همه میفهمن چی میگی. پس بشکاف قشنگ!
    من داشتم یه برنامه‌ای رو از رو سیستمم پاک میکردم... که یه دفعه صفحه‌ی ابی مرگ اومد بالا.... ریست کردم و فرقی نکرد.... سیف مود اومد بالا، اطلاعات درایو C رو ریختم توی یه درایو دیگه و شروع کردم به تعویض ویندوز.....
    مراحل نصب، کامل و بدون هیچ مشکل خاصی صورت گرفت، سیستم ریست شد و اخرین مرحله که تاریخ و اینا رو وارد میکینم(مرحله Complete setup) همون اول که سیستم ریست میشه و میاد بالا، ارور میده که نمیتونه نصب رو تکمیل بکنه و باید از اول شروع به نصب بکنم....
    دوباره نصب رو شروع میکنم، میبینم که تو مرحله‌ی پارتیشن بندی ارور میده که ویندوز نمیتونه روی این هارد نصب بشه چوون داره کارش تموم میشه و باید یه هارد دیگه بیارم برا نصب.....با این وجود، اجازه‌ی نصب رو میده...(در حقیقت به صورت یه (Warning) مینویسه....
    بعدشم که بازم همون ارور همیشگی..... درایو مربوطه رو بارها و بارها فرمت کردم، ولی تاثیر نداشته!!!!

رفقا حتی هلپ سنتر ماکروسافت هم راهنمایی الکی بهم داده.... باید چه گلی به سرم بگیرم؟؟؟؟ به سیستم به شدت احتیاج دارم...فایل های پروژه‌ی برنامه نویسیم روش هست که باید ببرم بدم تحویل مشتری واقعا گیر افتادم... ده ها گیگ عکس خونوادگی که بکاپ هاش مشکل داره و وقت نکردم درستش بکنم و کلکسیونی از فیلم هایی که در طول ۴-۵ سال جمعشون کردم...
    Last edited by senaps; 13-08-2012 at 19:30.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من برای نصب cd ویندوز ، در بایوس کامپیوتر feirst devise , و دوم و سوم را cd rom قرار دادم. اما باز هم cd نصب ویندوز بالا نمیاد و دوباره داخل ویندوز میره! چکار کنم cd بیاد بالا؟؟؟
    وقتی دگمه‌ی پاور رو میزنی، همین که نوشته های اولیه‌ی رام سیستم اومد بالا، F8 یا دلیت رو بزن!!!بعضی ها هم F12.... بعد تو لیست، سی دی رام رو انتخاب کن!

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

وقتی دگمه‌ی پاور رو میزنی، همین که نوشته های اولیه‌ی رام سیستم اومد بالا، F8 یا دلیت رو بزن!!!بعضی ها هم F12.... بعد تو لیست، سی دی رام رو انتخاب کن!
    خوب من که میگم این کار را میکنم اما باز cd اجرا نمیشه!!!!!؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

باتری مادر بورد رو در بیار انگشتت رو کن اون تو بعد چند دقیقه صبر کن بعد باتری رو جا بزن دوباره برو تو بایوس فرست دیوایس رو تنظیم کن و برو حال کن!

9. این کاربر از rubah2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما فقط باید یه هارد بخری روش ویندوز بریزی بعدش این هارد رو وصل کنی و اطلاعاتت رو ور داری وسلام هرچی با هاردت بیشتر کلنجار بری اطلاعاتت بیشتر تلف میشه

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوتا دی‌وی‌دی دارم، مشکلی رو جفتش ثابت میباشه...

چیکارش کنم؟ اگر بد سکتور گیری بکنم، ممکنه که اطلاعاتم پاک بشن؟

اره تقریبا یک سال و نیم ۲ سال همین ویندوز سون روش نصب بوده....
    مشکل اینه که حتی لینوکس رو هم دیگه نمیتونم بوت کنم.... بدون بوت کردن به هیچ سیستم عاملی، چطوری میتونم بدسکتور بگیرم؟؟؟؟ بعد ببرم بیرون، اطلاعاتم رو خراب نمیکنن؟؟؟ چقد هزینه‌اش میشه که برام بدسکتور بگیرن؟؟؟(دیتام فوق العاده مهمه و متاسفانه همین الانش هم دیتام رو روی لپ تاپ و سیستم نصف کردم!!(دیگه جایی برای بک‌اپ گرفتن ندارم....)
    شما برنامه HDD Regenerator رو که دانلود کردین بعدشم کرکش کردین وقتی که برنامه رو اجرا کردین گزینه bootable usb flash انتخاب کنید تا فلش شما بوت بشه بعدش از طرق بوت فلش هارد اسکن کنید اگر که بد سکتور پیدا نکرد برنامه bootable برنامه WinSetupFromUSB رو دانلود کنید ورژن بتای برنامه رو بعدشم با یک dvd ویندوز سون دیگه فلش خودتون با این برنامه بوت کنید وقتی برنامه رو اجرا کردین تیک گزینه دوم بزنید مسیر ویندوز 7 خودتون که داخل دستگاه قرارداره رو بدین بعدش روی دکمه Go کلیک کنید اقدام به نصب ویندوز ازطریق فلش کنید ببینید بازم حین نصب به همون صورته یا که نه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •