قضیه از اونجا شروع شد که با بروبچ شوخی مون گرفت و تو خونه دنبال هم کردیم و کیس کامپیوتر در حالت روشن از بالای میز افتاد زمین و دیگه ویندوز بالا نیامد ! ! ! و اقدامات بعدی من به شرح زیر فایده نبخشید...
1- چون ویندوز بالا نمی آمد اول سعی کردم با CD ویندوز اونو Repear یا تعمیر کنم که نشد...
2- از خیر ویندوز و برنامه های نصب شده گذشتم و سعی کردم با کمک CD bootable ویندوز ،درایو C رو که ویندوز در آن قرار داشت Delete و سپس Format کنم باز هم نشد...
3- دست بدامن برنامه Partition Magic شدم...هارد رو باز کردم و به یه کامپیوتر سالم بستم (بعنوان هارد دوم ) و سپس با برنامه ای که نام بردم درایو C رو فرمت ntfs کردم...
4- هارد بدبخت را رو سیستم خودم بستم و سعی کردم روش ویندوز بریزم اما set up اعلام کرد که این پارتیشن بوسیله یه برنامه دیگه فرمت شده و نمیشه روش ویندوز ریخت !
5- دوباره هاردو واکردم و روی کامپیوتر سالم ( که قبلا اسم بردم و خودش البته هارد و ویندوز داشت) نصب کردم...و درایو C رو مجدد فرمت Fat 32 کردم....سپس به سیستم خودم برگردوندم و سعی کردم روش ویندوز بریزم...
6- این بار Set up از فرمت ایراد نگرفت و فایل های ویندوز شروع به کپی شدن رو هارد کردند...اما بعد از 25% مجددا به مشکل خوردند و پیام اومد که قادر به اینکار نیستند...
حالا یه دوروزیه که ما علاف اینکار هستیم...
بنظر من هاردم بد سکتور گر فته...نظر شما چیه؟
اگه بد سکتور شده چرا پارتیشن مجیک اعلام بدسکتور بودن نکرد؟
بغیر از درایو C که ویندوز روش نصب شده بود ، بقیه درایو ها سالمه و فایل های صوتی و تصویری که روش بود قابل استفاده هست...
رفقا ! چه خاکی بسرم بریزم ؟ آیا با پارتیشن مجیک میشه بدسکتور را تعمیر کرد؟ چطوری؟ اگه نه چه برنامه ای رو برای اینکار پیشنهاد میکنید؟ که خیلی هم پیچیده نباشه...
مرسی،متشکرم.