سلام من بعد از مدت ها میخوام سیستمم رو ارتقاع بدم که بودجم واسه این کار 350 هزار تومنه و نهایت تا 400 تومن بتونم هزینه کنم، یه هارد 160 گیگه ide هم دارم که فعلا مجبورم تو این وضع گرونی هارد باهاش کنار بیام تا بعدها ببینم چی میشه!البته اگه با این بودجه هارد هم بتونم بگیرم که چه بهتر!من نه اهل بازی کردن هستم نه کارهای گرافیکی انجام میدم،فقط میخوام که ویندوز 8 روش نصب بشه و موقع کانورت ویدئو و هر از گاهی که با فوتوشاپ کار میکنم زیاد اذیت نکنه و یه چند سالی هم واسم کار کنه.در ضمن مادربردش گرافیک آنبرد داشته باشه چون فعلا نمیتونم پول گرافیک بدم.و اگه ماربردش usb3 و sata3 رو ساپرت کنه و تا یه حدی واسه ارتقاع رم و cpu جا داشته باشه مثلا 4 تا اسلات رم داشته باشه که چه بهتر!نمیدونم با این بودجه میشه همچین مادربردی گرفت یا نه، چون از قیمتها خبری ندارم. البته شاید بشه با این بودجه مادربرد ازراک با این امکانات خرید چون واقعا خوش قیمت هستند.amd و intel بودن هم زیاد مهم نیست، هر چند که قبلا میگفتن amdها زود داغ میکنن و زودتر هم خراب میشن، حالا نمیدونم الان هم اینجوری هست یا نه؟پس هر کدوم که فکر میکنید نسبت با قیمت بازده بهتری داره و ارزونتر هست رو پیشنهاد بدید.قطعاتی هم که میخوام اینا هستن: main,cpu,ram,power,case,dvd writer