تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل تومخی آب هویجی ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    آب هویج + آبگوشت

12 مشکل تومخی آب هویجی ...

سلوم دوستان ...
    من چند وقت یه مشکل تومخی دارم ...
    هارد لپ تاپ یه مدت هست یه صدایی مثل جیر جیر نرم میده اصلا هم واضح نیست و وقتی سرمو نزدیک کیبرد می کنم می تونم صداشو بشنوم ...
    قثط خواهشن نگین که عادیه چون قبلا نبوده ...
    دقیقا هم معلوم هست که یه چیزی داره میچرخه که همون هد هست و یه حالتی شبیه به گیر کردن داره ..
    با hard disk sentinel هم چک می کنم 46 بدسکتور داره که به خاطر هر دفعه ویندوز عوض می کردم بیشتر میشد ....
    health هم 51 درصد هست اما performance 100 درصد و نمی دونم چرا کم نشده به خاطر health ...
    تقریبا هم پر هست ...
    راستی فقط وقتی با نرم افزار دارم تست می کنم صداش قطع می شه و وقتی تست تموم میشه دوباره برمی گرده ...
    با HDD REGENERATOR هم تست کردم اصلا بدسکتور پیدا نمی کنه چون فکر می کنم از نوع نرم افزاری هست نه سخت افزاری ...
    چیکار کنم صدا بره ؟؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلوم دوستان ...
    من چند وقت یه مشکل تومخی دارم ...
    هارد لپ تاپ یه مدت هست یه صدایی مثل جیر جیر نرم میده اصلا هم واضح نیست و وقتی سرمو نزدیک کیبرد می کنم می تونم صداشو بشنوم ...
    قثط خواهشن نگین که عادیه چون قبلا نبوده ...
    دقیقا هم معلوم هست که یه چیزی داره میچرخه که همون هد هست و یه حالتی شبیه به گیر کردن داره ..
    با hard disk sentinel هم چک می کنم 46 بدسکتور داره که به خاطر هر دفعه ویندوز عوض می کردم بیشتر میشد ....
    health هم 51 درصد هست اما performance 100 درصد و نمی دونم چرا کم نشده به خاطر health ...
    تقریبا هم پر هست ...
    راستی فقط وقتی با نرم افزار دارم تست می کنم صداش قطع می شه و وقتی تست تموم میشه دوباره برمی گرده ...
    با HDD REGENERATOR هم تست کردم اصلا بدسکتور پیدا نمی کنه چون فکر می کنم از نوع نرم افزاری هست نه سخت افزاری ...
    چیکار کنم صدا بره ؟؟؟
    سلام
    لطفاً آخرین ورژن برنامه HDtune رو دانلود و نصب کنید و سپس از قسمت health یک عکس بگیرید و اینجا بذارید تا بتوان بهتر راهنمایی کرد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •