سلام دوستان
میخواستم بدونم با 330 تومن چه کارتی از NVIDIA میشه خرید
خودم هم یه 9600GT دارم
اونو چه قیمتی بفروشم خوبه؟
ممنون
سلام دوستان
میخواستم بدونم با 330 تومن چه کارتی از NVIDIA میشه خرید
خودم هم یه 9600GT دارم
اونو چه قیمتی بفروشم خوبه؟
ممنون
بهتره در این رنج شما ATI بخرید.
Gainward GTX550Ti = 275
شما بودجه رو افزایش بده و یه 6870 بگیر خیالت راحت .
SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 = 380
![]()
سلام
ممنون
ولی ATI استفاده نمیکنم (عمرا")
یعنی NVIDIA تو اون رنج پیدا نمیشه؟؟!!
400 هم شد مشکلی نیست
دوتا سوال :
TI یعنی چی
نظرتون در مورد این کارت چیه
Gainward GTX 560 1GB
به ATI و Nvidia بودن زیاد دقت نکن،سعی کن کارتی که میگیری نسبت به پولی که میدی قدرت بالایی داشته باشه.
6870 و GTX560 تقریبا هم رده ی هم هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخوای Nvidia بگیری از برند EVGA بگیر.
تو انویدیا کارت GTX 460 1GB or 768mb
تو AMD هم کارت 6850
البته بگم اگه از نظر دما و گرما مشکلی نداری میتونی کارت GTX 470 رو انتخاب کنی که اختلاف کمی با 560 داره...
ولی تو کارتای رفرنس برند مهم نیستا هرکدوم ارزون بود بگیر از ما گفتناگه میخوای Nvidia بگیری از برند EVGA بگیر.![]()
کارت GTX 560 OVERCLOCKED از برند گیگابایت بگیر قدرتش در حد GTX 560 TI هست اما قیمتش 390 تومنه
اگر هم AMD میخوای هر برندی HD6870 بگیر واقعا قدرت منده و نمیدونم چرا شما با AMD مشکل دارین
اگر هم ارزون تر میخوای از برند nvidia گرافیک gtx 550 ti بردار و یا از amd گرافیک 6850 که قیمتاشون حدود 250 تا 350 تومنه
گرافیک gtx 470 هم خیلی قویه حتی قوی تر از gtx 560 !!! فقط دمای زیادی داره و بعضی برنداش پاور زیادی می کشه
کارت هایی که Ti دارن تعداد shader اون ها بیشتره و سریعتر از مدل های معمولیشون هستن.
تا 400 تومن از amd کارت hd 6870 از انویدیا هم یا GTX 560 TI (با کمی افزایش بودجه)] یا کارت 560 که اورکلاکش میکنی یا کارت GTX 470
بهترینش نظر من GTX 560 TI
سلام
این سری کارتها دمای خیلی بالایی دارهالبته بگم اگه از نظر دما و گرما مشکلی نداری میتونی کارت GTX 470 رو انتخاب کنی که اختلاف کمی با 560 داره...
اگه آورش بکنم میترکه
رفرنس یعنی چی؟ولی تو کارتای رفرنس برند مهم نیستا هرکدوم ارزون بود بگیر از ما گفتن
حرف شما کاملا درستهتا 400 تومن از amd کارت hd 6870 از انویدیا هم یا GTX 560 TI (با کمی افزایش بودجه)] یا کارت 560 که اورکلاکش میکنی یا کارت GTX 470
بهترینش نظر من GTX 560 TI
ولی مشکل اساسی من سر برنده
در مورد AMD یا NVIDIA هم چون من از اول NVIDIA داشتم نمیتونم AMD داشته باشم حالا میخواد یه خاطر (تعصب-عادت-علاقه و ...) باشه
شما اگه واقعا عین خودم فقط و فقط Nvidia رو قبول داری پس کمی بودجه رو افزایش بده و GTX560Ti بگیر.
از برند EVGA بگیری که عالیه.
فکر کنم الان بین 450 تا 500 باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)