دوستام میخواستم نظرتون رو درباره ی Linux Mint بدونم اگه اشتباه نکنم پارسال بهترین توضیع لینوکس شناخته شد
اینم سایتشه
دوستان میشه اطلاعاتب ازش بدن ممنون میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستام میخواستم نظرتون رو درباره ی Linux Mint بدونم اگه اشتباه نکنم پارسال بهترین توضیع لینوکس شناخته شد
اینم سایتشه
دوستان میشه اطلاعاتب ازش بدن ممنون میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مینت، یه توزیع هست که از اوبونتو ساخته شده و از مخازن اون استفاده میکنه. کلا برای شروع توزیع خوبیه. از دسکتاپهای Mate و یکی دیگه که اسمش یادم نیست استفاده میکنه. البته میتونین نسخه KDE و (مطمئن نیستم) Xfce رو هم دانلود کنین. اگه مبتدی هستین، توزیع خوبیه. ولی برای یه حرفهای میتونه خوب نباشه. مطالب زیادی درموردش نوشته شدن. مثلا میتونین به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین و سه چهار تا مقاله که درمورد مینت نوشته شدن رو بخونین.
البته بر اساس آمار distrowatch.com این توزیع همچنان با اختلاف زیادی اوله.
اون میزکار دیگه سینامون هست
علاوه بر xfce این توزیع سابقا با lxde هم منتشر میشد
حالا چند نکته شما مینت رو پیشنهاد میدید یا اوبونتو خودم اوبونتو دارم ولی کلا با مینت بیشتر حال میکنم
یه توضیحی هم درباره ی دانلودش بدبد ممنون میشم
این نسخه ها چه فرقی با هم دارند من نسخه ی KDE رو بگیرم خوبه
مینت کمی قوانین آزادی رو نقص کرده. حالا اگه شما اهمیت نمیدین به آزادی نرمافزار، میتونین با خیال راحت از مینت استفاده بکنین.
دانلودش هم که توضیح نداره!
دسکتاپ هم به سلیقه شما ربط داره. اگه میخواین ساده باشه، همین میت و سینامون خوبن. ولی واسه تنظیمات زیاد و پیشرفته و گرافیک خوب، KDE بهتره. برای کامپیوترهای ضعیف هم Xfce خوبه.
سلام منم تازه مینت 13 رو نصب کردم از ubuntu که معلومه بهتره ولی منظورتون از نقص قوانین آزادی در مینت چی هست؟
kde یکم باگ داره و بعضی وقت ها اذیت میکنه...خصوصا رو دبیان بیس ها مثل همین مینت و ابونتو...اینو دقیقا رو تجربه شخصی میگم
اگر kde رو پایدار میخواین چاکرا و آرچ و فدوا بهتر هستند
مینت به خاطر out of box بودنش یه سری نرم افزارهای کد بسته رو وارد توزیع اش کرده مثل کدک ها و... که بعضی میگن این با فلسفه آزاد لینوکس متضاده
سلام به همه ی دوستان. من چند روزی میشه که مینت ۹ رو روی سیستمم نصب کردم. البته در حال دانلود نسخه ۱۳ هم هستم ولی کلا چندتا مورد بود که خواستم با دوستان مطرح کنم : ۱- چرا software manager انقدر دیر اجرا میشه و مثلا گاهی وقتا چند دقیقه طول میکشه تا اجرا شه؟ و موقع بستن هم اکثرا هنگ میکنه و force close میده؟ این طبیعیه؟ ۲- چرا صدای مینت نصبت به ویندوز ضعیفه؟ موقع موزیک گوش دادن به وضوح این پایین بودن صدا معلومه و ربطی هم به تنظیمات نداره. میشه کاری کرد؟ ۳- در مینت thumbnail عکسها دونه دونه بارگزاری میشه و سرعت بارگزاری مثل ویندوز بالا نیست. اینم طبیعیه و راهی داره؟ ۴- یک DVD پلیر خوب برای لینوکس معرفی کنید ممنون میشم. ببخشید که سوالها زیاد شد و شاید خیلی هم مبتدیانه باشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)