تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: هارد درایو بیسیم Wi-Drive ساخت شرکت Kingston

  1. #1
    حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT
    پست ها
    5,966

    پيش فرض هارد درایو بیسیم Wi-Drive ساخت شرکت Kingston

    به گزارش سرویس سخت افزار پایگاه خبری فن آوری اطلاعات ایران از CNN، یکی از اشتباهاتی که به نظر کارشناسان، کمپانی اپل به آن دچار شده است این بوده که برای تبلت های آی پد خود گزینه ذخیره سازی خارجی را در نظر نگرفته است.


    البته شاید این مورد از دیدگاه مقامات این کمپانی اشتباه نباشد. اپل با ساخت مدلهای ۳۲ و ۶۴ گیگا بایتی به عقیده خود مشکل کاربرانش را حل کرده و شاید ساخت فضای بیشتر برای ذخیره اطلاعات تولید این تبلت ها را با هزینه های بالاتری مواجه می کرده و مقرون به صرفه نبوده است.

    آی پد های اپل نسبت به گوشی های هوشمند آیفون بسیار بیشتر به کامپیوترهای شخصی نزدیک هستند و در نتیجه خواسته های کاربران در مورد آنها بیشتر است مخصوصا وقتی پای ذخیره سازی به میان می آید.

    شرکت مشهور Kingston یکی از چندین کمپانی معتبری است که برای این مشکل کاربران به دنبال راه حل بوده و اخیرا با ساخت یک هارد درایو ذخیره سازی بیسیم با نام Wi-Drive راهکاری موثر برای کاربران آی پد و همچنین تبلت های برندهای معتبر فراهم آورده است.

    صاحبان تبلت با استفاده از این هارد درایو بیسیم می توانند اطلاعات خود را به راحتی ذخیره کنند و در اصل این هارد اکسترنال برای تجهیزات بیسیم طراحی و ساخته شده است.

  2. 2 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •