نظرتون درباره ی دانشگاه خواجه نصیر چیه ؟؟ آیا از لحاظ سطح درسی بالاتر از دانشگاه شیراز یا اصفهان یا مشهد هست ؟؟؟![]()
نظرتون درباره ی دانشگاه خواجه نصیر چیه ؟؟ آیا از لحاظ سطح درسی بالاتر از دانشگاه شیراز یا اصفهان یا مشهد هست ؟؟؟![]()
اگه تهرانی هستی که بهتر از اون دانشگاهاست واز شهرستان رفتن بهتره
Last edited by saeed 1428; 09-08-2012 at 16:57.
نه من شیرازیم !!! می ترسم مکانیک شیراز قبول نشم حالا موندم بین خواجه نصیر و صنعتی اصفهان ؟؟؟!!!
شوخی میکنی دیگه ؟نه من شیرازیم !!! می ترسم مکانیک شیراز قبول نشم حالا موندم بین خواجه نصیر و صنعتی اصفهان ؟؟؟!!!
خواجه نصیر به شدت هم از شیراز هم از صنعتی اصفهان پایین تره !
+
بهترین دانشگاه عالم هم باشه به این دقت کن دانشکده هاش تجمیع نداره ! هر دانشکده اش یه گوشه ی تهرانه ! رسما پدر آدم در میاد !
عکس تو پست یکی از کاربرا بود خودم آپلود نکردم ! ولی کاملا معتبره ! مقایسه کنید
Last edited by ALt3rnA; 09-08-2012 at 17:13.
پس ارزش نداره آدم بیاد خواجه نصیر !! همون صنعتی اصفهان بهتره .
بچه ها کسی میدونه با چه رتبه ای از سهمیه منطقه 1 حسابداری تهران قبول میشن ؟ اگه قبولیهای 2 سال اخیر رو بدونید خوبه . ممنون
بله اگه شهرستانی هستید خواجه نصیر بدرد نمیخوره
مخصوصا بخاطر پراکنده بودن دانشکده هاش(هما نطور که ALT3rnA عزیز گفتنند//// )
البته فقط این دانشگاه نیست که دانشکده هاش پراکنده اند ااا!!!
شما میتوانید در مورد همین موضوع در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیر شرکت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by onlinefarhad; 22-08-2012 at 08:37.
سلام دوستان مشکل پراکنده بودن رو گفتن درست مشکله اما خواجه نصیر میخواد تو شمال شرق تهران شاید با عباس پور تجمیع بشه پس به رشته مورد علاقه ات توجه کن ممکن تو شهر خودتون مهندسی برق قبول بشی اما تو تهران مدیریت بازرگانی پس اشتباه اینطوری نکنی اما اگر شهرستانی هستی بدون تهران یه چیز دیگه است جوش فرق داره راحتر پیشرفت میکنی اما عواقب خوابگاه در نظر بگیر با ارزوی موفقیت!!!![]()
یعنی چی به شدت پایین تره؟!!! این رنکینگا رو تو هیچ جا قبول ندارن و اصلا معیار مناسبی واسه قضاوت نیست، دلیل اینکه خواجه نصیر تو این رده بندی ها پایین تره یکی همون پراکنده بودن دانشکده هاشه و یکی هم کوچکتر بودن دانشگاهش و تعداد کمتر دانشجو. اما از لحاظ رتبه هایی که میگیره (مخصوصاً تو ارشد) و همینطور اساتید و سطح علمی حتی خیلیا به تربیت مدرس هم ترجیحش میدن مخصوصا تو برق و مکانیک.
این رده بندی مال خود ایرانه و خواجه نصیر هم بهش اعتراض کرده. جالبه در رتبه بندی جهانی خواجه نصیر در ایران 9 ام و در صنعتی ها 5 ام هست بعد اینجا از تبریز و بهشتی کمتره. پراکنده بودن دانشکده هاش هم مشکلی نیست. تا جایی که من می دونم خیلی از دانشگاه های دنیا همین طورن. مثلا تو نیویورک همچین دانشگاهایی هست.یعنی چی به شدت پایین تره؟!!! این رنکینگا رو تو هیچ جا قبول ندارن و اصلا معیار مناسبی واسه قضاوت نیست، دلیل اینکه خواجه نصیر تو این رده بندی ها پایین تره یکی همون پراکنده بودن دانشکده هاشه و یکی هم کوچکتر بودن دانشگاهش و تعداد کمتر دانشجو. اما از لحاظ رتبه هایی که میگیره (مخصوصاً تو ارشد) و همینطور اساتید و سطح علمی حتی خیلیا به تربیت مدرس هم ترجیحش میدن مخصوصا تو برق و مکانیک.
صنعتی اصفهان هم سطح علمیش بالاس حتی از امیرکبیر(در بعضی رشته ها) و علم و صنعت هم بالاتره به قولی. ولی همون کسی که اینو به من گفت که عمران صنعتی اصفهان خونده بود گفت حتی اگر سطح علمیش از شریف هم بالاتر بود من حاضر بودم تو خواجه نصیر بخونم تا صنعتی اصفهان. تا حالا 5 نفر خودم باهاشون صحبت کردم که تو صنعتی اصفهان خونده بودند و میگفتن چه قدر بد بوده. یکی دو نفر هم به طور غیر مستقیم.
خود دادش من که هم خواجه نصیر درس خونده هم امیرکبیر حلش از امیرکبیر بهم میخوره. میگه نه سطح علمی داره نه جو خوبی و خواجه نصیر خیلی از امیرکبیر بهتره(رشته اش عمرانه و در بعضی رشته ها مثه برق قدرت و مکانیک جامدات امیرکبیر خیلی قویه. برق قدرتش که میگن از قدرت شریف هم استاداش بهترن)
خواستم بگم خواجه نصیر هم مثه بقیه دانشگاه های ایران خوبی و بدی داره.
Last edited by xerxes again; 13-09-2012 at 12:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)