تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: آیا میشود در شبکه ی وایرلس سرور شد و از طریق آن سرور به دیگر سیستم ها اینترنت داد؟

داره خودمونی میشه judaki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

1 آیا میشود در شبکه ی وایرلس سرور شد و از طریق آن سرور به دیگر سیستم ها اینترنت داد؟

سلام به همه ی دوستان نماز روزهاتون قبول

دوستان من یه مودم وایمکس دارم و چند تا سیستم هم دارم که همگی آداپتور وایرلس دارند و اکسس پوینت نیستند
    میخواستم بدونم میشه کاری کرد که یه دونه از این سیستم ها سرور بشه با اینکه فقط آداپتور شبکه داره و بقیه ی سیستم ها هم به صورت وایرلس به اون وصل بشن یا اگه نمیشه

برای اینکه بخوام یکی از سیستم ها سرور بشه و بقیه به اون وصل بشن و از اون اینترنت بگیرین با توجه به این که مودم هم وایمکس هست آیا امکانش هست و اون سیستمی که قراره سرور بشه حتما اکسس پوینت لازم داره؟

اون سیستمی هم که سرور میشه برای اینکه اینترنت وایمکس فقط به اون داده بشه باید چکار کرد؟

اگر میشه لطفا نحوه ی تنظیم شبکه بین این سیستم ها و شیر کردن اینترنت رو هم توضیح بدید.

ممنون از همگی موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه alikhafan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سلام.شما فقط نیاز به یک Access Point داری و همه سیستمها هم باید کارت شبکه وایرلس داشته باشن.
    اگر مودم وایمکس شما از نوع WiFi باشه و روتر هم باشه دیگه نیازی به Access Point هم نیست و شما همه سیستما را به مودم وصل میکنی به صورت وایرلس و همه اینترنت میگیرن.
    لزومی نداره حتما یه سیستما به عنوان سرور در نظر بگیری که به بقیه اینترنت بده .اگه مودم اتوماتیک به اینترنت وصل میشه فقط کافیه همه سیستما به مودم وصل بشن و از مودم IP بگیرن به صورت DHCP .در این حالت هم همه سیستما اینترنت دارن و هم به همدیگه وصلا و میتونن فایل ردوبدل کنن.(مودمهای ADSL وایرلس این قابلیتا داره در مورد مودمهای وایمکس اطلاعی ندارم)
    اگه دیدی مودمتون این قابلیتهایی که گفتما نداشت باید یک Access Point بگیرید و تنظیمات مودما اتوماتیک کنید و مودما با یک کابل LAN به Access Point وصل کنید و سیستمها را به صورت وایرلس به Access Point وصل کنید.
    سوالی بود در خدمتم

3. این کاربر از alikhafan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیلی ممنون
    بله این مودم من خودش آی پی میده ولی من میخوام یه سیستم سرور بشه تا بتونه روی بقیه سیستم ها نظارت داشته باشه و اونها رو از لجاظ حجم دانلود محدود کنه و زیر نظر این سیستم کار کنند
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

خیلی ممنون
    بله این مودم من خودش آی پی میده ولی من میخوام یه سیستم سرور بشه تا بتونه روی بقیه سیستم ها نظارت داشته باشه و اونها رو از لجاظ حجم دانلود محدود کنه و زیر نظر این سیستم کار کنند
    ممنون
    خوب شما باید یکی از سیستما که سخت افزار قوی تری داره را به عنوان سرور در نظر بگیری و ویندوز سرور 2003 یا 2008 را روی اون نصب کنی و با نصب Active Directory یک شبکه دامین راه بندازی و بعد نرم افزار ISA Server 2006 یا TMG 2010 را روش نصب کنی برای کنترل ترافیک شبکه و اینترنت.
    برای محدود کردن حجم دانلود و همچنین سرعت دانلود میتونی پلاگینی به نام Bandwidth Splitter را روی ISA Server نصب کنی و حجم و سرعت دانلودا کنترل کنی.
    خیلی کلی گفتم هرکدوم از این بحثا واسه خودش دنیاییه.
    البته میتونی بدون اینکارا هم یه مدیریت نسبی داشته باشی مثلا از نرم افزاری استفاده کنی که کافی نتا استفاده میکنن.مثل نرم افزار Seven.

6. این کاربر از alikhafan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یعنی اگر من ویندوز سرور نصب کنم میتونم وای فای رو در اختیار بگیرم.اصلا مگه میشه وای فای رو کنترل کرد؟
    مودم من یک مودم وای فای هست حتما باید اونو با کابل به سرور وصل کنم و بعد از سرور اینترنت رو شیر کنم؟ یا همین طور که به صورت وای فای هست و همه دارن استفاده می کنند یه سیستم میتونه بیاد سرور بشه و اون امواج رو در اختیار بگیره و روش کنترل داشته باشه؟

بسی بسیار ممنون

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

منظورتون از کنترل کردن WiFi چیه؟
    نه اگه مودمتون WiFi هست میتونید به صورت بیسیم هم به مودم وصل بشید به شرط اینکه کارت شبکه وایرلس روی همه سیستماتون باشه.
    من در مورد نرم افزارهای مدیریت شبکه وایرلس اطلاعی ندارم متاسفانه.
    ایشالا دوستان کمکتون میکنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hraeissi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی اگر من ویندوز سرور نصب کنم میتونم وای فای رو در اختیار بگیرم.اصلا مگه میشه وای فای رو کنترل کرد؟
    مودم من یک مودم وای فای هست حتما باید اونو با کابل به سرور وصل کنم و بعد از سرور اینترنت رو شیر کنم؟ یا همین طور که به صورت وای فای هست و همه دارن استفاده می کنند یه سیستم میتونه بیاد سرور بشه و اون امواج رو در اختیار بگیره و روش کنترل داشته باشه؟

بسی بسیار ممنون
    با سلام

دوست من مودم شما بایستی این قابلیت رو درون خودش داشته باشد که محدودیتهایی را برای کاربران اعمال کنید .

پیشنهاد مبکنم به جای این کارها به دفترچه مودم سر بزنید

موفق باشید

10. این کاربر از hraeissi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون از همگی
    فکر میکنم بهترین حالت این باشه که مودم رو با کابل شبکه به سیستم سرور وصل کنم و از طریق اکسس پوینت به دیگر سیستم ها اینترنت بدم که بتونم با استفاده از نرم افزارهای خاصی که در این زمینه هست روشون مدیریت داشته باشم

موفق باشید

12. این کاربر از judaki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •