سلام
میخواستم یه سوال از بچه هایی که این بازی رو انجام دادن بپرسم.
من تو طبقه 15 گیر کردم. واقعا نمیدونم باید چه کار کرد تا در باز بشه. اگه کسی این بازی رو انجام داده و این مرحله رو رد کرده، لطفا به منم بگه که از کف دربیام!
ممنون
سلام
میخواستم یه سوال از بچه هایی که این بازی رو انجام دادن بپرسم.
من تو طبقه 15 گیر کردم. واقعا نمیدونم باید چه کار کرد تا در باز بشه. اگه کسی این بازی رو انجام داده و این مرحله رو رد کرده، لطفا به منم بگه که از کف دربیام!
ممنون
سلام.هرجا گیر کردی تو یوتیوب سرچ کن همه مراحل رو داره
طبقه ی 15 بالاش چند تا نشانه هست که باید روی شماره ها درش بیاری.
مثلا l_ میشه قسمت بالا اولین شماره از سمت چپ!
آقا من به هر شیوه ای که بگی زدم، ولی نشد. البته قبلا هم اینکار به ذهنم رسیده بود، ولی چون جواب نداد بیخیالش شدم. میشه لطف کنی دقیق تر بگی. از راهنماییت ممنون علی آقا
این بازی سر کاریه به نظر من ، فقط هم میشه با ویدئو های یوتیوب و آموزش های سایت های خارجی مراحل رو رد کرد که اونم حوصله می خواد.....
Last edited by Lamanta; 23-08-2012 at 02:16.
کاملا به حرفت رسیدم دوست عزیز. واقعا بازیه چرتیه. من مرحله 15 رو بااستفاده از سایتای خارجی رفتم.
بعضی مراحلش به شدت سادست و بعضی مرحله هاش، به عقل جن هم نمیرسه که باید چه کار کرد و باید با آموزش سایتای خارجی رفت. من تا مرحله 29 رفتم،بعد پاکش کردم رفت پی کارش.
در ضمن مرحله 15، میشه 1643 (اگه درست یادم باشه)
دوستانی که احیانا میخوان این بازی رو انجام بدن، هرجا گیر کردن، این سایت خیلی خوب مرحله به مرحله توضیح داده که باید چه کار کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه همش تست هوش بود خوب بود.مثل همین طبقه 15 که تست هوشه.ولی بعضی مراحلش واقعا سر کاریه.طبقه 40 هم که آخرشه و ادامه نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)