تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل با دی وی دی رایتر پایونر لانه زنبوری حتی بعد از فرستادن ب نمایندگی

داره خودمونی میشه sasan7khat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض مشکل با دی وی دی رایتر پایونر لانه زنبوری حتی بعد از فرستادن ب نمایندگی

دوستان من حدودا 1.5 سال پیش این دی وی دی رایتر رو با گرانترین قیمت در اوج این کالا خریداری کردم ؟
    حدوداد بعد از 3 ماه خرید این دستگاه ک بیشتر از 20 تا دی وی دی رایت و نگاه نکرده بودم رایتر ب مشکل بر خورد م اونم این بود ک بهنگام ریختن داتا چه به حالت کپی پیست و چه ب حالت
    ایمیج تا نصف راه بیشتر نمیرفت و هنگ میکرد یعنی ایمیج رو تا 50 درصد بیشتر بر نمی داشت و کپی پیستم تا 50 بیشتر نمی کرد و ب هنگام بالا آمدن سیستم صداهای عجیب قریبی
    مثل فیژ قیژ کردن لنز (بدون این ک دی وی دی داخل درایور باشد) میکرد ک بردم نمایندگی و آنها هم با هزینه 5 تمون رفت برگشت درست کردن تا الان ک بازم جمعا 50 تا رایت بیشتر نزدم شاید 100 بارهم باهاش فقط فایل ریخته باشم داخل هار باهاش کلا استفاده چندانی نشده ک باز همون برنامه رو اجرا میکنه الان دوباره می خواستم بدونم علت از چیست ارزش داره دوباره
    بفرستم نمایندگی فکر کنم چند ماه از گارانتیش مونده والا من یه دی وی دی رایتر آی دی ای سونی داشتم سگ جون خودشم 25 خریده بودم نه ب این ک پوف نکرده هنگ می کنه
    یه فایل تصویری هم از نوع قیژ قیژ کردنش به حجم 20 مگ گذاشتم اگه زحمت نباشه یه نیگاه بکنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از sasan7khat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من نظرم اینه که اول رایتر رو روی یه سیستم دیگه و یک پاور دیگه تست کنید اگه باز هم مشکل داشت بیاین بگین تا خود رایتر رو بررسی کنیم

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sasan7khat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

رو ویندوز دوستمم همینطوری
    من تویه انجمن دیگه پرسیدم از دوستم گفت حتما لنزش خوابیده

6. این کاربر از sasan7khat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •