تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: هنگ کردن + ریست شدن کامپیوتر

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

1 هنگ کردن + ریست شدن کامپیوتر

با سلام . خسته نباشید بچه ها

من کافی نت دارم . مدتیه که سیستمها هنگ می کنن .

مثلا سیستم سرور ، وقتی که اول صبح میایم و روشنش می کنیم روشن میشه اما بعد از اینکه مثلا اینترنتش رو وصل کردیم و چند نرم افزار دیگه رو اجرا کردیم هنک میکنه و به اصلاح فریز میشه ! ماوس و ... تکون نمیخوره و کلا هنگ میکنه و مجبوریم ریستش کنیم . فکر کنم حدود 3 یا 4 بار از نو روشن میکنیم و این اتفاق می افته اما دفعه چندم خوب میشه .

منظورم اینه که کافیه 1 الی 2 دقیقه از روشن موندن سیستم بگذره که دیگه مشکلی نداره و به کارش ادامه میده . مشکل ما روشن شدن در اول صبح هست که چند بار هنگ میکنه تا مثلا برا پنجمین بار که روشن میکنیم سیستم دیگه مشکلی نداره . بخاطر چی میتونه باشه ؟

دو تا از سیستم ها هم که اگه یه تکون کوچیک به میز بدی خاموش میشن !

مشکل چیه ؟ البته سیستم سرور برا من مهمتره !

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

در مورد اون هنگ باید اول ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید و میزان حافظه مجازی رو بالا ببرید این مشکل میتونه از کمبود حافظه رم هم باشه تداخل سخت افزاری و نصب نشدن درست درایور ها علت بعدی است
    علت های سخت افزاری میتونه از رم و اسلات حافظه -گرافیک - هارد - پاور و احتمال کمتر مین باشه
    هنگ کردن هر علتی میتونه داشته باشه بنابراین باید این موارد رو تست کنید تا بفهمید مشکل از کجاست

در مورد اون سیستم هایی که میگین ضربه میخوره و خاموش میشه اون سیستم رو دوباره اسمبل کنید در بیرون از کیس و مجددا تست کنید درست نشد پاور و مینشو باید چک کنید در بیرون از کیس که سیستم رو بستین به پاورضربه بزنید ببینید سیستم خاموش میشه یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از چه سیستم عاملی استفاده می کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در مورد اون هنگ باید اول ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید و میزان حافظه مجازی رو بالا ببرید این مشکل میتونه از کمبود حافظه رم هم باشه تداخل سخت افزاری و نصب نشدن درست درایور ها علت بعدی است
    علت های سخت افزاری میتونه از رم و اسلات حافظه -گرافیک - هارد - پاور و احتمال کمتر مین باشه
    هنگ کردن هر علتی میتونه داشته باشه بنابراین باید این موارد رو تست کنید تا بفهمید مشکل از کجاست

در مورد اون سیستم هایی که میگین ضربه میخوره و خاموش میشه اون سیستم رو دوباره اسمبل کنید در بیرون از کیس و مجددا تست کنید درست نشد پاور و مینشو باید چک کنید در بیرون از کیس که سیستم رو بستین به پاورضربه بزنید ببینید سیستم خاموش میشه یا نه
    حقیقتش من الان در شرایطی نیستم که بتونم ویندوز رو عوض کنم و اینکه با نود 32 و Malwarebytes' سیستم رو چک میکنم اما مشکلی نداره .

حافظه مجازی رو باید چند کنم ؟ رم من 2 هست . اینم تصویر :

در مورد چک کردن هارد و گرافیک و .. یعنی باید بدم برون ؟ آخه خودم که بلد نیستم .

از چه سیستم عاملی استفاده می کنید.
    XP pro سرویس پک 3

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

حقیقتش من الان در شرایطی نیستم که بتونم ویندوز رو عوض کنم و اینکه با نود 32 و Malwarebytes' سیستم رو چک میکنم اما مشکلی نداره .

حافظه مجازی رو باید چند کنم ؟ رم من 2 هست . اینم تصویر :

در مورد چک کردن هارد و گرافیک و .. یعنی باید بدم برون ؟ آخه خودم که بلد نیستم .

XP pro سرویس پک 3
    برای چک کردن اون قطعه ها باید بدید بیرون چک کنن یا اینکه خودتون با یک قطعه دیگه سیستم رو چک کنید
    در مورد نرم افزار ی هم تا ویندوز عوض نشه نمیشه فهمید مشکل از کجاست

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام مجدد. میخواستم بگم دلیل اینکه چراغ قرمز کیس کلا روشن هست و چشمک نمیزنه چیه ؟ این میتونه دلیلی بر مشکل سیستم من باشه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام مجدد. میخواستم بگم دلیل اینکه چراغ قرمز کیس کلا روشن هست و چشمک نمیزنه چیه ؟ این میتونه دلیلی بر مشکل سیستم من باشه ؟
    اون چراغ مربوط به هارد است اگه دائم روشنه و سیم hdd led مشکل نداشته باشه یعنی هارد درگیره
    که میتونه از ویندوز پروسس های اضافه ویروس خرابی خود هارد مانند فریم ویر هد و پارکینگ هد و ضعیف بودن پاور باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام مجدد .

آیا امکان داره من Dr. Watson ویندوز رو غیر فعال کنم ؟ اینطوری سیستم که آُسیبی نمیبینه ؟

آخه شندیم که اگه اینو غیر فعال کنن سیستم هنگ نمیکنه .

اینجا نوشته :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ب هنظرتون انجامش بدم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

dr watson برای عیب یابی ویندوز است و نشون بده از نظر نرم افزاری چه مشکلی در سیستم است که از قابلیت های خود ویندوز است میخواین برای تست امتحان کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

امتحان کردم و درست شد !

الان سیستم هنگ نمیکنه .

اما مشکلی پیش نمیاد که Dr.watson رو حذف کردم ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •