با عذرخواهی از دوستان بابت این تاپیک
من این سوال رو در قسمت پخش کننده های تصویری و سینمای خانگی هم مطرح کردم ، اما متوجه شدم که در این بخش کسی آشنایی لازم رو نداره
در نتیجه تصمیم گرفتم این بحث رو که قطعاً سوال بسیاری از بچه ها هم هست در این تاپیک دنبال کنم و میدونم که بچه های تالار تلویزیون اطلاعات بسیار
بالایی دارند .
مدتیه تصمیم گرفتم برای تماشای فیلم ها و سریال ها بر روی تلویزیون منزل ابزاری تهیه کنم .
فیلم بازم خراب !!!
در طول زمان تصمیم های متنوعی گرفتم و هربار به علتی منصرف شدم تا در نهایت به گزینه های زیر رسیدم .
1 - دسته اول Bluray Player های 3D مثل Samsung D5900 و Pioneer BDP-140 که قیمتی بین 260 تا 320 تومن دارند .
2 - دسته دوم 3D Media Player مثل Egreat R6S و Egreat R300S با قیمت 340 و 550 تومن که با اینکه خیلی کاملن ولی نمیدونم چرا احساس میکنم اینقدر نمیرزند .
3 - دسته سوم سینمای خانگی 3D مثل Pioneer BCS-717 و Pioneer BCS-414 و Samsung HT-D5550 با قیمتی بین 830 تا 980 تومن .
سوالی که برای من مطرح میشه اینه که آیا خرید Media Player های چینی با این قیمت بر خرید این پخش کننده های ساخت کمپانی های معتبر ارجحیت دارد یا نه ؟
به همراه این پست نظرسنجی نیز ارسال میگردد که خواهشمندم کلیه دوستان در آن شرکت کنند .