تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با اواره شدن در دیگر شهر ها جهت ادامه تحصیل موافق هستید؟

راي دهنده
42. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • دانشگاه (های)تهران بلی

16 38.10%
  • بلی-در تمام حالات

16 38.10%
  • خیر-در تمام حالات

10 23.81%
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: ××اگه نمی تونید دانشگاه" های "تهران قبول شوید خودتان را اواره دیگر شهر ها نکنید××

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

9 ××اگه نمی تونید دانشگاه" های "تهران قبول شوید خودتان را اواره دیگر شهر ها نکنید××

سلام
    تاپیک جدید!
    گفتم الان نزدیک انتخاب رشته است یه تاپیک بزنم در این مورد!
    واقعا اگه کسی نمی تونه یکی از دانشگاه (های) تهران-صنعتی شریف-صنعتی امیر کبیر-تربیت مدرس-علم و صنعت-خواجه نصیرالدین طوسی(برای ریاضی ها)-علوم پزشکی تهران(تجربی ها) قبول بشه دلیلی نداره که از شهر خودش اواره بشه و بره یه شهر دیگه
    خیلی ها دلیل میارن میگن فلان شهر اب و هواش بهتره من میرم اونجا-حتی استان های همجوارش رو هم اول بعد از استان خودش انتخاب نمیکنن بعضیا!!!!!!!!

یکی از بچه های همدان رتبه2340منطقه 2اورده بود تو چند تا تاپیک پایین تر
    خوب با این رتبه دانشگاه( های )تهران که دیگه نمیشه قبول شد پس شهر های دیگه ارزش ندارن چون ادم اگه بتونه یکی از دانشگاه های تهران قبول بشه و اواره یه شهر دیگه بشه به ارزشش می ارزه!ولی شهر های دیگه نه.

حالا تازه این که خوب بود اگه رتبه 1000 کشوری هم داشته باشی مطمئنا ادم نمیتونه یه رشته تاپ یکی از دانشگاه های مزبور رو بره
    میتونید یادگار ماندگار قلمچی رو مشاهده فرمایید

از قبیل مشکلات جدی در مورد تحصیل در شهر های دیگر:

1-مشکل خوابگاه:
    خب اکثر دانشگاه ها میگن خوابگاه نمیدیم خب دروغ میگن اکثرن میدن ولی اخرش 1 سال شاید هم 2 سال و بقیشو باید خونه اجاره کنید(4سال کارشناسی فنی مهندسی)
    حداقل اگه خوابگاه بدند یه اتاق 3-4 متری میدن که 4 نفره است(حداقل که گفتم تعداد افراد بود)
    بعضی دانشگاه ها که میگن اصلا نمی دیم که البته بعضی هاشون راست میگن(چندتا رفیق شکست خورده از این جور دارم!)
    تازه اونایی ام که میدن گرفتاری داره

2-مشکل افت تحصیلی:
    خب وقتی که ادم از خانوادش دور میشه این مشکل هست چون فضای ادم عوض میشه
    مثال ها از این مورد زیاده ، حتی رتبه های تک رقمی که میان تهران(تو چند تاپیک قبل یه رتبه تک رقمی اهل قم رو مثال زدم)

3-مشکل رفت و امد(حمل ونقل)یا شاید هم هزینه حمل ونقل:
    4 سال برای لیسانس خوندن و یک شهر دیگه بودن کم نیست ، همش که ادم تو دانشگاه ها نیست یه بار میبینی 2-3 روز تعطیلی پشت سرهم میفته دولت هم حتما4-5 روز بینشو تعطیل میکنه ! ادم میتونه(یا شاید هم مجبوره) بره شهرشون یا مابین ترمها یا .... گرفتاری داره دیگه میدونید که چی میگم

4-گفتم بازم بگم گفتم زیادی طولانی میشه...خسته اور میشه

حالا بچه های دیگه هم میتونن اینجا شرکت کنند و نظرشونو در مورد اواره شدن در شهر های مختلف ایران زمین بیان فرمایند...
    شمایی که این متنو خوندی نظر شما چیه ؟

2. این کاربر از onlinefarhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Rainbow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

موافقم ... بخصوص در مورد خوابگاه . چون اولا همه امکان خوابگاه گرفتن رو ندارن و با فرض گرفتن خوابگاه شما دانشجو مجبور میشه که با افرادی هم اتاق بشه که از خصوصیات شخصیتی و اخلاقی باهم بسیار فاصله دارن و شما ناچارید که اونها رو تحمل کنید و در نهایت مجبور میشید که برای خودتون خونه اجاره کنید و همین مسئله سبب میشه هزینه های شما چند برابر بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با نظر شما مخالفم (با عرض معذرت) ، در عین حال بعضی مسائلی که گفتید کاملا درست هست
    شما همیشه نمیتونید کنار خانواده باشید این 4 سال در یک شرایط مطلوب تحصیل کنید برای کار چطور من اغلب مهندس های مکانیک و عمرانی را که میشناسم به دلیل پروژه هایی که میگیرن خارج از تهران هستند حتی شرکت های مستقر در تهران هم پروژه هاشون جاهای دیگه هست.
    قبول شدن در این دانشگاهایی که فرمودید به این آسونی نیست از همه جای ایران تهران رو برای تحصیل انتخاب میکنن مگر اینکه اسم دانشگاه و محل تحصیل رو فدای علاقه و رشته مطلوب کنید.
    برای کسی که رتبه خوب نیاورده چه راه حلی پیشنهاد پشت کنکور بمونه انقدر کنکور بده تا بتونه بیاد تهران یا شهر خودش (خوب خیلی از شهر ها دانشگاه ندارن که)؟؟
    اگر درست متوجه شدم باشم شما میگید یک شخص براش می صرفه از شهر خودش بیاد تهران برای ادامه تحصیل ولی شهر دیگه نه ، شما زمانی که از شهر خودت بیرون میای دیگه فرقی نداره کجا میری ( تهران اون بهشتی نیست که فکر میکنید ) همون مشکلات که ذکر کردید مثل دوری از خانواده و خوابگاه و رفت و امد بازم هست اگر ساکن تهران هستید بهتر میدونید که هزینه تهران بودن بیشتراز شهر های دیگه هستش
    من کسی میشناسم برق فردوسی مشهد رو ول کرده اومده فیزیک بهشتی میخونه فقط برای تهران بودن

اینکه دانشگاه های تهران بهتر ازخیلی جاهای دیگر هست هیچ شکی نیست ، اینکه تو شهر دیگری رفتن مشکلاتی داره ،کیفیت خوابگاه های خیلی پایین هست ولی به نظر من این درست نیست که ملاک رو فقط تهران یا شهر خودش قرار بده (گفتم همه شهر ها که دانشگاه ندارن)

5. 14 کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با نظر شما مخالفم (با عرض معذرت) ، در عین حال بعضی مسائلی که گفتید کاملا درست هست
    شما همیشه نمیتونید کنار خانواده باشید این 4 سال در یک شرایط مطلوب تحصیل کنید برای کار چطور من اغلب مهندس های مکانیک و عمرانی را که میشناسم به دلیل پروژه هایی که میگیرن خارج از تهران هستند حتی شرکت های مستقر در تهران هم پروژه هاشون جاهای دیگه هست.
    قبول شدن در این دانشگاهایی که فرمودید به این آسونی نیست از همه جای ایران تهران رو برای تحصیل انتخاب میکنن مگر اینکه اسم دانشگاه و محل تحصیل رو فدای علاقه و رشته
    .................................................. ..............
    اینکه دانشگاه های تهران بهتر ازخیلی جاهای دیگر هست هیچ شکی نیست ، اینکه تو شهر دیگری رفتن مشکلاتی داره ،کیفیت خوابگاه های خیلی پایین هست ولی به نظر من این درست نیست که ملاک رو فقط تهران یا شهر خودش قرار بده (گفتم همه شهر ها که دانشگاه ندارن)

ببینید اصل مهم اینه که دوری از شهر باعث مشکلاتی میشه که شرح دادم.
    با اون کسایی که تو شهرشون دانشگاه نیست کاری نداریم،بعدش تو استانشون که دیگه دانشگاه هست؟
    ما در کشورمون حداقل 96 دانشگاه و یا مجتمع اموزشی دولتی داریم که در سازمان رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام (ISC) ثبت شده اند و روزانه دانشجو می گیرند
    1-بحث اینکه انسان بخاطر کار از خانواده اش دور باشه یه بحثه و دوری از خانواده جهت تحصیل یه بحثه دیگه-اولی شاید اجباری باشه ولی دومی شاید نه،بعدش هم اولی که مشکلات ی از جمله افت تحصیلی !!! که نداره!! پس این ها رو با هم خواهشا قاتی نکنید

2-بعدش من نگفتم حتما ادم باید تهران قبول شه، گفتم غیر تهران اواره شدن تو شهر های دیگه ارزش نداره؛ بله تهران بهشت نیست اما امکاناتی بیشتری داره و این جمله هم واقعی و هم عرفه و هم همه میدونن و بر اساس اون فکر میکنن

3- اگه ادم مجبور باشه از شهر خودش بره بیرون واسه تحصیل میتونه اول شهر های نزدیک رو بزنه تو استان خودشون و بعد استان های همجوارشون

بحث اصلی من درمورد استان های بعدی که بعضی ها بخاطر اب و هوا محل تحصیلشونو دور می کنن مثلا یک فرد اهل اهوازه یا ابادان یا اصفهان یا اراک و ... میگه خب اول دانشگاه های تهرانو میزنم بعد یه شهری رو که اب و هواش بهتر باشه و بعد اهواز !! به کرار من تو این تاپیک ها دیدم یه چنین چیزی ، دیگه فکر ه دوری راه رو نمی کنه و مشکلاتی رو که بهش افزون میشه ،
    فکر کنم الا منظورمو خوب رسونده باشم
    حالا یه عکس هم از isc واستون میذارم در مورد رتبه بندی سال 91

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

من کاملا موافقم !
    بعد از تهران تا جایی که میتونید شهر خودتون رو بزنید
    هم سهمیه بومی دارید و شانس خیلی زیاد برای قبولی
    هم اینکه خیلیا تا به حال بیشتر دو سه روز دور از خانواده زندگی نکردن ! من تجربه دارم واقعا سخته ! اگه شهر دیگه رو هم میزنید یه شهری باشه هم جوار خانواده ! نه اینکه خانواده بند عباسه شما بزنید تبریز !
    به ایناش فکر کنید که پس فردا اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد و خانواده بتون نیاز داشت یا شما به اونا بتونید سریع برسید

از آشنایان ما یکی هست ایتالیا درس میخونه . چند سال پیش پدرش فوت شد خیلی ناگهانی . با کلی تلاش و عجله بیشتر یه ماه گذشت تا تونست با دانشگاه هماهنگ کنه و ویزاشو درست کنه تا بتونه بیاد ایران

کلا به همه چی فکر کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kesel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما برید با مرکز مشاوره های خوابگاه ها صحبت کنید ببینید چند نفر به خاطر همین مساله پشیمونن و دارن ناله می کنن و به این مراکز میان.
    تازه به نظر من از یه شهر کوچیک به تهران اومدن بسیـــــار آسون تر از اینه که شما از تهران بخواین برین تو یه شهر کوچیک .
    حتما از دوست و آشنا درباره ی خوابگاه های خارج از کشور شنیدین یا تو فیلما دیدین . آدم واقعا لذت می بره تو اون خوابگاها زندگی می کنه . به معنای واقعی «زندگی» می کنه . یعنی می گن اصن ما به هیچ چی غیر از درس فک نمی کنیم و اصلا چیزی نیس که ذهن ما رو مشغول کنه . اونوخ دانشگاهای ما با این امکاناتی که اصلا به نظر من کرامت انسانی رو له می کنه نود درصد دغدغه های دانشجوی ما رو تشکیل می ده . حتی همین تهرانش . خوابگاه های هشت نفره ! تازه به قول شما اگه بدن .
    با توجه به این مشکلات اساسی و این که تفاوت سطح دانشگاه های ما در مقطع کارشناسی اون قدر نیست که آدم بخواد این مشکلاتو تحمل کنه به نظر من همون جایی که هستید بمونید .
    باور کنید من اگه رتبه ی 1 می شدم نمی رفتم تهران . واسه همین مسائل . من برم تهران اون تهرانی بنده خدا کجا بره ؟ بیاد شهرستان ؟ درسته واقعا ؟ اونوخ همش شریف و تهران باد می کنن شهرستانای ما اصلا حرفی برای گفتن ندارن . اون تهرانی دود تهرانو خورده دانشگاهای تهران نوش جونش باشه . این بومی گرایی هم واسه همینه . یک کم هم اگه امکاناتو پخش کنن باور کنین سطح بچه های شهرستانی پایین تر از شریف نیست اگر همه نرن تهران و شریف .
    من نمی خوام تز بدم که از تهران نرین شهرستان یا بالعکس ولی یادتون باشه در مقابل این مشکلات بایــــــــد دلیل قانع کننده ای داشته باشین نه مثل آب و هوا و ... اینا دلیل نیست . واقعا ببینید اگه هیچ چاره ای ندارید شهرتونو عوض کنید .
    موفق باشید

9. این کاربر از Kesel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کسی که به رشته ی خاصی علاقه داره ، باید پی همه چیزو به تنش بماله ! چون بعضی دانشگاه ها مطمئنا سطح بالاتر ، اساتید بهتر و دانشجویانه فعال تری داره !
    دوری از خونواده سخته ! روی آدم تاثیر میزاره درست ولی شما که تا آخر عمر پیش پدر و مادرتون زندگی نمی کنید !

حداقل اگه خوابگاه بدند یه اتاق 3-4 متری میدن که 4 نفره است(حداقل که گفتم تعداد افراد بود)
    خیلی خیلی بعیده ، اصلا تو 3-4 متر شما می تونی 2 تا تخت دو نفره رو جا بدی ؟ اتاقی که برای 4 نفر در نظر می گیرن عموما 12 متریه !
    مهمترین مساله خوابگاه اول دمپائیه ! بعد هم اتاقی !

اگه هم اتاقیتون تنبل باشه کارتون زاره ! ولی اگه با هم همکاری کنید ، بهتون خوش می گذره خیلی !

11. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

من موافق نیستم
    با این حساب برای مثال یه تهرانی که رتبش شده 2 -3 هزار( و خودش هم بیشتر از این انتظار نداشته) حالا که رشته های مهندسی تاپ رو توی تهران نمیاره باید چه کار کنه ؟ 1 سال پشت کنکور بمونه ؟ ابدا که این کاره درستی نیست
    این همه کنکوری شما فقط انتخاب ها رو محدود می کنی به رتبه تا 1000 ؟ پس بقیه چی ؟
    درسته که دانشگاههای تهران بهترینن توی ایران و مشکلات خوابگاه و رفت و آمد شهرهای دیگه هست ولی به نظر من وقتی که بحث انتخاب شهر دیگه هست باید به سطح دانشگاه توجه کرد که آیا ارزششو داره یا نه ؟ اینطوری نمیشه کلی گفت شهر دیگه نرید .
    Last edited by hermione; 09-08-2012 at 23:01.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من هم دقیقا تو این شرایط هستم....من کرمانشاهی هستم...رتبم هم خوب شده طوری که غیر از پزشکی تهران و شهید بهشتی هر جایی که دلم بخواد میتونم برم.... الآن بین پزشکی اصفهان و پزشکی کرمانشاه گیر کردم....خودم که فکر رفتن به خوابگاه رو میکنم مو به بدنم سیخ میشه...من همین طوری تو یه اتاق خالی با خودم درگیرم چه برسه سه چار نفر دیگه بیاد کنارم از طرفی اگه خانواده هم قرار باشه باهام بیاد اصفهان هزینش خیلی بالا میره.... اما مشکل دیگه اینه که اگه کرمانشاه بمونم رتبم هدر میره...یعنی عملا مثل اینکه این دو سال رو هیچ کار نکردم....تازه مهم تر اینه میترسم کرمانشاه بمونم و بعدا یه شرایطی پیش بیاد که اصفهان رفتن آسون بشه یا کلا پشیمان بشم...کلا شرایط خیلی سختیه.....نظر شما چیه؟

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

غیر تهران شهرهای بزرگ عموما دانشگاههای خوبی دارند. مثلا دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه اصفهان دانشگاه سهند تبریز و دانشگاه تبریز و مشهد و شیراز و دانشگاههای صنعت نفت در جنوب ایران. من موافق این نیستم که یا تهران برید یا شهر خودتون . شهر خودتون ممکنه دانشگاه خوب نداشته باشه. آشنایی از تهران رفت پزشکی شیراز خیلیم راضیه. حالا فکر کن کسی که بخواد پزشکی بره بخواد اینقدر انتخاباتشو کم کنه که ممکنه اصلا قبول نشه. ولی خوب نکته در کنار خانواده و خوابگاه و امکانات مالی تونو در نظر بگیرید . آدم با آدم فرق داره. یکی می تونه همه چیزو تحمل کنه یکی نمی تونه. اصلا شهرستانی هم که بیاد تهران دور از خانواده کلی سختی می کشه من خودم تو دوستام دیدم.فرقی نداره که تو تهران از خانوادت دور باشی یا تو یه شهر دیگه. فقط اگر شهرستان دیگه می رید حتما به غیر آب و هوا بافت فرهنگی شهرستانم در نظر بگیرید.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •