سلام
تاپیک جدید!
گفتم الان نزدیک انتخاب رشته است یه تاپیک بزنم در این مورد!
واقعا اگه کسی نمی تونه یکی از دانشگاه (های) تهران-صنعتی شریف-صنعتی امیر کبیر-تربیت مدرس-علم و صنعت-خواجه نصیرالدین طوسی(برای ریاضی ها)-علوم پزشکی تهران(تجربی ها) قبول بشه دلیلی نداره که از شهر خودش اواره بشه و بره یه شهر دیگه
خیلی ها دلیل میارن میگن فلان شهر اب و هواش بهتره من میرم اونجا-حتی استان های همجوارش رو هم اول بعد از استان خودش انتخاب نمیکنن بعضیا!!!!!!!!
یکی از بچه های همدان رتبه2340منطقه 2اورده بود تو چند تا تاپیک پایین تر
خوب با این رتبه دانشگاه( های )تهران که دیگه نمیشه قبول شد پس شهر های دیگه ارزش ندارن چون ادم اگه بتونه یکی از دانشگاه های تهران قبول بشه و اواره یه شهر دیگه بشه به ارزشش می ارزه!ولی شهر های دیگه نه.
حالا تازه این که خوب بود اگه رتبه 1000 کشوری هم داشته باشی مطمئنا ادم نمیتونه یه رشته تاپ یکی از دانشگاه های مزبور رو بره
میتونید یادگار ماندگار قلمچی رو مشاهده فرمایید
از قبیل مشکلات جدی در مورد تحصیل در شهر های دیگر:
1-مشکل خوابگاه:
خب اکثر دانشگاه ها میگن خوابگاه نمیدیم خب دروغ میگن اکثرن میدن ولی اخرش 1 سال شاید هم 2 سال و بقیشو باید خونه اجاره کنید(4سال کارشناسی فنی مهندسی)
حداقل اگه خوابگاه بدند یه اتاق 3-4 متری میدن که 4 نفره است(حداقل که گفتم تعداد افراد بود)
بعضی دانشگاه ها که میگن اصلا نمی دیم که البته بعضی هاشون راست میگن(چندتا رفیق شکست خورده از این جور دارم!)
تازه اونایی ام که میدن گرفتاری داره
2-مشکل افت تحصیلی:
خب وقتی که ادم از خانوادش دور میشه این مشکل هست چون فضای ادم عوض میشه
مثال ها از این مورد زیاده ، حتی رتبه های تک رقمی که میان تهران(تو چند تاپیک قبل یه رتبه تک رقمی اهل قم رو مثال زدم)
3-مشکل رفت و امد(حمل ونقل)یا شاید هم هزینه حمل ونقل:
4 سال برای لیسانس خوندن و یک شهر دیگه بودن کم نیست ، همش که ادم تو دانشگاه ها نیست یه بار میبینی 2-3 روز تعطیلی پشت سرهم میفته دولت هم حتما4-5 روز بینشو تعطیل میکنه ! ادم میتونه(یا شاید هم مجبوره) بره شهرشون یا مابین ترمها یا .... گرفتاری داره دیگه میدونید که چی میگم
4-گفتم بازم بگم گفتم زیادی طولانی میشه...خسته اور میشه
حالا بچه های دیگه هم میتونن اینجا شرکت کنند و نظرشونو در مورد اواره شدن در شهر های مختلف ایران زمین بیان فرمایند...
شمایی که این متنو خوندی نظر شما چیه ؟