سرورهای PowerEdge دل در آخرین ماموریت ناسا به مریخ نیز نقشی ایفا نموده اند.
به گزارش روابط عمومی پایگاه خبری فن آوری اطلاعات ایران از ZDnet، شرکت Dell در موفقیت ماموریت کاوشگر مریخ Curiosity که یکشنبه هفته جاری با امنیت و سالم بر روی سیاره سرخ فرود آمد، دستی بر آتش دارد.
شرکت تگزاسی Round Rock گزارش کرد که توالی عملیات فرود این کاشگر که در واقع پیچیده ترین بخش این ماموریت در نظر گرفته شده بود توسط دو مورد از کلاسترهای فوق العاده کاربردی ناسا Nasa High Performance Computing صورت گرفت که توسط سرورهای Dell PowerEdge اجرا می شوند.
جر کارول Jere Carrol، مدیر عامل سازمان های دولتی در بخش Dell Federal اظهار داشت: ماموریت Dell در فراهم آوردن نیازهای مشتریانی است که تحت اسپکترون سخت افزارها و سرویس های IT می باشند و به آن ها در رسیدن مؤثرتر و کارآمدتر به اهدافشان کمک می کند.
دو کلاستر Galaxy و Nebula که توسط آزمایشگاه Jet Propulsion ناسا که در کالیفرنیای جنوبی واقع شده، مدیریت می شود برای پشتیبانی از کاوشگر Curiosity تهیه شده اند و به این کاوشگر در امر تحلیل و آنالیز مقادیر بزرگ داده های آزمایشی ماموریت و اطلاعاتی که کاوشگر را برای ورود به جو و فرود بر سطح مریخ آماده می کنند، یاری می رسانند.
پارامترهای توالی فرود نهایی که توسط تیم ماموریتی ابداع و طراحی شده است با استفاده کلاسترهای HPC ساخت Dell آزمایش و اعتبار سنجی شده اند.
Curiosity که آزمایشگاه عملی مریخ MSL نیز نامیده می شود حدود ۲۰۰۰ پوند وزن دارد و سرانجام یکشنبه هفته جاری پس از ۳۸ هفته بعد از ترک سیاره زمین بر روی مریخ فرود آمد.
عمده ماموریت Curiosity جمع آوری شواهد و مدارکی مبنی بر وجود یا عدم وجود حیات بر روی چهارمین سیاره از خورشید می باشد.