سلام خسته نباشید..
یک زمین 200 متری 5 طبقه ساخته داره میشه و الان 6 ماه یگذشته از شروع ساخت...زمین واسه ماست و شریکمون که همون اقای بساز بفروش است...اومده بدون اجازه 1 طبقه رو 2 واحدی ساخته...یعنی 4 طبقه تک واحدی 1 طبقه 2 واحدی...
بهش گفتیم چرا؟...گفتش می خواستم 1 پارکینگ بیشتر در ببارم بعد طیقرو بر میدارم و تک واحدیش میکنم ..اما امروز دیدم که داره کارشو ادامه میده و کلا داره سفتکا ری هم میکنه و اون طبقه......... 2 واحدی شد.
بااینکار که مشخصا تو سر طبقات دیگه می خوره و متری 300 تومن ضرر هر طبقه دیگه میشه ... می خواستیم بدونیم ما چکا رکنیم الان؟
سوال مهمتر
خطر دیگه هم اینه که سند زمین 6 ماهه دستشه و وکالت هم داره از پد رمن.....و روی پلاکارد که دم در ساختمون زدن اصلا اسم مالک هم نزده اسم خودشو زده اسم پد رمنو نزده...یه جورایی اصلا می ترسیم کلاهبرداری کنه و طبقات ما رو هم بفروشه...آیا
همچین خطری وجود داره؟ چرا سند رو به ما نمیده؟ بابام چند بار رفته بنگاه و گفته سند رو بدین به من گفتن نه سند باید دست ما باشه و حتی قرار داد ساخت هم دستشونه قرارداد هم به ما ندادن
پدرم می خواد وکیل بگیره .....اما من اومدم بپرسم ایا میتونه 3 طبقه مارو هم بفروشه؟ با دستکاری سند و وکالت کاری که داره و قرار داد هم که دستشه میتونی سر مارو کلاه بزاره؟
با تشکر..![]()