تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: آخرین مشاوره برای خرید a53sm بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض آخرین مشاوره برای خرید a53sm بگیرم

آقا من کلی سرچ و گشت و گذار کردم بهترین لپ تاپی که میشد گیر اورد رو پیدا کردم برای بازی هم میخواستم
    CPU: INTEL i7 / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 500 GB++ SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 630M - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS

قیمتش 1550 تا 1600 عالیه با این مشخصات
    بعد میخواسستم بدونم صفحه نمایشش به n55 میرسه یعنی خیلی بدم میاد صفحه نمایش زاویه دید نداشته باشه و از بقل سیاه و سفید بشه این که اینطوری نیست ؟ بعد کیفیت صداش خوبه این a53 ؟ بنظرتون از این بهتر وجود داره لپ تاپی با این امکانات پیشنهاد بدید ؟ چرا انقدر نسبت به سایر مدل ها ارزونه مشکلی داره ؟ توضیحات هم کامل بدید تشکر

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

آقا اگه برای بازی میخوای بگم که گرافیک 630 ضعیفه.مثلا من همین الان با 635 نمیتونم مکس پین 3 رو با Very high بازی کنم.(635 خیلی قویتر از 630 هست و از لحاظ قدرت تقریبا با 555 برابره)

3. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

Very high هم اجرا نکرد نکرد رو medium هم قانعم اون سوالات منم جواب بدید

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

حتی شاید با این گرافیک رو مدیوم هم اجرا نکنه. شما از سایت های خارجی بنچمارک بازی هارو بگیر...
    در مورد بقیه سوالاتت من راستش خیلی اطلاعات ندارم...

6. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

از سایت نوت بوک چک پنچ مارک برای گیمها بگیر .خودت میتونی بازیهای رو انتخاب کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

این کارو انجام دادم چند فریم 555 قوی تر بود کلا من این لپ تاپ برای بازی های گرافیک خیلی بالا نمیخوام فقط gta v و resident evil 6 رو اجرا کنه بسته از بازی های battle faild سبک تیر اندازی خوشم نمیاد
    کلا چرا این انقدر ارزونه من تو کفه این موضوع موندم

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

GTA V ( کلا بازیای راکستار) گرافیک خیلی خفنی ندارن ولی کارت گرافیک خیلی خفنی میخوان! اینو حتما در نظر بگیر...

10. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من این بازی gta iv روی سیستم خودم راحت اجرا میکنم گرافیکم 512 رم 2 سی پی یو 3.6 تک هسته سلرون اجراش کردم حالا این سیستم بالا نمیخواد gta v رو اجرا کنه اون جور که تو مشخصاتش خوندم جی تی وی گرافیک 1 میخواد همچنین رسیدنت اویل 6 حالا این که گرافیکش 2 هستش فکر کنم راحت جواب بده کلا تمام بازی به کارت گرافیک فکر نکنم ربط داشته باشه به cpu هم بر میگرده دیگه اصلا من تا حالا بازی که دو گیگ گرافیک رو مشخصاتش نوشته باشه ندیدم اگه کم بیاره رو حالت رزولیشن پایین حالا حالاها میتونم تا چند سال اینده 90 درصد بازی ها رو بازی و اجرا کنم مشکلی از نظر کارت گرافیک ندارم کلا همین خوبه بیشتر از این به لپ تاپ پول بدیم نمیصرفه و نمی ارزه اخر همینو بگیرم یا نه ؟ اگه گزینه بهتری میشناسید بگید روش فکر کنم 1600 نزنه بالا .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •