تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید لبتاب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض راهنمایی در مورد خرید لبتاب

وقتی توی اینترنت در مورد خرید لبتاب یا موبایل جستجو می کنی همه جا میگند که چیزی بخر که به نیازت بخوره و الکی پول زیادی نده یا این که چیزی نخر که بعد پشیمون بشی.
    حال من نیازم رو میدونم ولی نمی دانم که چه سخت افزری میتونه نیاز من رو برا ورده کنه
    خوب من دانشجوی رشته نرم افزار هستم . بنامه نویسی زیاد می کنم و دوست دارم که از نرم افزار ها بروز استفاده کنم . مثلا ویزوال استودیو 2012 و ادوب سی اس 6 و . .
    و حالا سوال من
    چه سخت افزار هایی به کار من میاد؟ مثلا سی پی یو در چه حدی باید باشه چند هسته ای؟ ایا حتما باید cor i7 و 6 هسته ای باشه یا مدل پایین تر جواب میده ؟
    رم چطور ؟ فکر کنم 6 گیگ کافی باشه (میخواهم از ویندوز 64 بیت استفاده کنم)

پروفشنال metallover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

یه لپتاپ با cpu i5 وحتی 4 گیگ رم هم کارشماروحسابی راه میندازه ولی تا حدودبودجه رو نگی نمیتونم درست کمکت کنم.در هر حال یه چیزی حدود 1100-1200 در حالت حداقل و حداکثر 1400-1500 خرید یک لپتاپ با این cpu خرج برمیداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من حداکثر یک و هفصد تومان دارم . فعلا می خواهم ببینم چه سخت افزار هایی نیاز دارم تا بعد مدلشو انتخواب کنم.
    خوب با سی پی یو cor i5 و 4 گیگ رم مشکلی پیش نمی اید مثلا د هنگام کار کردن یا این نرم افزار ها سرعت پایین نمی اید.
    یه چیز دیگه بعضی جا ها می گوبند که رم و هارد لبتاب رو میشه ارتقا داد ایا این کار به صرفه هست یا نه ؟ ضرری به لبتاب میرسونه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

خب حالا که معلوم شد حد بودجه شما چقدره خیلی راحتتر میشه بهترین خرید تو این محدوده رو مشخص کردکه lenovo z580 هست با کانفیگ زیر:

cpu:ci7 3612qm
    ram:6
    vga:nvidia 630m 2 gig
    hdd:500
    display:15.6 hd

این لپتاپ حدود 1700 یا یه خورده بالاتره و با گارانتی سازگار هست و cpu قدرتمندی داره که حسابی کار شما رو راه میندازه.در ضمن تو فکر ارتقا و این کارها برای لپتاپ نباش چون نمیصرفه و لپتاپ رو هم از گارانتی خارج میکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ببین من نمی خواهم که بگویید با این قیمت چی میشه خرید . بلکه می خواهم بدونم با توجه به نیازم لبتاب باید حداقل چه سخت افزاری داشته باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اگه بتونی یه 40 تا 70 تومن به بودجت اضافه کنی میتونی Acer v3 core i7 3610 gt640 بخری،از z580 قویتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خب حالا که معلوم شد حد بودجه شما چقدره خیلی راحتتر میشه بهترین خرید تو این محدوده رو مشخص کردکه lenovo z580 هست با کانفیگ زیر:

cpu:ci7 3612qm
    ram:6
    vga:nvidia 630m 2 gig
    hdd:500
    display:15.6 hd
    اگه بتونی یه 40 تا 70 تومن به بودجت اضافه کنی میتونی Acer v3 core i7 3610 gt640 بخری،از z580 قویتره.
    نمی دانم شاید سوالم را جای اشتباهی پرسیدم .
    لطفا فقط بگوید من با توجه به نیازم باید حداقل چه cpu و رم و گرافیکی را مد نظر داشته باشم.

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوست عزیز حداقل مشخصاتی که شما برای یک لپتاپ که مناسب کارتون باشه باید در نظر داشته باشی یک لپتاپ با سی پی یو core i5 و حداقل 4 گیگ رم و 500 گیگ هارد هستش.این لپتاپ میتونه حداقل تو رنج قیمت 1100 باشه مثل acer 5755g.ولی اگه شما یک لپتاپ با سی پی یو core i7 و حداقل 6 گیگ رم خریداری کنید مسلمه که کار شما رو سریعتر و بهتر انجام میده و چون اهل بازیهای کامپیوتری نیستید زیاد در قید وبند گرافیک نباشید و حتی اگر لپ تاپ انتخابی شما گرافیک اینتل هم داشت هیچ فرقی نمیکنه.پس کف نیاز شما i5 و 4 گیگ رم هست هارد هم 750 باشه که چه بهتر و usb3 هم داشته باشه هم مسلما" بهتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز حداقل مشخصاتی که شما برای یک لپتاپ که مناسب کارتون باشه باید در نظر داشته باشی یک لپتاپ با سی پی یو core i5 و حداقل 4 گیگ رم و 500 گیگ هارد هستش.این لپتاپ میتونه حداقل تو رنج قیمت 1100 باشه مثل acer 5755g.ولی اگه شما یک لپتاپ با سی پی یو core i7 و حداقل 6 گیگ رم خریداری کنید مسلمه که کار شما رو سریعتر و بهتر انجام میده و چون اهل بازیهای کامپیوتری نیستید زیاد در قید وبند گرافیک نباشید و حتی اگر لپ تاپ انتخابی شما گرافیک اینتل هم داشت هیچ فرقی نمیکنه.پس کف نیاز شما i5 و 4 گیگ رم هست هارد هم 750 باشه که چه بهتر و usb3 هم داشته باشه هم مسلما" بهتره.
    حالا شد. خوب همان طور که کفتی زیاد بازی نمی کنم ولی کار گرافیک و طراحی زیاد دارم و می خواهم با نرم افزار های جدید مثل ادوب سی اس 6 کار کنم برای این کار گرافیک باید در چه حدی باشه.

من یه لبتاب با صفحه کلید خوش دست و راحت برای تایپ کردن طولانی با یه باطری خوب که مدت زیادی روشن بمونه میخوام چه مدلی را پیشنهاد می کنید . اصلا یه لبتاب با باطری عالی چند ساعت روشن می ماند؟

یه چیز دیگه چرا این انجمن دکمه تشکر نداره. به هر حال از جواب هایی که می دهید ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بازم سلام من یه کم گیج شدم .
    مگه وقتی می گوییم مثلا لبتاب asus n53sv نباید همه جا با یه مشخصات ثابتی باشه پس چرا یه جا نوشته ci7 یه جه دیگه ci5 و درورد بقیه مشخصاتش هم همینطور ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •