من قصد خرید این لپ تاپ رو دارم فقط اسپیکر و کارت گرافیکش برام سواله.کسی از دوستان این لپ تاپ رو داره یا باهاش کار کرده ؟
اینم کارت گرافیکشه.در چه سطحیه ؟
AMD Radeon HD 7690M XT, DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB
من قصد خرید این لپ تاپ رو دارم فقط اسپیکر و کارت گرافیکش برام سواله.کسی از دوستان این لپ تاپ رو داره یا باهاش کار کرده ؟
اینم کارت گرافیکشه.در چه سطحیه ؟
AMD Radeon HD 7690M XT, DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB
یکی از بهترین لبتابهای بازاره.
گرافیکش هم جز قویترین هاست
انتخاب خوبی کردی. اسپیکرهای اچ پی هم معمولا کیفیت خوبی دارند
مثل اینکه این مدل اچ پی صفحه نمایش فول اچ دی هم داره.کیفیت صفحه نمایشش نسبت به سری N ایسوس علی الخصوص n56 چطوریه؟
خیلی لپ تاپ خوبیه گرافیکش خوراک بازیه و بسیار قوی هست
منم مدتی این لپ تاپ رو انتخاب کرده بودم گرافیکش خیلی قوی و مشابه GT555 هست و خیلی هم زیباست به نظرم
اگر انتخاب کردید و فقط میخواید گرافیک ضعیف نباشه که عالی هست از نظر گرافیک
اما من چون تاحالا HP کار نکردم و کیفیت صفحه نمایش و ساختش رو نمیدونم ترجیه دادم برم رو Asus N56VZ و Lenovo Y580 چون گرافیکشون هم کمی قویتر هست و من بازی زیاد میخوام کنم
متاسفانه ایران جایی نمیشناسم هر مدلی انتخاب کنی روشنش رو بدن دستت کار کنی اگر راضی بودی بخری! تا صفحه بوت بیشتر بالا نمیارن ، لپ تاپ های گذاشتن برای تست تو پایتخت اما چیزی که بخوای رو روشن بدن دستت بعد آکبند بخری کسی سراغ داره؟ یا حداقل جایی که همه مدل لپ تاپ داشته باشه برای تست آزاد مثل همین اچ پی یا N56 و Y580
دوست عزیز تو این که این مدل یکی از بهترین های کل بازار دنیا هست شکی نیست اما با بودجه که قرار هست به 6c65 داده بشه بهتره از سری dv6 7000 خرید کنین چون همه خیلی شیک تر و زیباتر و هم امکانات و وژگی های سخت افزاری بالایی هم داره ...
ضمنا بعضی سایت ها مدل dv6 t7000 رو آوردن با کانفیگ مشابه پارت های امریکا که به عبارتی Full هست و همه چی تمومه ...
بهتره این مدل رو بخرین با کانفیگ فضایی ...
CPU: INTEL Core i7-3610QM - 2.3 GHz / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 1 TERA SATA + SSD 32GB / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE:DVD±R/RW Double Layer / VGA: GEFORCE 650 - 2GB / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI + USB3 / 2.8 Kg / Windows 7 Home Premium 64 - Blu-ray / FULL HD
قیمت هم حدودا 120T از 6c65بالتر هست اما خیلی بالاتره ...
کجا با این قیمت میدن؟؟؟
چندتا سوال.
مانیتور بزرگتر نداره ؟ 17 ؟
full hd ??
واسه من 15 یکم کوچیکه
قیمت رو اشتباه زدم 2140T هست ...
چرا 17 داره اما سفارشی ممکن نباشه یعنی ممکن نور س زمینه کیبرد / mssd / گرافیک 650 نداشته باشه ...
مگه کار شما چیه ؟
17 خیلی بزرگه تو ذوق می زنه ...
مگه این که بخوای همش تو یه جای ثابت استفاده کنی ...
ضمنا با 650 گیر آوردن سخته چون پارت های خاورمیانه 630 داره ...
قیمت رو اشتباه زدم 2140T هست ...
چرا 17 داره اما سفارشی ممکن نباشه یعنی ممکن نور س زمینه کیبرد / mssd / گرافیک 650 نداشته باشه ...
مگه کار شما چیه ؟
17 خیلی بزرگه تو ذوق می زنه ...
مگه این که بخوای همش تو یه جای ثابت استفاده کنی ...
ضمنا با 650 گیر آوردن سخته چون پارت های خاورمیانه 630 داره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)