لپ تاپ تا 3 میلیون مناسب برای گیمینگ لطفا راهنمایی کنید ؟ا
لپ تاپ تا 3 میلیون مناسب برای گیمینگ لطفا راهنمایی کنید ؟ا
برو سراغ G53sx ASUS رفیق.
بدون توضیح چون فک میکنم در عالی بودن این لپ تاپ شکی نیست. البته اگه بیشتر پول بدی G74 هم عالیه.
به نظرم الکی پول نده.اولویت برای گیم گرافیکه که سری جدید لپتاپها مثل asus n56 یا Hp dv6 t7000 یا lenovo y580 گرافیکهایی در حد g53 دارند با قیمت خیلی کمتر.تازه گرافیک 660 هم دارند که فکر کنم یه کم از 560 قویتر هم باشه.جدیدتر هم هستند.البته g53 هم کیفیت خوبی داره و سری گیم هست و کولینگش از n56 فکر می کنم بهتر باشه.ولی به نظرم الان پول هدر دادنه برای g53
فقط dv6 t7000 که واقعا هیولای هر چی لپ تاپه ...
خیلی از سایت ها هم تازه آوردن با گرافیک 650 ...
فکر کنم حدودا 2100 باشه ...
باتشکر از همه دوستان
اگه 2100 باشه خوب ایسوس ام 3000 تومن میشه که خیلی ام تفاوت قیمت ندارن!!!؟
معمولا سری جدید اچ پی هر سال فروردین وارد میشد اما امثال به خاطر مشکلات ارز خیلی دیر وارد شد ...
مدل هایی هم که اومد گرافیک 630 داشت که واسه گیم خوب نبود اما جدیدا بعضی فروشگاه ها تو بازار و بعضی سایت ها مدل های سفارشی و فول رو وارد کردن که گرافیک 650 / نور پس زمینه کیبرد / بلوری/ 32gig mssd / صفحه FHD و ...داره که واقعا عالی و فوق العاده هست ...
ضمنا به این ویژگی ها دیزاین خیلی شیک و با کلاس و اسپیکر اختصاصی Beats به همراه subwoofer رو هم اضافه کن ...
CPU: INTEL Core i7-3610QM - 2.3 GHz / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 1 TERA SATA + SSD 32GB / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD±R/RW Double Layer / VGA: GEFORCE 650 - 2GB / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI + USB3 / 2.8 Kg / Windows 7 Home Premium 64 - Blu-ray / FULL HD
تو خریدش شک کنی خیلی ضرر کردی ...
دنبال برند تخیلی هم نباش که هیچ کدوم به اچ پی نمی رسن ...
قیمت 2140T ...
خب g53 یه کم قدیمیه نسیت به اینها..وزنشم بیشتره و فکر کنم 3.5 کیلو باشه.اختلاف 800 -900 تومن زیاد نیست به نظرت؟!اگه مشکل مالی نداری می تونی g53 هم برداری.من بودم بر نمی داشتم.چون واسه بازی فرق خاصی ندارند.شاید فقط سیستم کولینگش بهتر باشه.اونم نمی دونم چقدر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)