تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: ایجاد تاری در دید و اختلاف بینائی و سپس سردرد شدید بیش از 24 ساعت ! چرا ؟

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

14 ایجاد تاری در دید و اختلاف بینائی و سپس سردرد شدید بیش از 24 ساعت ! چرا ؟

سلام به دوستان
    من چند وقتی هست با مشکلی مواجهم که واقعا گاهی زندگیم رو دچار اختلال میکنه.
    یکبار 4 5 سال قبل یه حالتی عجیبی برام پیش اومد. اینطوری بود که یه روز داخل چشمم نور شدید احساس کردم و دیدم تار شد (مثل نگاه از پشت شیشه مات!) بعد 1 ساعت سردرد شدیدی گرفتم و حالت تهوع بهم دست داد! فک کردم چیزی نیست اما بعد 1 سال دوباره به سراغم اومد و الان چن سالی هست که دارم عذاب میکشم ! وقت مشخص نداره و گاهی ماهی 2 3 بار پیش میاد و گاهی ماها پیش نمیاد ! اما وقتی اینوطری میشه درد خیلی شدیدی رو باید تحمل کنم و چند روز هم کمی دیدم مختل باشه(نه مثل حالت حمله اولیه) !
    همیشه هم اینطوری هست که یک چشمم یا هردو تار میشن و به نور عکس العمل شدید نشون میدن و بعد کمی که میگذره سرم شدیدا در میگره ! کاهی کنارهها ، گاهی پشت ، گاهی یطرف و گاهی همه جای سرم ! و هیچ چاره ای ندارم جز این که تو یه اتاق کاملا تاریک بدون هیچ صدا و عبور نوری چندیدن چند ساعت تلاش کنم که بخوابم با اون وضع درد !! صبحشم که پا میشم جز جز درد تو سرم هست و وقتی تکون میدم سرم رو احساس درد خفیف دارم !
    یه نکته هم اینکه چند نوع مسکنی هم که تو خونه بوده تست کردم اما هیچ تاثیری نداشته !!!

واقعا دارم عذاب میکشم و گاها از کارو زندگی میفتم! و سوالم اینه که مشکل من چیه ؟! (هرچند برا شنبه وقت دکترهم گرفتم اما میخوام پیش زمینه ذهنی در این مورد داشته باشم و دوستان هم راهنمائیم کنن) درمانش چی هست ؟! و کدوم مسکن هست که لااقل بتونه کمی منو آروم کنه این موقع ها !

یه جستجوئی هم که کردم این علائم در مواردی مثل : فشارخون بالا ، MS ، تومرهای چشمی و مغزی ، میگرنها ، سردردهای همراه با فوتوفوبی و ... دیده شده !

ممنون پیشاپیش

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

منتظر پاسخ دوستان هستم. ممنون

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به دوستان
    یکبار 4 5 سال قبل یه حالتی عجیبی برام پیش اومد. اینطوری بود که یه روز داخل چشمم نور شدید احساس کردم و دیدم تار شد (مثل نگاه از پشت شیشه مات!) بعد 1 ساعت سردرد شدیدی گرفتم و حالت تهوع بهم دست داد! فک کردم چیزی نیست اما بعد 1 سال دوباره به سراغم اومد و الان چن سالی هست که دارم عذاب میکشم ! وقت مشخص نداره و گاهی ماهی 2 3 بار پیش میاد و گاهی ماها پیش نمیاد ! اما وقتی اینوطری میشه درد خیلی شدیدی رو باید تحمل کنم و چند روز هم کمی دیدم مختل باشه(نه مثل حالت حمله اولیه) !
    همیشه هم اینطوری هست که یک چشمم یا هردو تار میشن و به نور عکس العمل شدید نشون میدن و بعد کمی که میگذره سرم شدیدا در میگره ! کاهی کنارهها ، گاهی پشت ، گاهی یطرف و گاهی همه جای سرم ! و هیچ چاره ای ندارم جز این که تو یه اتاق کاملا تاریک بدون هیچ صدا و عبور نوری چندیدن چند ساعت تلاش کنم که بخوابم با اون وضع درد !! صبحشم که پا میشم جز جز درد تو سرم هست و وقتی تکون میدم سرم رو احساس درد خفیف دارم !
    یه نکته هم اینکه چند نوع مسکنی هم که تو خونه بوده تست کردم اما هیچ تاثیری نداشته !!!

واقعا دارم عذاب میکشم و گاها از کارو زندگی میفتم! و سوالم اینه که مشکل من چیه ؟! (هرچند برا شنبه وقت دکترهم گرفتم اما میخوام پیش زمینه ذهنی در این مورد داشته باشم و دوستان هم راهنمائیم کنن) درمانش چی هست ؟! و کدوم مسکن هست که لااقل بتونه کمی منو آروم کنه این موقع ها !

یه جستجوئی هم که کردم این علائم در مواردی مثل : فشارخون بالا ، MS ، تومرهای چشمی و مغزی ، میگرنها ، سردردهای همراه با فوتوفوبی و ... دیده شده !

ممنون پیشاپیش
    شما بیشتر مشکوک به میگرن و یا سردردهای عروقی می باشید . بهتره که توسط یک پزشک متخصص مغز و اعصاب برسی شوید

4. 3 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

سلام به دوستان

ممنون پیشاپیش
    برید متخصص مغز و اعصاب تا براتون درخواست تست mri و ام اس بده انشالا چیزی نیست ولی حتما mri بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •