تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل با سرویس پک1

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض مشکل با سرویس پک1

درود دوستان با اینکه سیستمم ضعیف نیست اما با نصب سرویس پک 1 روش بعد از یه مدت ویندوزم واقعا کند میشه! آنتی ویروسم هم آپدیت هست و از برنامه های tune up هم استفاده میکنم ولی بازم این مشکل رو با سرویس پک1 دارم! مشخصات سیستمم هم اینه: vga:radeon 5830 xfx ram:4 gig cpu:core i5-750 ممنون میشم راهنماییم کنید

2. این کاربر از unknown47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تو سایت پایین که از مایکروسافت باشه مشکل شماره رو داشتن که با اپدیت ویندوز سرعت سیستمشون پایین اومده که تو پست دوم گفته شده سیستم خودشون بطور مثال بهینه کنن که پیشنهاد من استفاده ازبرنامه Advanced System Optimizer برای اینکار همچنین درایوهای خودتون دیفرگ کنید چند تا روش دیگه هم تو همون پست قرارداده شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من مشکل کند شدن ندارم.یه هو هنگ میکنه.2 بار ویندوزم هم عوض کردم هنوز همون جوریه.....چی کار کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من مشکل کند شدن ندارم.یه هو هنگ میکنه.2 بار ویندوزم هم عوض کردم هنوز همون جوریه.....چی کار کنم.
    هرسیستمی که ویندوزش هنگ کنه که مربوط به sp1 ویندوز نمیشه شما طبق لینک اول تو پست شماره 6 که توضیح دادم ویندوز خودتون clean boot کنیددرضمن شاید سیستم شما ویروس داره که باعث هنگ ویندوز میشه که باید با یک آنتی ویروس سیستم اسکن کنید پیشنهاد منم اینه ازطریق safe mode سیستم بالا بیارین فول اسکن کنید مشکل دیگه شاید مربوط به رجیستری ویندوز با دیفرگ نبودن درایوهای هارد بشه که از برنامه هایی که تو لینک دوم معرفی کردم استفاده کنید مشکل دیگه هم شاید مربوط به سخت افزار سیستم بشه که بطور مثال هارد بد سکتور داره درضمن پیشنهاد منم اینه ویندوزی که نصب میکنید بروز باشه کامل داخلشم دستکاری نشده باشه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض چگونه سرویس پک 1 را به ویندوز 7 کامپیوتر دیگر انتقال بدهم؟

سلام
    من دو سه سالی هست که ویندوز 7 را روی لپتاپم دارم. حالا میخوام فقط SP1 را برای لپتاپ دیگری انتقال بدهم. کجا باید پیداش کنم؟
    اگه SP1مجموعه آپدیتهای اجزاء مختلف هست(من اینطور فکر میکنم)، آیا هنگام دانلود بطور یکجا دریافت نشده؟ اگر یکجا بوده، اسم فایلش چیه که بتونم روی لپتاپ پیداش کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    من دو سه سالی هست که ویندوز 7 را روی لپتاپم دارم. حالا میخوام فقط SP1 را برای لپتاپ دیگری انتقال بدهم. کجا باید پیداش کنم؟
    اگه SP1مجموعه آپدیتهای اجزاء مختلف هست(من اینطور فکر میکنم)، آیا هنگام دانلود بطور یکجا دریافت نشده؟ اگر یکجا بوده، اسم فایلش چیه که بتونم روی لپتاپ پیداش کنم؟
    شما اگر تنها sp1 ویندوز 7 لازم دارین پیشنهاد من اینه که از لینک پایین بسته به نوع سیستم عامل خودتون که اگر 32 بیتی ورژن windows6.1-KB976932-X86.exe رو دانلود کنید اگرکه 64 بیتی windows6.1-KB976932-X64.exe دانلود کنید درضمن آپدیتهای 32 با 64 بیتی بکل فرق میکنن آپدیت ویندوز 32 روی 64 بیتی کار نمیده اگرم که بخواین ازپوشه آپدیت کلا بک آپ بگیریم طبق لینک دوم پیش برین.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من SP1 ویندوزم را آنلاین دانلود کردم. حالا میخوام برای لپتاپ دیگری بگذارم. یعنی فایلش را از لپتاپ خودم پیدا کنم و بگذارم روی لپتاپ دیگه.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    من SP1 ویندوزم را آنلاین دانلود کردم. حالا میخوام برای لپتاپ دیگری بگذارم. یعنی فایلش را از لپتاپ خودم پیدا کنم و بگذارم روی لپتاپ دیگه.

اگر تنها فقط آپدیت سرویس پک بخواین بردارین به یک سیستم دیگه انتقال بدین نمیتونید تنها راهم استفاده از همون فایل sp1 که برای شما لینکش قراردادم که ورژن 32 بیتیش حجمش 537.8 مگ ورژن 64 بیتیشم حجمش 903.2 مگ اما اگز پوشه های آپدیت کلا بردارین طبق لینک دوم پیش برین.

11. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •