تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 23 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 225

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها | جلد 2

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها | جلد 2

لقب باشگاه
    Bianconeri
    سال تاسیس 1897
    ورزشگاه Juventus Stadium
    ظرفیت 41,000
    صاحب باشگاه Agnelli family
    سرمربی Antonio Conte
    اسپانسر Jeep
    سایت رسمی Juventus.com

افتخارات باشگاه

سری A ....*28....
    جام حذفی 9
    سوپرکاپ ایتالیا 4
    جام قهرمانان اروپا 2
    جام یوفا 3
    سوپر کاپ اروپا 2

* یوونتوس 30 بار در سری A در زمین فوتبال قهرمان شده ولی 2 قهرمانی یوونتوس بعدا از باشگاه گرفته شده.

2. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

رزرو برای لیست بازیکن ها و نقل و انتقالات باشگاه.

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

خب چیزی که میترسیدیم اتفاق افتاد احتمال اینکه کونته را برای یک سال محروم کنن خیلی زیادتر از محرومیت 3 ماهه شد.
    کلا نمیذارن این تیم اوج بگیره...
    حالا با این حساب به نظر شماها تیم با مربی موقتیش که همون مربی تیم های پایه هست میتونه موفق بشه؟ البته گویا کونته در تمرین های تیم میتونه شرکت کنه اما به نظر من کاپلو هم میتونه گزینه ی خوبی باشه.

5. این کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب چیزی که میترسیدیم اتفاق افتاد احتمال اینکه کونته را برای یک سال محروم کنن خیلی زیادتر از محرومیت 3 ماهه شد.
    کلا نمیذارن این تیم اوج بگیره...
    حالا با این حساب به نظر شماها تیم با مربی موقتیش که همون مربی تیم های پایه هست میتونه موفق بشه؟ البته گویا کونته در تمرین های تیم میتونه شرکت کنه اما به نظر من کاپلو هم میتونه گزینه ی خوبی باشه.
    من که مخالف اومدن مربی جدید (به خصوص کاپلو) هستم... تیم به این شکل فعلی عادت کرده و اتفاقا پارسال خیلی خوب بود و بهتره همون راه رو ادامه بده. امسال یووه هیچ بازیکن مهمی رو از دست نداده و تقریبا در همه خطوط هم تقویت شده. کاپلو بیاد و دوباره یه 2-4-4 ایتالیایی رو راه بندازه توی تیم و همه زیرساخت فوتبال مدرنی رو که کونته پارسال ساخت بریزه بیرون و برگردیم به 4-5 سال پیش.

من نسبت به وضعیت خوشبینم و خیلی بعید می دونم دادگاه به این درخواست 15 ماه محرومیت که دادستان داده رای مثبت بده. من فکر می کنم در نهایت یه محرومیت کوتاه مدت + جریمه مالی در انتظاره. باشگاه هایی که شرط بندی کردن اینطوری محروم نشدن، این که فقط خبر داشته و اطلاع نداده.

7. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که مخالف اومدن مربی جدید (به خصوص کاپلو) هستم... تیم به این شکل فعلی عادت کرده و اتفاقا پارسال خیلی خوب بود و بهتره همون راه رو ادامه بده. امسال یووه هیچ بازیکن مهمی رو از دست نداده و تقریبا در همه خطوط هم تقویت شده. کاپلو بیاد و دوباره یه 2-4-4 ایتالیایی رو راه بندازه توی تیم و همه زیرساخت فوتبال مدرنی رو که کونته پارسال ساخت بریزه بیرون و برگردیم به 4-5 سال پیش.

من نسبت به وضعیت خوشبینم و خیلی بعید می دونم دادگاه به این درخواست 15 ماه محرومیت که دادستان داده رای مثبت بده. من فکر می کنم در نهایت یه محرومیت کوتاه مدت + جریمه مالی در انتظاره. باشگاه هایی که شرط بندی کردن اینطوری محروم نشدن، این که فقط خبر داشته و اطلاع نداده.
    فعلا که 10 ماه محروم شده تا ببینیم چی میشه ! توی سایت بین الملل گل نوشته بود که به احتمال زیاد میخوان دوباره تجدیدنظر کنن البته روی بونوچی و په په
    نوشته بود یه سری مدارک جدید پیدا کردن که به احتمال فراوان از محکومیت کونته کم کنه !! الان هم که یووه در به در دنبال یه مهاجم هست و همش داره ما را نصف جون میکنه ! الان هم که نام یورنته اسپانیایی افتاده وسط

9. 2 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

فعلا که 10 ماه محروم شده تا ببینیم چی میشه ! توی سایت بین الملل گل نوشته بود که به احتمال زیاد میخوان دوباره تجدیدنظر کنن البته روی بونوچی و په په
    نوشته بود یه سری مدارک جدید پیدا کردن که به احتمال فراوان از محکومیت کونته کم کنه !! الان هم که یووه در به در دنبال یه مهاجم هست و همش داره ما را نصف جون میکنه ! الان هم که نام یورنته اسپانیایی افتاده وسط
    فرصت دو تا اعتراض باقی مونده و مدارک جدید هم مثل اینکه هستن و رای احتمالا تغییر می کنه. تا تکلیف مربی مشخص نشه متاسفانه نمیشه خیلی به نقل و انتقالات امید داشت.

11. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

مذاکرات برای ژکو آغاز شد

Juventusfc.iR – در حالی که کمتر از یک هفته به پایان نقل و انتقالات ۲۰۱۲ فرصت باقی است ، پس از اسم های فراوانی که برای این پست یووه در طول این تابستان شنیده شد بسیار زیاد بود ، ابتدا از فان پرسی و سوارز آغاز شد و اکنون با یورنته و ژکو ادامه ‌می‌یابد .

اما امروز گاتزتا دلو اسپرت نوشت سران یوونتوس رسما اعلام کرده اند که دیگر برای جذب یورنته تلاشی نخواهند کرد ، چرا که پیشنهاد ۲۲ میلیون یورویی این باشگاه نیز توسط اتلتیک بیلبائو رد شد و پرداخت بیش از این برای مهاجمی در سطح یورنته غیرمعقول به نظر می‌رسد . نکته جالب اینجاست که باشگاه باسکی تقاضای ۳۶ میلیون یورو برای جذب او توسط یووه کرده بود که در نوع خود بسیار غیر منطقی به نظر می‌رسد .

از سویی کوریره دلو اسپرت صبح امروز تیتر یک خود را به آغاز مذاکرات ادین ژکو و یوونتوس اختصاص داده بود . ظاهرا مهاجم بوسنیایی از سران باشگاه منچستر سیتی درخواست کرده است که رضایتنامه او را برای ترک این باشگاه صادر کنند ، این در حالی است که از طرفی سران منچستر سیتی پیشنهادی ۳۰ میلیون یورویی برای جذب استیون یووتیچ از فیورنتینا ارائه داده است و این به منزله این خواهد بود که ژکو در برنامه فصل بعد منچینی جایی ندارد .

در صورتی که طی روزهای آینده یک مهاجم به جای ژکو به تیم منچستر سیتی بپیوندد ، حضور ژکو در یوونتوس با دستمزدی ۵ میلیون یورویی و با قراردادی ۲۵ میلیون یورو قطعی خواهد بود .

==================

نقل و انتقالات این فصل باشگاه تا امروز

==================

چرا کونته محروم شد ؟

درحالی که تمامی اتهامات مربوط به دیدار تیم های سیه نا و نوارا رد شد و به گفته ی دادستان اتهامات وارد شده برای محرومیت کافی نبود اما محرومیت انتونیو کونته سرمربی یوونتوس باقی ماند و وکلای وی نتوانستند از محرومیت وی کم کنند.

در همین رابطه قاضی پرونده گفت :"کونته به دلیل خبر داشتن از تبانی در بازی سیه نا - آلبینولفه 10 ماه محروم شده است."

تجدید نظر سوم از ابتدای سپتامبر در دادگاه ملی ورزش بررسی می شود اما هنوز مشخص نیست که کونته قصد دارد برای کاهش محرومیت یا تبرئه شدن اقدام کند.

گفته می شود اگر کونته بخواهد محرومیتش کاهش پیدا کند دادگاه ملی ورزش با درخواست کونته موافقت می کند زیرا همیشه چنین پرونده هایی وجود داشته که با کاهش مدت محرومیت همراه بوده اما اگر هدف کونته تبرئه شدن باشد شاید دوباره همین 10 ماه را برای کونته در نظر بگیرند. این آخرین فرجام خواهی کونته در سیستم قضایی - ورزشی هست و اگر موفق ننشود باید خودش را برای حضور طولانی مدت در دادگاه مدنی آماده کند.

گفتنی است در این دادگاه هیچ فردی برای عدم گزارش بیشتر از 5 ماه محروم نشده و در عین ناباوری در حالی که مستندات علیه کونته سرمربی یوونتوس کم بود اما وی را 10 ماه از حضور در مسابقات محروم کردند.

juventus. ir

=================

دشمنان یوونتوس سخت در اشتباه هستند

پس از تایید محرومیت 10 ماهه ی انتونیو کونته سرمربی باشگاه یوونتوس، اندره ا انیلی رئیس ارشد باشگاه یوونتوس در بیانه ای به حمایت کامل از سرمربی تیم خود پرداخت و گفت:

"رای امروز کمیته انضباطی، بزرگترین ترس های من در مورد مسائل مربوط به کونته را تایید کرد. مسائلی که در زمانی رخ داده که او در باشگاه دیگری بوده. ماه ها با ناراحتی و تردید این پرونده را پیگیری می کردم ولی حالا به درجه ای رسیده ایم که باید جلوی این ها ایستاد"

"بعد از یک پیروزی موفقیت آمیز و تبرئه کردن کونته از بازی نوارا - سیه نا به دلیل تناقض در زمان و مکان و عدم همخوانی و تغییر مداوم شهادت هایی که برای نفع شخصی بیان شده بودند، آن ها تصمیم گرفتند این بار مقابل "منطق" بایستند و حکم کونته را دوبرابر کنند.

"بعد از ماه ها شنیدن شهادت بی پایه و اساس کاروبیو که می گفت کونته بازیکنان را در یک جلسه تیمی دعوت به مساوی در آن بازی کرده، امروز ما شاهد اعلام بی گناهی کونته در آن مورد خاص شدیم ولی با این حال آن ها تصمیم گرفته اند پشت دومین اتهام کونته یعنی بازی سیه نا - البینولفه پنهان شوند و بدون هیچ توجهی به عدالت، حقیقت و حساب کتاب، مجازات کونته برای هردو بازی را، برای یک بازی تایید کنند."

ماه هاست که مجبورم به اعضای این سازمان و متفکران برجسته ای که به می گویند به سیستم ورزشی ایتالیا اعتماد کن گوش بدهم، سیستمی که بدون هیچ مدرکی و در یک زمان بندی محدود مشغول برگزاری دادگاه های عجولانه است که پرونده به پرونده، تحقیق به تحقیق، فرد به فرد و گاهی حتی بدتر، باشگاه به باشگاه به صورتی غیرمدنی پیش می روند که هیچ شباهتی به دموکراسی ندارند. سیستمی که برای سهولت و سرعت در کار مجموعه ای از Plea bargain ها به افراد پیشنهاد می دهد و بعد بدون هیچ دلیلی آن ها را رد می کند."

"من اعلام می کنم که حامی انتونیو کونته و انجلو السیو هستم که دارند با این سیستم مبارزه می کنند، سیستمی که نیاز دارد از پایه بازسازی شود. من به کمیته ملی المپیک اعتماد می کنم و اعتقاد دارم آن ها می توانند این بی عدالتی را اصلاح کنند، بی عدالتی که به این باشگاه ضربه زده، و همچنان ضربه خواهد زد. مسئله ای که باید خود ارزیابی و بررسی شود."

همانطور که بارها اعلام شد، انتونیو کونته مربی یوونتوس خواهد ماند. باشگاه که با استحقاق قهرمان سوپر جام شد، باعث حسادت های بیشتری شده که باعث ظهور دوباره ضد یوونتوسی ها شده که باید در این مرحله پیچیده ای که برای سری آ، کوپا و لیگ قهرمانان هست در کنار هم متحد باقی بمانیم. هرکسی که فکر می کند این پروسه های قضایی تابستان ضربه ای به یووه می زند، سخت در اشتباه است."

juventus. ir

13. 2 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیرلو: یوونتوس را دوست ندارند چون قهرمان می شود

زدنک زمن،سرمربی رم، به تازگی مدت محرومیت کونته را مورد انتقاد قرار داده بود و والتر ماتزاری، سرمربی ناپولی نیز اعلام کرد در دیدار سوپرکاپ ایتالیا، داوران به سود یوونتوس قضاوت کردند

سایت گل- آندره آ پیرلو، هافبک باتجربه یوونتوس، معتقد است دلیل حملات همیشگی به یوونتوس این است که این باشگاه یکی از محبوب ترین های دنیاست و همیشه برای قهرمانی در جام های مختلف تلاش می کند.

زدنک زمن، سرمربی رم، به تازگی مدت محرومیت آنتونیو کونته را مورد انتقاد قرار داده بود و والتر ماتزاری، سرمربی ناپولی نیز اعلام کرد در دیدار سوپرکاپ ایتالیا، داوران به سود یوونتوس قضاوت کردند.

پیرلو در گفتگو با توتو اسپورت گفت:" ما باید با حملات کلامی کنار بیاییم. یوونتوس با هواداران زیادی که دارد، یکی از محبوب ترین تیم های دنیاست اما خیلی ها هم هستند که از ما خوششان نمی آید. طبیعی است که وقتی شما همیشه در حال رسیدن به قهرمانی هستید، بعضی ها شما را دوست نداشته باشند.

ماتزاری؟ حرف ها او، حرف های معمولی کسی است که شکست خورده است. اگر پیروز شوید، خوشحال هستید و وقتی می بازید، ناراحت می شوید. فوتبال همین است.

زمن؟ او یک مربی خاص است. یک مربی بزرگ و تیم او خوب بازی می کند؛ فوتبالی تهاجمی. اما او در خارج از زمین همیشه حرف های عجیب و غریب می زند. این بخشی از شخصیت اوست. ما این را می دانیم و باید آن را بپذیریم."

یوونتوس امشب در اولین دیدار فصل جدید سری آ مقابل پارما قرار خواهد گرفت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Behnam Jafarzadeh

2012/8/25

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب بازی با پارما 0-2 شد، یووه مقتدرانه بازی کرد و مقتدرانه برد. از خرید های جدید لوکا مارونه در دفاع بازی کرد (مارونه هافبک دفاعی/بازیساز تیمه) که خیلی خوب بود، و آساموا هم در خط هافبک بی نظیر بود که پاس گل هم داد و همه کار کرد. مثلث قدرتمند همیشگی هافبک (پیرلو، مارکیزیو، ویدال) هم عالی بودن البته ویدال یه پنالتی از دست داد و جووینکو هم نسبتا بد نبود.

هالک (کیلینی) هم مصدومیتش تموم شده و آماده برگشتنه و روی نیمکت نشست، ولی ریسک نکردن و بهش استراحت دادن تا به مرز 100 درصد آمادگی برسه.

شروع خوب سری آ. در آینده از لوکا مارونه بسیار بیشتر خواهیم شنید. شاید پدیده جوان این فصل سری آ باشه.

16. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

چهره ی یوونتوس مدل 13-2012 با سیبیل های ووچینیچ، ریشهای پیرلو...فقط جای خط ریش های الکس خالیه

18. 3 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 23 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •