تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: چند سوال پایه

اگه نباشه جاش خالی می مونه samaram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آنجا که دلم خوش به هوایش باشد

14 چند سوال پایه

خسته نباشید. من در زمینه ی asp.net مهارتم در حد یه پروژه است که به عنوان پروژه ی فارغ التحصیلی نوشتم. اما الان خیلی دوست دارم بیشتر برم دنبالش. اما قبلش یه سری سوالات و ابهامات دارم که میخوام با کمک شما حلش کنم. ازتون میخوام راهنمایی و تجربه تون رو ازم دریغ نکنید. ببخشید اگه سوالاتمم خیلی ساده و معمولی بود.

1- تو سایت هایی که از فلش برای نمایش یه سری تصاویر استفاده میشه بیس کار چطوره؟ اول این تصاویر رو در فلش پلیر می سازن و بعد میذارن تو سایتشون؟ با کدوم کنترل این فایل فلش رو روی صفحه ی وب قرار میدن؟
    2- هنوز دنبال یادگیری فلش نرفتم. تو فلش امکان تعریف لینک برای نوشته ی یه قسمت از تصویر وجود داره؟
    3- یکی به من گفت چرا میخوای با asp.net طراحی کنی و اینقدر خودت رو اذیت کنی. برو وردپرس یادبگیر و راحت سایت طراحی کن. درسته؟ یعنی ورد پرس خودش تا این حد کامله؟
    4- بجز یادگیری خود asp.net چه تکنولوژی های دیگه ای رو باید یاد بگیرم؟

فعلا همینا کافیه. تا فکر کنم و بقیه سوالاتم رو بذارم.
    پیشاپیش ممنون
    Last edited by samaram; 31-07-2012 at 06:35.

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

خسته نباشید. من در زمینه ی asp.net مهارتم در حد یه پروژه است که به عنوان پروژه ی فارغ التحصیلی نوشتم. اما الان خیلی دوست دارم بیشتر برم دنبالش. اما قبلش یه سری سوالات و ابهامات دارم که میخوام با کمک شما حلش کنم. ازتون میخوام راهنمایی و تجربه تون رو ازم دریغ نکنید. ببخشید اگه سوالاتمم خیلی ساده و معمولی بود.

1- تو سایت هایی که از فلش برای نمایش یه سری تصاویر استفاده میشه بیس کار چطوره؟ اول این تصاویر رو در فلش پلیر می سازن و بعد میذارن تو سایتشون؟ با کدوم کنترل این فایل فلش رو روی صفحه ی وب قرار میدن؟
    2- هنوز دنبال یادگیری فلش نرفتم. تو فلش امکان تعریف لینک برای نوشته ی یه قسمت از تصویر وجود داره؟
    3- یکی به من گفت چرا میخوای با asp.net طراحی کنی و اینقدر خودت رو اذیت کنی. برو وردپرس یادبگیر و راحت سایت طراحی کن. درسته؟ یعنی ورد پرس خودش تا این حد کامله؟
    4- بجز یادگیری خود asp.net چه تکنولوژی های دیگه ای رو باید یاد بگیرم؟

فعلا همینا کافیه. تا فکر کنم و بقیه سوالاتم رو بذارم.
    پیشاپیش ممنون

۱. یه گالری میسازن که عکس هاش رو از یه دایرکتوری کنار خودش میخونه (غالبا اینجوری کار میکنن) - فقط کافیه که گالری رو طراحی کنی و هر عکسی که دوست داری توی اون دایرکتوری مربوطه قرار بدی - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

۲. بله ، این امکان وجود داره.

۳. بستگی داره که چه هدفی داری. آره وردپرس کامله ولی برای اینکه بتونی درست و حسابی باش کار کنی باید به php هم آشنایی داشته باشی.

۴. تکنولوژی هایی مثل ای جکس و جی کوئری و ... اینا رو باید یاد بگیری.

پ.ن: وقتت رو برای فلش هدر نده ، برو دنبال HTML5 که آیندش نسبت به فلش به مراتب روشن تره (اصلا به آینده فلش امیدی نیست).

3. این کاربر از Open-Source بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •