تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: شاید باورتون نشه

در آغاز فعالیت yoshij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض شاید باورتون نشه

[SIZE=4]موضوعی در مورد cpu AMD
    چند وقت پیش برای سیستم من مشکلی پیش اومد که باعث ریست شد . وقتی دوباره ویندوز خواست بالا بیاد نمیشود eroor صفحه آبی می یومد . که شما یه جز از سخت افزارتون مشکل داره . تما قطعات رو چک کردم کارت گرافیک و رم و هارد و حتی رایترام رو ولی بازم نشد . خلاصه گفتم شاید از ویندوز باشه وققی خواستم ویندوز بریزم با اولین ریست دیگه بالا نمی یومد .
    خلاصه رفتم تو صفحه ستاپ مادر برد و گزینیه advanced bios features و بعد از اون گزینیه IOAPIC function رو disebel کردم . بعد مشکلم حل شد . ولی وقتی ویندوز نصب شدو خواستم که برنامه هاش رو نصب کنم فهمیدم که انگار موس کمی گیر میکنه . اون موقع بود که به cpu شک کردم وقتی رفتم به دیوایس منیجر دیدم که cpu یه هسته بیشتر نداره . cpu رو رو یه سیستم دیگه هم چک کردم .و اونجا هم همینطور بود .
    به این نتیجه رسیدم که cpu م ایراد داره . برام خیلی عجیبه که cpu م یک دفه همچین بلای سر ش اومد
    هر جا هم که رفتم برای تست بردم گفت : که cpu شما هیچ مشکلی نداره . بالاخره تصمیم گرفتم یه cpu بخرم یه cpu 960 t phanomII x4 گرفتم که الان قشنگ داره کار میکنه . ولی هنوز نمی دونم که اون cpu قبلیم سالمه یا نیم سوز شده . من فکر می کنم که هسته ی 3dش مشکل پیدا کرده ولی بازم دمش گرم که با یه هسته کار می کرد . در ضمن cpuقبلیم 9950 بود که این بلا سرش اومد
    مادربردم :MSI K9A2 Platinum
    گرافیکم :
    MSI R4850
    Last edited by yoshij; 30-07-2012 at 18:29.

2. 3 کاربر از yoshij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

عجب ! اما از کجا متوجه شدید که مشکل از ماوس است ؟ یعنی اگر ماوس گیر کند سی پی یو مشکل دارد ؟

4. این کاربر از qwertym بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت yoshij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

عجب ! اما از کجا متوجه شدید که مشکل از ماوس است ؟ یعنی اگر ماوس گیر کند سی پی یو مشکل دارد ؟
    نه ممکنه از چیز دیگه ای باشه . ولی من چون سیستمم خیلی قوی بود و هنگ نداشتم اول به cpu شک کردم چون cpu هست که برای پردازش کم میاره

6. این کاربر از yoshij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •