سلام من تقریبا 2 روز هست که کیسم را عوض کردم ولی کارت گرافیکم و سی پی یوم سریع داغ میشه تو 2 دقیقه تست که کرفتم دما از 80 بالا مشکلی داره یا کلا این مدل این طوریه صدای فنش هم خیلی زیاد میشه ولی ندیدم که به 100 برسه یه خورده ازار دهنده هست
سلام من تقریبا 2 روز هست که کیسم را عوض کردم ولی کارت گرافیکم و سی پی یوم سریع داغ میشه تو 2 دقیقه تست که کرفتم دما از 80 بالا مشکلی داره یا کلا این مدل این طوریه صدای فنش هم خیلی زیاد میشه ولی ندیدم که به 100 برسه یه خورده ازار دهنده هست
speedfan رو چنده ؟
تهویه کیس رو بهتر کنید و دمای محیط رو کاهش بدین
همچنین دستی speedfan رو بالا ببرین ببینید دما چه تغییری میکنه
فن گرافیک pwm است با بالارفتن دما دورش بالا میره و نویز ایجاد میکنه
2200rpmهست روحالت عادی که کارای ممولی انجام بدم اگه سرعت فن را بالا ببرم گارانتیش باطل نمیشه فکر نکنم که تهویش بد باشه کارت تو کیس قبلیم جا نمی شد الان green x3دارم دمای سی پی یو هم بالاس توی 4تا5 دقیقه به 85 می رسه که تست قطع میشه سی پی یو هم 2500k هست
بله دمای سی پی یو در لود بالاست
کیستون که خوبه اگه در کیس هوا خوب جریان داشته باشه همونطور که گفتم دمای محیط رو کم کنید
کار بعدی برای پایین آوردن دمای سی پی یو بالا بردن دور فن از داخل ستاپ است از داخل ستاپ سیستم smart fan رو غیرفعال کنید که فن با حداکثر دور خودش بچرخه و یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید
گرافیک رو هم برای تست گفتم دورشو دستی بالا ببرید
همچنین یک چند دقیقه ای ببرید رو تست furmark درحین تست با gpu-z در تب سنسور ببینید speedfan زیاد میشه یا نه
منظورتون از ستاپ تو بایوس هست
گرافیک هم بله دور فن خودکار زیاد میشه ولی دستی تا 90 بردم بالا دورش تقریبا به 4800rpmرسید اما بازم دما بالا رفت و بالا تر هم می رفت
ممکنه که روی سی پی یو خمیر نزده باشه مغازه دار؟
بله منظورم بایوس است
معمولا خمیر با خود فن استوک است ولی اون خمیر به درد نمیخوره باید تمیزش کنید و یک خمیر خوب بزنید بهش
speed fan رو رو 90 گذاشتین دما در لود برای گرافیک به چند رسید ؟
یه تست 15دقیقه ای گرفتم کامل اونا را تا می دیدم که به 80رسید قطع می کردم ولی این دفعه گذاشتم تا اخر بره در حدود 4تا 5 دقیقه به 85رسید یه مدت ثابت بود و تا اخر تست به 87 رسید که همش پایین بالا می شد بین 87و86
Last edited by 1376MAXIMUM; 31-07-2012 at 00:06.
دمای گرافیکتون به نظر من عادیه و مشکلی نداره ولی اگه تو لود از 80 بالاتر نره بهتره
برای اورکلاک مشکل ایجاد نمیکنه؟ فکر می کنم بالا باشه برای اور
برای سی پی یو چه مارکی خمیر بگیرم ؟
Last edited by 1376MAXIMUM; 31-07-2012 at 09:36.
یه چیز دیگه مموری کلاک من با چیزی که توسایت msiنوشته فرق داره
MEMORY CLOCK:1020 4080
قرمز مال کار خونه هست یا همون که تو سایتش نوشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)