تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: ویروسی شدن لپ تاپ و نتیجه آن : غیرفعال شدن برخی از کلیدهای سمت چپ صفحه کلید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض ویروسی شدن لپ تاپ و نتیجه آن : غیرفعال شدن برخی از کلیدهای سمت چپ صفحه کلید

لپ تاپ بنده ویروسی شده است، در حدی که اوایل وایرلس آن گاهی می پرید و سپس در یک روز چند کلید آن غیر فعال شد. بعد ری استارت، ویندوز پرید... ویندوز جدید نصب کردم... آنتی ویروس ناد را که نصب کردم سیستم هنگ کرد... سیستم را به زمان قبل از نصب ناد، ری استور کردم...آنتی ویروس ای وی جی را نصب کردم...برخی تروجان ها را حذف کرد...اما همچنان مشکل کیبردم باقی است و حل نشده...چه راه حلی پیشنهاد میکنین؟

فکر فرمت درایو ویندوز یا کل هارد هستم، ولی مطمئن نیستم، نتیجه دهد و کیبردم درست شود.
    لطفا راهی سریع پیشنهاد دهید.
    بنطر شما می توان با استفاده از وصل یک کیبرد یو اس بی، بطور موقت تایپ کرد، تا بعدا سیستم را درست کنم؟ (چند روزی کار واجب با سیستم دارم و وقتم هم کم است)
    منتطر جواب فوریه شما به ایمیلم هستم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لپ تاپ بنده ویروسی شده است، در حدی که اوایل وایرلس آن گاهی می پرید و سپس در یک روز چند کلید آن غیر فعال شد. بعد ری استارت، ویندوز پرید... ویندوز جدید نصب کردم... آنتی ویروس ناد را که نصب کردم سیستم هنگ کرد... سیستم را به زمان قبل از نصب ناد، ری استور کردم...آنتی ویروس ای وی جی را نصب کردم...برخی تروجان ها را حذف کرد...اما همچنان مشکل کیبردم باقی است و حل نشده...چه راه حلی پیشنهاد میکنین؟

فکر فرمت درایو ویندوز یا کل هارد هستم، ولی مطمئن نیستم، نتیجه دهد و کیبردم درست شود.
    لطفا راهی سریع پیشنهاد دهید.
    بنطر شما می توان با استفاده از وصل یک کیبرد یو اس بی، بطور موقت تایپ کرد، تا بعدا سیستم را درست کنم؟ (چند روزی کار واجب با سیستم دارم و وقتم هم کم است)
    منتطر جواب فوریه شما به ایمیلم هستم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر
    دوست من ...منظور از بعضی کلیدها کدومه؟
    اصولا من ویروسی نمی شناسم بتونه مقداری از کیبرد رو از کار بندازه...مشکل می تونه سخت افزاری باشه تا نرم افزاری.شما یه کیبرد USB متصل کنید ببینید کلیدهایی که رو لب تاب کار نمی کنه روی کیبرد USB هم از کار میوفته؟
    نتیجه رو اعلام کنید تا بیشتر راهنمایی کنیم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نه اتفاقا الان دارم با کیبرد یو اس بی کار می کنم، مشکلی باهاش نداره. ولی چون وقتی این کلید ها از کار افتاد، ویندوزم هم پرید(بعد از صفحه ی ورود کاربر، دسکتاپ لود نمیشه و سیاه است) میگم این نشونه ی ویروس میتونه باشه. همینطور از 3 هفته قبل، وایرلسم هم پریده بوده و هفته ای یه بار یهو درست میشد و بعد چند مین دوباره می پرید...انگار اصلا وایرلس ندارم. هرچند درایورش نصب بود! اینا ذهن منو به سمت ویروس میبره.
    قبلا هم یه بار اینطوری ویندوزم پریده بود و بعد نصب درست شد ولی کیبردم اصلا براش مشکلی پیش نیومده بود.
    کلید های از کار افتاده هم اینا هستن:
    ش، ط، ظ، 1، 2، f1، f2

ممنون از جوابتون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

راستی قبلا هم که اینطوری ویندوزم پرید مطمئن بودم که از ویروسه، چون از فلش کسی لپ تاپم ویروسی شده بود و درنهایت بعد چند روز پرید و وقتی همون فلش رو به PC خونه وصل کردم، برخلاف ویندوز 7 که چند روز طاقت آورد، ویندوز PC که xp بود سریع بهم ریخت و پرید.
    Last edited by nasi_1987; 31-07-2012 at 07:37.

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ممکنه از ویندوز آسیب دیده و یا غیر معتبر باشه . ممکنه از ویروس باشه.
    شما ک DVD ویندوز هفت شرکت پرنیان که کیفیت بهتری داره تهیه کنید و با اون بوت شید و کل پارتیشن ها رو حذف کنید .
    بعد از نصب ویندوز به اون شکل، از روی یک فلش مموری کاملاً سالم و مطمئن ویروس کش کاسپرسکی آخرین نسخه رو نصب کنید .
    داخل تنظیمات کاسپر برید و در بخش General Scan Settings تنظیم مربوط به فلش مموری را فعال کنید و بذارید روی Quick Scan تا هر زمان فلش مموری وصل کردید اول اسکنش کنه.

6. این کاربر از LightningII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه اتفاقا الان دارم با کیبرد یو اس بی کار می کنم، مشکلی باهاش نداره. ولی چون وقتی این کلید ها از کار افتاد، ویندوزم هم پرید(بعد از صفحه ی ورود کاربر، دسکتاپ لود نمیشه و سیاه است) میگم این نشونه ی ویروس میتونه باشه. همینطور از 3 هفته قبل، وایرلسم هم پریده بوده و هفته ای یه بار یهو درست میشد و بعد چند مین دوباره می پرید...انگار اصلا وایرلس ندارم. هرچند درایورش نصب بود! اینا ذهن منو به سمت ویروس میبره.
    قبلا هم یه بار اینطوری ویندوزم پریده بود و بعد نصب درست شد ولی کیبردم اصلا براش مشکلی پیش نیومده بود.
    کلید های از کار افتاده هم اینا هستن:
    ش، ط، ظ، 1، 2، f1، f2

ممنون از جوابتون.
    اگرویندوز LIVE داری تستی بکنین .ببینین کیبرد درست میشه؟
    ممکنه ویروسی باشه(که هست) وایرلس رو موقتا" از کار بندازه ولی در مورد کیبرد من چیزی ندیدم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •