تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: ویروسی شدن لپ تاپ و نتیجه آن : غیرفعال شدن برخی از کلیدهای سمت چپ صفحه کلید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض ویروسی شدن لپ تاپ و نتیجه آن : غیرفعال شدن برخی از کلیدهای سمت چپ صفحه کلید

لپ تاپ بنده ویروسی شده است، در حدی که اوایل وایرلس آن گاهی می پرید و سپس در یک روز چند کلید آن غیر فعال شد. بعد ری استارت، ویندوز پرید... ویندوز جدید نصب کردم... آنتی ویروس ناد را که نصب کردم سیستم هنگ کرد... سیستم را به زمان قبل از نصب ناد، ری استور کردم...آنتی ویروس ای وی جی را نصب کردم...برخی تروجان ها را حذف کرد...اما همچنان مشکل کیبردم باقی است و حل نشده...چه راه حلی پیشنهاد میکنین؟

فکر فرمت درایو ویندوز یا کل هارد هستم، ولی مطمئن نیستم، نتیجه دهد و کیبردم درست شود.
    لطفا راهی سریع پیشنهاد دهید.
    بنطر شما می توان با استفاده از وصل یک کیبرد یو اس بی، بطور موقت تایپ کرد، تا بعدا سیستم را درست کنم؟ (چند روزی کار واجب با سیستم دارم و وقتم هم کم است)
    منتطر جواب فوریه شما به ایمیلم هستم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

در لپتاب یک سری دکمه های ترکیبی است که با زدن اونها دکمه های لپ تابتون درست میشه الان دقیق یادم نیست
    ولی اگه با اینکارها درست نشد نرم افزار برای تنظیم دکمه های لپ تاب است که با یک سرچ گوگل میتونید پیدا کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من نرم افزار خاصی پیدا نکردم! فعلا دارم با صفحه کلید usb کار می کنم. اگر اطلاعات دقیقتری پیدا کردین ممنون میشم خبر بدین.

من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه، چند روز دیگه هاردمو فرمت میکنم اگر درست نشد، باید ببرم نمایندگی ببینم اونا چی کار میکنن :-(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •