تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشاوره برای انتخاب بین Asus K43SD W و Asus N45SF وHP Pavilion DV6 6C41SE

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض مشاوره برای انتخاب بین Asus K43SD W و Asus N45SF وHP Pavilion DV6 6C41SE

با سلام و عرض خسته نباشید
    بنده دنبال لپ تاپی هستم که از نظر سیستمی در حد خوب باشه و کارت گرافیکش هم برای مدت زیادی برای گیم ساپورتم کنه و مهمتر از همه رنگش سفید باشه بعد از تحقیق این 3 لپ تاپ رو نشانه گذاری کردم از دوستان میخوام در مورد این سه لپ تاپ برای انتخاب من کمکم کنن و دلیل انتخاب رو هم بنویسن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    مملکت تخیلی i.s.l.a.m

پيش فرض

hp dv6 تایید میشه چون همه جوره عالیه ..
    کیفیت بدنه عالی / دیزاین خیلی شیک / کیبرد و تاچ واقعا عالی / اسپیکر اختصاصی و خیلی با کیفیت Beats / حسگر اثر انگشت و ...واقعا متمایزش کرده از سایر مدل ها ...
    گرافیکش خوبه ولی مخصوص گیم با تنظیمات بالا نیست ..برای گیم باید 6770M یا 7690M XT باشه ...
    اما این به این معنی نیست که ضعیف باشه ...
    اما مثلا گرافیک 555 خیلی قویه اما صفحه 14 داره ...
    واقعا Asus کانفیگ کردنش مسخره ست آخه هیچ وقت نمیان روی 14 اینچ گرافیک 15.6 بزارن ...
    اچ پی هم اگر گرافیک خیلی قوی می خوای باید حدود 1800 خرچ کنی دیگه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه artyst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پی سی ورلد

پيش فرض

نظر من hp کاملا عالیه

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون تا حالا از راهنماییتون بازم راهنمایی میخوام البته اگه لطف کنین با ذکر علت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    مملکت تخیلی i.s.l.a.m

پيش فرض

خریدیش ؟ 6121 رو میگم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشید
    بنده دنبال لپ تاپی هستم که از نظر سیستمی در حد خوب باشه و کارت گرافیکش هم برای مدت زیادی برای گیم ساپورتم کنه و مهمتر از همه رنگش سفید باشه بعد از تحقیق این 3 لپ تاپ رو نشانه گذاری کردم از دوستان میخوام در مورد این سه لپ تاپ برای انتخاب من کمکم کنن و دلیل انتخاب رو هم بنویسن

بین لب تاپ های که معرفی کردی و چون هدفت بازی هستش من asus n45sf انتخاب می کنم.بقیه مدل ها گرافیکشون ضعیفه و بدرد بازی نمی خوره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون از زاهنمایینون من تو سایت نوت بوک که نگا میکردم 2 فش لپ تاپی که کارت گرافیکشون پایین بود خیلی از گیم ها رو نمیتونن بیارن نظر شما چیه

پروفشنال musa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

سلام
    14 اینچ برای گیم توصیه نمیشه چون خیلی سریع گرم میشه و اذیت میکنه (خودم K43sv) دارم اصلا نمیشه بازی کرد در صورتیکه یکی از دوستام K53sv داره و تو گیم مشکلی بابت گرما نداره.

بجز لپ تاپ هایی که برای گیم هست درصد زیادی از مدل ها برای بازی کردن محدودیت دادن و گرمای زیاد حین بازی باعث میشه طول عمر قطعات کم بشه و در دراز مدت سیستم افت کارائی پیدا میکنه ، پس این نکته رو هم در نظر بگیرید.

نظر شخصی خودم ،بازی روی کنسول لذت خودش رو داره و بازی های اختصاصی که برای pc ارائه نمیشه هم یک امتیاز محسوب میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •