تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: این گل رز چشه ؟

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کسی چيزي نميدونه?

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

سلام
    عکس رو دوباره بزارید

4. این کاربر از ali shah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    یه گل رز سفید دارم که چند تا غنچه داشت ولی امروز همه غنچه ها زرد شده و ساقشون سیاه و خشک
    دوبار در هفته آبش میدم و روی برگهاش هیچ چیزی ندیدم و کاملا سبز هستند
    کسی می دونه مشکلش چیه ؟ البته جاش کوچیک بود سه روز پیش گلدونشو بزرگتر کردم

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

روی غنچه و گل هم ذرات سیاه وجود داره ؟ حاشیه گلبرگ ها رنگشون عوض نشده ؟ قسمت سیاه رو که دست میزنید پودری هستن؟

آب و هوایی که گل رو نگه میدارین گرم هست ؟

7. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

یه گل باز داشت که از همون دیروز گلبرگهاش داره زرد میشه, غنچه ها هم کلا با کاسبرگ زرد شدن, دو تا شاخه اصلی داره که یکیشون کلا اینطوری شده ,برگهای اصلی همه کاملا سبز پررنگ هستن و تغییری نکردن, ذره سیاهی روی گل و غنچه ها ندیدم, ولی روی چند تا از برگهای سبز بوته چنند تا ذره سیاه ریز دیدم که معلوم نیست از خاکه که عوض کردم یا چیز دیگه , من نروژ زندگی میکنم و آب و هوا مرطوب هست, بیرون سرده ولی داخل خونه ملایم
    منظورتون از ذراتی که میگین چیه , ذرات بزرگ که شکل خاصی دارن ؟
    خیلی ممنونم که جواب میدین

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه گل باز داشت که از همون دیروز گلبرگهاش داره زرد میشه, غنچه ها هم کلا با کاسبرگ زرد شدن, دو تا شاخه اصلی داره که یکیشون کلا اینطوری شده ,برگهای اصلی همه کاملا سبز پررنگ هستن و تغییری نکردن, ذره سیاهی روی گل و غنچه ها ندیدم, ولی روی چند تا از برگهای سبز بوته چنند تا ذره سیاه ریز دیدم که معلوم نیست از خاکه که عوض کردم یا چیز دیگه , من نروژ زندگی میکنم و آب و هوا مرطوب هست, بیرون سرده ولی داخل خونه ملایم
    منظورتون از ذراتی که میگین چیه , ذرات بزرگ که شکل خاصی دارن ؟
    خیلی ممنونم که جواب میدین
    سلام

من فکر میکنم (حدس من اینه) که رز شما بیماری سوختگی بوتریتیس داره (Botrytis blight)(کپک خاکسـتری) این بیمـاری با عامل قارچ و در محیط مرطوب ایجاد میشه و ابتدا غنچه ها رو مورد حمله قرار

میده که از ساقه آویزان میشن و قاعده شون سیاه میشه و میسلیوم پنبه ای شکل قهوه ای تا خاکستری رنگ روی این منطـقه ایجـاد میشه.علایم اولیـه" وجود یک زخم نرم، کمی فرو رفته و سیاه مایل به

خاکستری رنگ در زیر غنچه گل می باشد. روی گلهای کاملا باز شده نیز علائم بیماری به صورت لکه های کوچک به رنگ روشن بر روی گلبرگها به ویژه گلبرگهای خارجی دیده می شوند که بوسیله هاله قرمز

تا صورتی تیره احاطه می گردند. این لکه ها به سرعت گسترش یافته ، سطوح وسیعی از گلبرگها را از بین میبرند . در بیشتر موارد ، غنچه های گل موفق به باز شدن ، نشده (خشک شده)و می ریزند."

در هوای خنک و مرطوب رشد میسلیوم خاکستری تا سیاه رنگ دیده می شود.

گیاهانی که آسیب دیده یا زخمی هستن خیلی سریع با اسپور قارچ که در هوا پخش هست آلوده میشن قسمت هایی که آلوده هستن و زرد شدن یا سیاه از گیاه جدا کنید... و از اسپری قارچ کش استفاده

کنید. بعضی وقتا خاک رو هم از نظر وجود پتاس تامین میکنن .فضایی که رز رو نگه میداریـن جوری تنظیم کنیــد که گردش هوا وجود و مقدار رطوبـت هوا کاهـش پیـدا کنه . در ضمـن زمـان آبیـاری بایـد مراقب

باشین آب روی برگ و گل نریزه و از آبیاری بارانی (مثل زمانی که با آبپاش های خانگی روی گل آبیاری میشه) خودداری شه.(منظورم از ذره سیاه چیزی مثل کپک و پودر سیاه هست..)

اگر بیماری قارچی نباشه و جزو بیماری های فیزیولوژیک باشه باید عوامل محیطی رو بررسی کنید مثل خاکی که عوض کردین و مقدار آبیاری برای همین میزان گرما رو پرسیدم.( در مناطق گرم باید آبیاری

به محض خشک شدن سطح خاک انجام شه. و گیاه در محلی که آفتاب ملایم داره کاشته بشه. و سطح خاک با کود دامی به عنوان مالچ پوشیده شه تا آب زود تبخیر نشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    فکر کنم قازچ نباشه , اسم این قارچ که نوشتین رو تو اینترنت دیدم ولی رز من اینطوری نشده, هیچ کدوم از این نشانه ها رو نداره ,ولی یه جوری هست انگاری شوک بهش وارد شده باشه, غنچه هایی که سالم هستن و درحال باز شدن بودن دیگه باز نشدن و همونطوری موندن
    شاید از خاکش هست که به گلدونش اضافه کردم, اخه اون خاک رو هم از یه گلخونه خریدم نمی دونم مشکلی داشت یا نه
    فقط هم غنچه ها درگیر شدن, ساقه و برگها هیچ آسیبی ندیدن, غنچه های زرد رو از شاخه کاملا جدا کردم ببینم چی میشه
    ممنون از راهنمایی خوبتون

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر اطمینان دارین که از قارچ نیست پس اجتمالا همون خاکی هست که تازه عوض کردین خاک گل رز باید رسی- شنی باشه و مقدار خیلی کمی هم کود حیوانی براش مناسبه

مقدار آهک خاک هم نباید بیشتر از 15% باشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    نمی دونم روی بستش که چیزی ننوشته ولی پرسیدم واسه سبزیجاتو گل رز میخوام این خاک رو داد ,از دوستام شنیدم اینجا اصن کود حیوانی استفاده نمیشه
    ببخشید یه سوال دیگه هم در مورد کاشت سبزیجات داشتم , واسه تقویت خاکشون چی باید اضافه کنم

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •