دوستان فردا میخوام برم گوشی بخرم بین این دو تا موندم
ممنون از راهنمایی هاتون
آرک اس داشتم به خاطر ترکش شرکت سونی کمی دلمو زد
دوستان فردا میخوام برم گوشی بخرم بین این دو تا موندم
ممنون از راهنمایی هاتون
آرک اس داشتم به خاطر ترکش شرکت سونی کمی دلمو زد
سلام عزیز
xprtia s از نظر خیلی بهتره .
امکانات اکسپریا هم خیلی قوی تر از اس2 ه .
دوربین12 نسبت به 8گلکسی ، صفحه نمایش HD
آپدیت به 4 . الان اس2 بعدا احتمال خیلی زیاد آپ نمیشه به نسخه های جدیدتر.
ولی این گوشی با توجه به جدید بودن و سیاست درست سونی آپدیت خواهد شد!
رم 1 و cpu دوهسته ای عالی . اصلا از نظر من قابل مقایسه با اس2 نیست.
شما یه پول میدی ولی امکانات کمتر(اس2)میاری !
من میگم XPERIA S
به گزارش جی اس ام سامسونگ اعلام کرده است که مشغول کار بر روی آندروید 4.1 یا همان آب نبات ژله ای برای بروزرسانی گلکسی اس 3 می باشد و احتمالا این بروزرسانی در ماه آگوست ( مرداد ) یا سپتامبر ( شهریر ) عرضه خواهد شد. همچنین سامسونگ در حال آماده سازی یک بروزرسانی برای گوشی گلکسی اس 2 خود می باشد و گفته می شود که آزمایشات اولیه بر روی این گوشی با موفقیت انجام شده است، هنوز خبر ها برای S2 قطعی نیستند اما اگر این بروزرسانی برای S2 ارائه شود این بروزرسانی بعد از بستنی حصیری می تواند دومین بروزرسانی بزرگ برای این گوشی باشد. همچنین این کمپانی ذکر کرده است که دارندگان گلکسی نت نیز شاید این بروزرسانی را دریافت کنند و سامسونگ قصد دارد که بروزرسانی آب نبات ژله ای را برای تمام گوشی های پر قدرت خود ارائه کند.در این گزارش نامی از گوشی های دیگری که احتمال دارد بروزرسانی بستنی حصیری را دریافت کنند به میان نیامده است اما گلکسی اس 3 به طور حتم این بروزرسانی را دریافت خواهد کرد. منبع: sammobile
حرف های شما را نقض می کند چون داره اندروید 4.1 آماده می کند
خب مگه چیه ؟
عزیز من نگفتم که به این نمیشه . گفتم "بعدا احتمال خیلی زیاد آپ نمیشه به نسخه های جدیدتر".بعدا !
ینی یکی دوتا آپ بعدش احتمالا ساپورت نمیکنه.
این روندیه که سامسونگ داره .
به هرحال احتمال موندن بیشتر اکسپریا بیشتره واسه آپدیت
در هر صورت نه . نظر من رو بخواید .هیچکدوم . galaxy nexus سرتره
اما از بین این 2تا . به نظرم به جز صفحه HD سونی. هیچ برتری نداره. نه cpuو نه Gpu و نه حتی عمق رنگ های صفحه نمایش. نه دوربین و نه فیلم برداری. همچنین ساپورت دولاپری
تنها فاکتور برتری XS صفحه HD هست .
از نظر پشتیبانی نرم افزاری که دیگه کم نمیاره ؟
درسته ؟
جزو گوشی های جدید و قوی حساب میشه .
درضمن دوربین 12 ؟
Jelly Bean رو برای گلکسی اس در حال حاضر پورت کردن . دیگه چه انتظاری از s2 دارید؟! حتی نسخه های بعدی هم براش پورت میشه.
دوربین 12 اکسپریا اس از دوربین8 اس 2 ضعیف تره
در هر صورت من بخوام برا XS پول بدم . بدون شک نکسس میخرم. حداقل جنس فوق العاده ایه![]()
خب شما از کجا میدونید نسخه های بعدی هم ساپورت میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی به هرحال به زودی پشتیبانیش تموم میشه .حالا ببین من کی گفتم
این روند سامسونگه ...
راستی خیلیییییییی بعیده که از 8 هم ضعیفتر باشه.کم باشه حداقل 8هست !!
منم نکسوس میخرم چون میدونم بیشتر s2 آپدیت میشه![]()
این دوستمون گفتن پورت کردن.. یعنی آپدیت رسمی نیست و کوکر های عزیـــــــــز زحمتش رو کشیدن! (البته برای اس. امیدوارم برای اس2 رسمی بیاد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)