سلام
لطفا به تصویر زیر نگاه کنید و بگید که آیا کارت گرافیک من ضعیف هست که Rating سیستم من اومده پایین ؟
![]()
سلام
لطفا به تصویر زیر نگاه کنید و بگید که آیا کارت گرافیک من ضعیف هست که Rating سیستم من اومده پایین ؟
![]()
اگه درایور کارت گرافیکتون نصب نشده باشه و ویندوز گرافیکو نشناسه اینجوری امتیاز میده و اگر نصبه که واقعا گرافیک ضعیفی دارید
این نمره کارایی گرافیک سیستم شما رو نشون میده و اگه به نظرتون کمه، میتونه چند دلیل داشته باشه:
1-سیستم تون خیلی سنگینه یعنی برنامه های گرافیکی زیادی روش نصب شدن
2- درایور گرافیک نصب نشده یا از ورژن های پایین تره که باید ارتقا داده بشه
3- گرافیک تون ضعیفه
موردهای یک و دو رو چک کنید و بعد در همان قسمت (تصویری که گذاشتید) بر روی Re-run the assessment کلیک کنید و چند لحظه صبر کنید تا ریتینگ ها مجددا بررسی شوند و اگر تغییراتی حاصل نشد نتیجه این خوهد بود که کارایی گرافیک تون در حد همون نمره ست (نمره ها از 1.0 تا 7.9 هستند)
اگر درایور نصب نشده باشه که امتیاز 1 بهش میده و رنگش خاکستری میشه نه آبی
هر چندتا برنامه گرافیکی هم که نصب شده باشه ربطی به امتیاز نداره, فقط موقع راه اندازی اسسمنت حواستون باشه که اخرین درایور نصب شده باشه و همینطور سیستم در حال پردازش گرافیک چیز دیگه ای نباشه
البته با نصب درایور جدید هم امتیازتون تغییر محسوسی نمیکنه ولی به هر حال این امتیاز رو نمیتونید خیلی روش حساب کنید چون چندان دقیق نیست چیزی رو هم عملا مشخص نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)