تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: سوال درباره compatible بودن قطعات ram ,cpu

داره خودمونی میشه friendchp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض سوال درباره compatible بودن قطعات ram ,cpu

سلام
    من دارم برای یکی از دوستام یه سیستم میبندم میخواستم بدونم رم geil fsb 1333با core i5 2500k سازگار هست ؟ با قعات دیگه چطور؟(این قطعات رو براش در نظر گرفتم با قیمت یک میلیونو صد هزار تومن1,100,000)
    Intel Core i5-2500K::405,000toman
    GB4 geil DDR3 FSB 1333:52,000toman
    6770 ati:
    185,000-225,000

asus P8B75-V:
    225,000-285,000
    hdd:
    sata 2 western digital 500 5400rpm

(به نظرتون کارت گرافیک و مین بردش رو خوب انتخاب کردم یا بهتر از این هم تو این رنج قیمت ها هست؟)
    ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفشنال Rainbow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

اگر بابت سازگاری می خواهید که خیالتون کاملا آسوده باشه ، وب سایت شرکت ASUS برای هر مدل مادربرد یک لینکی قرار داده که پردازنده ها و حافظه های سازگار با اون مدل خاص رو مورد تادید قرار داده . توصیه میکنم از این مدلهای پیشنهادی خود شرکت استفاده کنید ... البته ممکنه که سایر برندهای RAM هم با مدل شما سازگار باشن ولی خوب این یک عمل ریسکی محسوب میشه
    مزیت اون روش این هست که خود لابراتوار سازنده مادربرد اون قطعات رو تست کرده و مورد تائید سازنده هست

3. این کاربر از Rainbow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگه منظورتون ازcompatible بودن قطعات سازگار بودنشون با هم باشه که مشکل خاصی نیست ولی بنظر من با توجه به اینکه مین شما تا( DDR3 2200(O.C رو پشتیبانی میکنه بهتره بجای رم 1333 از 1600 یا 2000 استفاده کنین.
    1333 یک مقدار کمتره توی بازار ولی 1600 فراوون تره و جای برای اورکلاک هم داره با توجه به نوع پردازنده ی مولتی پلیر بازی که انتخاب کردین.
    هارد هم اصلاً خوب نیست و طبق تجربه ی من خیلی روی بوت و کارهای نسبتاً سنگین اثر منفی میذاره.
    مین شما از SATA3 داره پشتیبانی میکنه. پس هارد از سری western black که 7200 دوره انتخاب کنین نه 5400 یا 5900 دور چون بعداً کندی سیستم بدلیل هاردش توی ذوق دوستتون نزنه(اشتباهی که من سهواً یکی دو سال قبل برای یکی از دوستانم مرتکب شدم و هنوز آزارم میده!)

5. این کاربر از farhadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برند های رم با هم فرق خیللی کمی دارند در صورتی که از یه مدل هم باشن منظورم اینه که بعضا شرکت هایی سری گیمینگ و... میدن که مسلما فرق میکنه.

7. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •