تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: ستارگان چشمک زن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14 ستارگان چشمک زن

سلام من نیاز فوری به یک فوتیج شب با ستارگان چشمک زن دارم خودم هرچی سرچ کردم چیز مناسبی پیدا نکردم حتی در یوتیوب هم سرچ کردم حتی یک آموزش که بشه در افتر افکت بکگراندی از شب ساخت که ستاره ها در اون چشمک می زنند هم پیدا نکردم میشه لطف کنید بفرمایید چطوری این بک رو خودم درست کنم یا لااقل راهنمایی کنید که فوتیج اونو از کجا میشه دانلود کنم. ممنون میشم .

داره خودمونی میشه amingholami2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    فارس

پيش فرض

شما ميخواين ستاره چشمك بزنه يا اينكه مثلا بجاي ستاره نقطه هاي كوچك هم باشه چشمك بزنه اشكال داره؟ شما ميتونيد با افكت سي سي پارتيكل هر دوتاشو بسازيد همين حالا ساختم ببين به كارت مياد تنظيماتشو خودتون ميتونيد انجام بديد مثل رنگ يا اندازه يا .... اگه مشكلي داشت بهم خبر بده ، به وقتي كه سرزدم جواب ميدهم. التماس دعا

داره خودمونی میشه amingholami2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    فارس

12

اين ستاره هست كه چشمك ميزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اميدوارم به كارت بياد ميتوني توي قسمت particle type نوعشو عوض كني بشه دايره هاي كوچك انگار ستاره هاي راه دور هست و يا اينكه ميتوني خودت يه شكل توي لايه پايين تر بسازي و گزينه هاي آخري texture ها رو انتخاب كني و توي قسمت texture نام لايه ات رو بدي براي بزرگ كردن Birth size ,death size اينهارو كمو زياد كن براي رنگش هم زير همين اندازه ها هست همه ي اينها توي قسمت پارتيكل هست موفق باشي

4. این کاربر از amingholami2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •