تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: فهمیدن تاریخ آپدیت ویندوز xp

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

5 فهمیدن تاریخ آپدیت ویندوز xp

سلام دوستان خوبین؟
    آقا من دو تا سئوال دارم که چند جا پرسیدم هر کی یه چیز میگه یا اصلا نمیدونن خواهشا اگه کسی دقیقا میدونه جواب بده بذارین منم گیج نشم
    من از یه سایتی یه ویندوز دانلود کردم که به گفته خودشون تا تیر ماه 91 آپدیت شده هست (سایتش معتبره پس کاری به دروغ و راستش نداشته باشین) حالا من میخوام بفهمم از کجا میشه فهمید ویندوز xp من دقیقا تا چه تاریخی آپدیت هست؟
    سئوال دومم اینه که اگه بخوام ویندوزم رو آپدیت کنم از خود ویندوز آپدیت کنم بهتره یا با نرم افزار (مثلا Wsus Offline 7.4 ) فقط حتما حتما میخوام از آپدیت ها بک آپ بگیرم که بعد از نصب مجدد ویندوز دوباره برگردونمش پس روش بک آپ گرفتن آبدیت ها و برگردوندنش رو هم بگین

ممنون

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برای سئوال اول طبق شکل به کنترل پنل بعدش add remove تیک گزینه مورد نظر بزنید اونجا از رو شماره آپدیت باید متوجه بشین این آپدیت مال چه موقعی هست برای سئوال دوم هم از برنامه AutoPatcher Updater یا همون wsus offline update استفاده کنید طرزکارشم طبق شکل پایین بجای 7 شما xp رو انتخاب کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دوست عزیز دستت درد نکنه فقط ایکاش میگفتی چطوری بعد از نصب ویندوز دوباره آپدیت ها رو برگردونم؟
    کسی میدونه کمک کنه (ویندوز xp )

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوست عزیز دستت درد نکنه فقط ایکاش میگفتی چطوری بعد از نصب ویندوز دوباره آپدیت ها رو برگردونم؟
    کسی میدونه کمک کنه (ویندوز xp )
    اگر که با اون برنامه wsus offline update بخواین آپدیت بازگردانی کنید از همون فایل iso که ساخته میشه میتونید آپدیت از نوع نصب کنید من دو تا پیشنهاد به شما میکنم یا که از برنامه AutoPatcher Updater که لینکشم برای شما قراردادم استفاده کنید به اینصورت که وقتی برنامه رو از حالت فشرده خارج کردین روی فایل apup کلیک کنید بعد طبق شکل پایین ابتدا گزینه ویندوز xp sp3 رو انتخاب میکنید بعدشم next میزنید تو صفحه بعدم برای شما شروع به جمع آوری آپدیت تو پوشه نصب همین برنامه میکنه خوبی این برنامه نسبت به یکی قبلی سرعت بالای این برنامه هست در جمع آوری سرویس پک روش دیگه هم به اینصورت شما وقتی که ویندوز ازنوع نصب کردین قبل از اینکه برنامه داخلش نصب کنید ابتدا آپدیتش کنید بعد از ویندوزتون یک ایمیج بگیرین بطور مثال با برنامه اکرونیس سری بعد که خواستین همین ایمیج بازگردانی کنید آپدیتهای ویندوزم برگرده از نوع .

6. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دوست عزیز دستت درد نکنه
    فقط یه مشکل دارم اونم اینه که با اینکه اینترنت من پرسرعته ( 512 kb ) ولی وقتی با برنامه پیشنهادی شما زدم آپدیت خیلی طول کشید.حدود 270 مگ آپدیت پیدا کرد که زدم واسه آپدیت ولی 6 ساعت موندم آخرش آپدیت نشد حالا من میخواستم ببینم اگه کسی
    موفق شده با این برنامه آپدیت کنه آپدیتاش رو واسه دانلود بذاره که بتونم با لینک مستقیم دانلود کنم سریعتره.اگه کسی لینک داره ممنون میشم کمک کنه
    یا اگه راه حله بهتری دارین بگین
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوست عزیز دستت درد نکنه
    فقط یه مشکل دارم اونم اینه که با اینکه اینترنت من پرسرعته ( 512 kb ) ولی وقتی با برنامه پیشنهادی شما زدم آپدیت خیلی طول کشید.حدود 270 مگ آپدیت پیدا کرد که زدم واسه آپدیت ولی 6 ساعت موندم آخرش آپدیت نشد حالا من میخواستم ببینم اگه کسی
    موفق شده با این برنامه آپدیت کنه آپدیتاش رو واسه دانلود بذاره که بتونم با لینک مستقیم دانلود کنم سریعتره.اگه کسی لینک داره ممنون میشم کمک کنه
    یا اگه راه حله بهتری دارین بگین
    ممنون
    روش دیگه رو که خدمت شما عرض کردم که منم از همین طریق استفاده میکنم که ابتدا برنامه اکرونیس دانلود کنید ورژن بوتش روی سیدی رایت کنید بعدش ویندوز خودتون از نوع نصب کنید وقتی که ویندوز بصورت خام یعنی داخلش هیچ درایوری نصب نیست با برنامه ای ویندوز بصورت عادی آپدیت کنید وقتی که آپدیتش تموم شد سیدی اکرونیس داخل دستگاه قراربدین سیستم ریست بصورت بوت بالا بیاین از ویندوز خودتون با این برنامه ایمیج تهیه کنید که سری بعدم خواستین ویندوز نصب کنید هم دردسر نصب ویندوز نداشته باشین هم اینکه با این برنامه کلیه آپدیتها برمیگرده ورژن بوت این برنامه داخل لینک اول بهمراه آموزش برنامه بصورت pdf داخل لینک دوم.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

پس منظورتون اینه که من ویندوز رو از توی خودش آپدیت کنم دیگه؟نه با نرم افزار؟
    آخه با نرم افزار طول میکشه هر چقدر هم وایسم تموم نمیشه

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

منظورم همینه که اشاره کردین گفتم که خودمم از همین روش استفاده میکنم یعتی اول ویندوز بصورت خام نصب میکنم یعنی بدون اینکه درایور یا برنامه ای نصب کنم بعدشم ویندوز بصورت عادی بروز میکنم آخر سرم از اون برنامه که معرفی کردم برای گرفتن بک آپ ازویندوز استفاده میکنم کلش همینه.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دوست عزیز دستت درد نکنه من ویندوز رو آپدیت کردم و با همون روشی که گفتی ازش بک آپ گرفتم.خیلی ازت ممنونم فقط دو تا دیگه سئوال دارم که اگه جواب بدی ممنون میشم: 1- من که الان ویندوز رو آپدیت کردم فول آپدیت میشه یا نه منظورم اینه که ویندوز ایکس پی برای سال 2001 هست و الان سال 2012.منکه آپدیتش کردم تموم آپدیت های این 11 سال رو گرفت یا نه؟چون فقط 27 تا آپدیت پیدا کرد که حجمش 160 مگ بود؟ 2- میدنم جواب این سئوالمو دادی فقط میخوام بدونم نرم افزار اختصاصی و یا روشی که بشه فقط از آپدیت های ویندوز بک آپ گرفت نیست؟نمی خوام از کل ویندوز بک آپ بگیرم فقط آبدیت هاش؟ ممون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوست عزیز دستت درد نکنه من ویندوز رو آپدیت کردم و با همون روشی که گفتی ازش بک آپ گرفتم.خیلی ازت ممنونم فقط دو تا دیگه سئوال دارم که اگه جواب بدی ممنون میشم: 1- من که الان ویندوز رو آپدیت کردم فول آپدیت میشه یا نه منظورم اینه که ویندوز ایکس پی برای سال 2001 هست و الان سال 2012.منکه آپدیتش کردم تموم آپدیت های این 11 سال رو گرفت یا نه؟چون فقط 27 تا آپدیت پیدا کرد که حجمش 160 مگ بود؟ 2- میدنم جواب این سئوالمو دادی فقط میخوام بدونم نرم افزار اختصاصی و یا روشی که بشه فقط از آپدیت های ویندوز بک آپ گرفت نیست؟نمی خوام از کل ویندوز بک آپ بگیرم فقط آبدیت هاش؟ ممون
    برای سئوال اول شماگفتین ویندوزش تا تیرماه آپدیت شده پس همون مقدارآپدیتی که گرفتین درسته برای سئوال دوم هم تو فروم بحث دراین زمینه زیاد شده مثلا من یک لینک پایین قراردادم اما پیشنهاد من لینه یا ازویندوز ایمیج بگیرین یا که با همون برنامه هایی که گفتم آپدیت ویندوز ذخیره کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •